Правят го, значи е легално. Цъкаш някъде, че си съгласен. Ако цъкнеш, че не си, няма да те следят. Ако не си вкарал профил, трябва да цъкаш избор съгласен/несъгласен след всяко палене. Ако си с профил теоретично не трябва и може да се съгласиш еднократно.
<рант>Но както всичко модерно, макар да си с профил, пак те занимават с това след година-две, може би заради ъпдейт на сървъра или някакъв бъг. И то ще започне да те нагва по време на каране. И добре, че има интелект, та да ти каже, че се оправя с изтриване и добавяне на профила.</рант>


