<bgdev />free

Вход

Ще се чипирате ли за "зелен сертификат"?
0

0 1 2 3 4 ....14 15 16 17 18 ....31 32 33 34 35 ....42 43 44 45 46 ....51 52 53 54 55
#48950 (ツ) johnfound
Последно редактирано на 05.11.2021 от johnfound, видяно: 660 пъти.
Дърти Хари
|

Щото нали, все пак, въглеродния диоксид не можел да се лови защото нямало да има енергия за това. А нямало енергия, защото хладилния техник бил смятал нещо, ама объркал сметките и решил, че няма как да стане тази работа. :)

Може бе, ей в Исландия пуснаха най-голямата инсталация, енергията за задвижване на контрапшъна геотермална от вулканите.

World’s Largest Carbon Capture Plant Opens in Iceland

Кат няма вулкани, копаш надълбоко и пак енергия.

Хваща 4000 тона на година. Колкото на 250 кравари при 16тона на калпак карбон футпринт. Напред към светлото бъдеще. Петилетката в съкратени срокове.

В атмосферата се съдържа 830.10^9 тона CO2, който има концентрация 0.4%. Ако приемем, че искаме да намалим тази концентрация до 0.3%, това прави 207.10^9 тона. Ако приемем, че 100 години са подходящи за срок, това прави 2.10^9 тона на година. Съответно ни остава да построим още 500000 такива планта, да ги захраним с енергия и да изчакаме 100 години. И през това време не трябва да отделяме никакъв друг диоксид, разбира се.

Но тук се появява следващият момент – технологията на свързване. За нея цитираната статия срамежливо споменава само мимоходом – въглеродният диоксид се напомпва във базалтови породи, където разтворен във вода, цитирам: "бавно се превръща в карбонати".

Колко бавно – статията мълчи. А от това пряко зависи възможностите за мащабиране на технологията. В свързаната статия е казано за технологията – повечето от напомпаният газ се превърна в карбонат за 2 години. Но изобщо не е казано за какво количество газ става въпрос и какво количество базалт е необходим за тази реакция. Много ясно, че ако направиш гигантска реакционна площ, реакцията може и светкавично да протече. Но как се мащабира за хиляди тонове на година?

И накрая най-малоумния цитат от свързаната статия:

Matter notes that 10,000 tons of carbon dioxide have now been injected into another site in Iceland, but testing larger quantities there would be difficult because “there’s not that much CO2 in Iceland.” It’s a small country with relatively small carbon emissions.

Демек, свършил диоксида в Исландия! К'во прави либералната политика бе! rofl

П.П. Между другото, предвид геологията на Исландия, се обзалагам, че 99% от напомпеният диоксид ще извира под формата на газирана вода от най-близкият гейзер. Но това, разбира се е вече съвсем друго.

#48951 (ツ) Rabin
Създадено на 05.11.2021, видяно: 653 пъти.

85% от народа са against фашимерията, почнаха да изтичат сроковете на флаконите, и фашките дават мило и драго да ги налеят някъде. После как ще си мрете си е ваша работа.

Скоро ще почнат и по вратите да думкат да ваксат принудително.

#48952 (ツ) Brian
Създадено на 05.11.2021, видяно: 649 пъти.
Rabin

85% от народа са against фашимерията, почнаха да изтичат сроковете на флаконите, и фашките дават мило и драго да ги налеят някъде. После как ще си мрете си е ваша работа.

Скоро ще почнат и по вратите да думкат да ваксат принудително.

Колко пъти да повтарям, че не съм ваксан или ти е трудно ? Не съм ваксан, но не съм и Зак Делароча като теб в момента.

#48953 (ツ) Rabin
Създадено на 05.11.2021, видяно: 637 пъти.

Спасяват ни! Като не с добро - с тоягата. My picture

#48954 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.11.2021 от Rabin, видяно: 633 пъти.

Ваксинационна полиция task-force ще ходи да думка баш като тия от карикатурата горе. То не е и смешно, пророчество е.

Както вирусологът, шеф на Ковид отделение, доц. Мангъров каза. Ще ме ваксинират само с пистолет на врата. Ето, пищова го гласят.

#48955 (ツ) gat3way
Създадено на 05.11.2021, видяно: 628 пъти.

Тая картинка щеше да е по-яка ако имаше и един негър с голяма пишка.

#48956 (ツ) Major Obvious
Създадено на 05.11.2021, видяно: 624 пъти.

Рамбо, разбра ли че делта плюс дошъл в България? Тва отсякъде мирише на бил гейц - гледаш нова версия, радваш се на ъпгрейда, обаче като се заровиш виждаш че промените само козметични а шиповия протеин си е същия.

#48957 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.11.2021 от Rabin, видяно: 624 пъти.

Те трябваше да са „имунизирани“ досега поне с две дози и да вадят сертификати във всички цветове на дъгата, а те се редят за тестове

Грозното лице на терора се озъби срещу лекарите и изведнъж станахме свидетели на тяхното недоволство и „почтеност“, за която аз лично апелирам от година и половина. Къде бяха? Защо си траяха? Беше удобно и доходоносно, нали?

Сега обаче дойде време да бъде сложена главата им на дръвника, усетиха наближаващата опасност и рипнаха уплашени и „справедливи“. Какво става? Доцент Атанасов каза, че работят в Паригов, извинете – Пирогов, две години и имат имунитет, който нараства, а от излекуваните няма нито един, който да е влизал втори път след излекуване.

Да не забравяме да благодарим на Радан Кънев, който покани евроваксинерията да се заеме с България и да я окупира надлежно, както се прави според книгите от времето на Третия райх. Сега евроваксинерията ви иска сертификат за това, че сте инжектирани, но не може да намери документацията и кореспонденцията по закупуването на инжекционните суспензии. Нали?

Течностите, които искат да ви набучат, не разполагат с официална документация. Никаква. Няма документи по договарянето. Няма стенограми на срещите с договарящите се. Няма разрешителни за употреба нито на територията на Европейския съюз, нито на територията на страните. Тия течности не разполагат с нито един документ, който да ги прави законни, който да удостоверява безопасност и ефикасност. Страните с най-високо инжекционно покритие постепенно потъват в санитарен блокаж, а зимата с нейните простуди лекичко пристъпва и носи изненади.

Тестовете не показват нищо. Нула.

#48958 (ツ) qtakabg
Последно редактирано на 05.11.2021 от qtakabg, видяно: 621 пъти.
gat3way

Тая картинка щеше да е по-яка ако имаше и един негър с голяма пишка.

И с норвежки паспорт.

#48959 (ツ) gat3way
Създадено на 05.11.2021, видяно: 620 пъти.
qtakabg
gat3way

Тая картинка щеше да е по-яка ако имаше и един негър с голяма пишка.

И с норвежки паспорт.

Не може ли с двойно гражданство, норвежко-канадско?

#48960 (ツ) Rabin
Създадено на 05.11.2021, видяно: 614 пъти.

Вчера My picture „Германци! Отбранявайте се! Не купувайте от евреи!“

днес My picture „Германци! Отбранявайте се! Не продавайте на неваксинирани и нетествани!“

#48961 (ツ) Rabin
Създадено на 05.11.2021, видяно: 611 пъти.

My picture

#48962 (ツ) gat3way
Създадено на 05.11.2021, видяно: 610 пъти.

Аз никога не съм се тествал за да ме пускат да пазарувам. Но гледам че го правят зад едни завеси. Навремето TSA като ме дръпна за проверка, един едър зъл негър ми предложи да ме претърси зад завесите и естествено отказах. Та мога да си представя какво става с тези дето ги тестват зад завесите. Уж им бъркат в носа а всъщност ги ебат в гъза.

#48963 (ツ) |
Създадено на 05.11.2021, видяно: 604 пъти.
johnfound

В атмосферата се съдържа 830.10^9 тона CO2, който има концентрация 0.4%. Ако приемем, че искаме да намалим тази концентрация до 0.3%, това прави 207.10^9 тона. Ако приемем, че 100 години са подходящи за срок, това прави 2.10^9 тона на година. Съответно ни остава да построим още 500000 такива планта, да ги захраним с енергия и да изчакаме 100 години. И през това време не трябва да отделяме никакъв друг диоксид, разбира се.

И защо приемаш, че искаме да намалим концентрацията на 0.3%? Такава ли е била преди 300 години? Или просто си дрънкаш пълни идиотщини, както обикновено.

#48964 (ツ) Rabin
Създадено на 05.11.2021, видяно: 603 пъти.

Това не са тестове

Доцент Атанасов изкрещя в ефир това, което ние пишем две години, че геномът не само на предполагаемия вирус, а и на всички вероятни коронавируси съдържа човешки нуклеотидни последователности, което ще рече, че всеки един човек в даден момент може да даде положителен резултат. ПЦР тестът е отречен от всички, защото не е тест, от една страна. От друга страна, тест маркерът е конструиран от един процесор-мошеник цял месец преди обявяването на нетипичната респираторна инфекция в Китай, което е парадоксално смешно, но и недопустимо по които и да било правила на наука и закон.

На територията на Европа циркулират тестове с над двеста различни вирусни маркери, настроени на различен брой цикли, според нуждата на ковид пропагандата. Какво ще ми тествате с нищо не показващи тестове, които приличат на игра на барбут? То не беше папая, кока кола, бира, ябълков сок, автомобилно масло, чешмяна вода, дъждовни капки, слюнката на игуана, отпадните води на Барселона две години преди да бъде обявена пландемията.

„Модерната медицинска наука“ не разполага с нов вирус, не разполага с нова болест, няма методи за лечение на някаква болест, за която няма никаква идея каква е, просто защото е забранено да я изследва и анализира, няма и ваксина, щото на всички стана ясно, че това не е ваксина. Единственото, с което „модерната медицинска наука“ разполага, е пропаганда и цензура, които надминаха пропагандата и цензурата на военните времена, просто защото очевидно се водят бойни действия.

Простооо, вие сте толкова дебелооки и продажни, че единственото, което заслужавате, е съдбата на Юда. Която, не се съмнявам, сами ще потърсите в Съдния ден.

Димчо Димов (Източник)

#48966 (ツ) |
Създадено на 05.11.2021, видяно: 600 пъти.
Rabin

Това не са тестове

Доцент Атанасов изкрещя в ефир това, което ние пишем две години, че геномът не само на предполагаемия вирус, а и на всички вероятни коронавируси съдържа човешки нуклеотидни последователности, което ще рече, че всеки един човек в даден момент може да даде положителен резултат. ПЦР тестът е отречен от всички, защото не е тест, от една страна. От друга страна, тест маркерът е конструиран от един процесор-мошеник цял месец преди обявяването на нетипичната респираторна инфекция в Китай, което е парадоксално смешно, но и недопустимо по които и да било правила на наука и закон.

На територията на Европа циркулират тестове с над двеста различни вирусни маркери, настроени на различен брой цикли, според нуждата на ковид пропагандата. Какво ще ми тествате с нищо не показващи тестове, които приличат на игра на барбут? То не беше папая, кока кола, бира, ябълков сок, автомобилно масло, чешмяна вода, дъждовни капки, слюнката на игуана, отпадните води на Барселона две години преди да бъде обявена пландемията.

„Модерната медицинска наука“ не разполага с нов вирус, не разполага с нова болест, няма методи за лечение на някаква болест, за която няма никаква идея каква е, просто защото е забранено да я изследва и анализира, няма и ваксина, щото на всички стана ясно, че това не е ваксина. Единственото, с което „модерната медицинска наука“ разполага, е пропаганда и цензура, които надминаха пропагандата и цензурата на военните времена, просто защото очевидно се водят бойни действия.

Простооо, вие сте толкова дебелооки и продажни, че единственото, което заслужавате, е съдбата на Юда. Която, не се съмнявам, сами ще потърсите в Съдния ден.

Димчо Димов (Източник)

Абе, Рабине, имаш ли идея как работи PCR теста и какво тества? :)

#48967 (ツ) Дърти Хари
Създадено на 05.11.2021, видяно: 597 пъти.
Rabin

Простооо, вие сте толкова дебелооки и продажни, че единственото, което заслужавате, е съдбата на Юда. Която, не се съмнявам, сами ще потърсите в Съдния ден.

Дойде време начи и за второто пришествие. Начи затва 99% от жертвите са невакснати. Свети петър прибира правоверните.

#48968 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.11.2021 от Rabin, видяно: 596 пъти.
|

Абе, Рабине, имаш ли идея как работи PCR теста и какво тества? :)

Не съм го писал аз, виж че е е цитат,

Свобода или смърт юнашка Обаче е много яко ушевия кат бяга, като бит педал!

My picture

#48969 (ツ) |
Създадено на 05.11.2021, видяно: 593 пъти.
Rabin
|

Абе, Рабине, имаш ли идея как работи PCR теста и какво тества? :)

Не съм го писал аз, виж че е е цитат,

Това че не си го писал ти оправдава ли те, че я пускаш тази идиотщина?

#48971 (ツ) Rabin
Създадено на 05.11.2021, видяно: 587 пъти.
|

Това че не си го писал ти оправдава ли те, че я пускаш тази идиотщина?

То според тебе всички дето НЕ се доверяват на долупосочените, са идиоти

My picture

0 1 2 3 4 ....14 15 16 17 18 ....31 32 33 34 35 ....42 43 44 45 46 ....51 52 53 54 55

Ще се чипирате ли за "зелен сертификат"?
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE