<bgdev />free

Вход Регистрация

Девалвация на шпионската дейност
0

0 1 2 3 4
#32539 (ツ) gat3way
Създадено на 22.03.2021, видяно: 837 пъти.

Аз ставам велик анализатор некъде на 30 микрограма лсд, обаче на повече става доста страшна целата работа, примерно на 50-60 аз лично се насирам, това вече почва да минава друга категория, според мен примерно ако човек изпраска 100-200 и реши пак че е велик анализатор, значи натурално му се отдава бе, нема какво да му се пречи с тва ганьовското "ти нищо не знаеш бе".

#32541 (ツ) gat3way
Създадено на 22.03.2021, видяно: 817 пъти.
#32545 (ツ) code2
Създадено на 22.03.2021, видяно: 808 пъти.
gat3way

Важното е да работиш за правилната кауза, каузата на православните традиции ценности и сельодката с водка.А като девелопер за кого работиш - за тея дето изджендърясват народа с пластмасовите гмо сандвичи в макдоналдс.

При това мизерно заплащане нямаш голям избор за кауза. Трябва да е свързано с достатъчно бедна страна. Иначе много по-фешън е да шпионираш за китайците, но никой няма да ти се върже, че за 5 бона заплата разузнаваш за китайците. Тъй, че ако не са руснаците, то трябва да разузнаваш за северно корейците. Дори Иран не можеш да си го позволиш.

#32551 (ツ) Delegate
Последно редактирано на 22.03.2021 от Delegate, видяно: 796 пъти.

За всички анализатори, една задачка от милиционерското училище за тройка.

Инспектор Иванов, колегата му Методиев и старши- ната Обезанов влязоха в магазин „София". До праз- ника оставаха само два дни, а те още не бяха направили покупките си. Тримата се спогледнаха с комично отчая- ние: помещението беше буквално претъпкано с хора.

Щандовете не се виждат въздъхна Методиев. Каква блъсканица! Май пак ще отложим...

В този момент от горния стаж се разнесе вик: „Кра- дец! Крадец!"

Нещо с станало горе. Обезанов, застани за момент на вратата и задръж за малко хората да не излизат. Ще идем с Методиев да видим - обърна се Иванов към старшината.

Една развълнувана жена стоеше в центъра на обър- натите към нея хора. Иванов ги разбута и приближи. Какво има, другарко? Какво са ви отраднали?

- Ами гледах тук тези блузки и изведнъж усетих, че някой бута чантата ми. Някаква ръка измъкна порт-

ейла беше най-отгоре, защото преди малко изтеглих 200 лева. С мъжа ми щяхме да ходим за електрически радиатор. А този мошеник, .. Какво ще му кажа сега!

Жената почти се разрида. - Какъв мошеник? Вие видяхте ли го?

Кого да видиш в тая навалица! Само сдна ръка, мъжка ръка. Опитах се да го хвана, но ми се изплъзна май че здравата го одрасках.

- Поне цвета на дрехата видяхте ли?

Тъмносиня или черна. Ох, какво ще правя! Тъмносини и черни палта колкото искаш мрачно забеляза Методиев. - Не можем да задържаме

хората и да ги претърсваме... Безнадеждна работа.

Иванов мълчеше. Жената бършеше очите си. По- гледът му се спря върху доста дългите й тъмночервени нокти. Изведнъж се оживи.

Да опитаме, все пак. Методиев, ела да слезем долу. Вие също, другарко. Спряха на вратата.

- Обезанов, пускай хората по един. Помоли мъжете

в тъмносиньо и черно да си показват ръцете - обърна се той към Методиев.

Хората започнаха да излизат. На трима мъже по ръ- цете се забелязваше свежа драскотина. Инспектор Иванов ги помоли да останат малко.

Бихте ли ми обяснили от какво е това?

Кое? Драскотината? Че знам ли? сдиният мъж учудено гледаше ръката си. Трябва да съм се бутнал някъде.

- Преди малко, като излизах от службата за- почна вторият, някакъв забързан тип така блъсна вратата, че за малко не ме удари по челото с нея. Отдръпнах се встрани, но той налетя върху ми. Носеше някаква мрежа и ме одраска с нея по ръката. Дори не се извини.

- На кошчето до бюрото ми обясни третият. Бях си оставил чантата до него, че съм взел портокали, да не се разсипят. То е от тия, плетените, клечките им все стърчат. Колежките много се ядосват заради чо- рапите. На него се одрасках в бързината. - Мъжът смутено гледаше ръката си.

- Неприятна история, май нищо не можем да на- правим. промърмори Методиев.

Напротив - инспектор Иванов се усмихна. Обезанове, помоли този човек да дойде в стаичката на управителя и го претърси той посочи единия от три- мата. - Елате и вие, другарко. Струва ми се, че ще намерим парите ви.

Кое дава основания на инспектор Иванов да не приеме обясненията на заподозрения?

#32647 (ツ) johnfound
Създадено на 22.03.2021, видяно: 755 пъти.
Delegate

За всички анализатори, една задачка от милиционерското училище за тройка.

Хм, вратите в обществените сгради се отварят винаги навън, за да не се блокират при евентуална евакуация.

#32648 (ツ) Delegate
Създадено на 22.03.2021, видяно: 752 пъти.

Точно!

Предполагам, че не си прочел отговора наготово отнякъде.

#32649 (ツ) johnfound
Създадено на 22.03.2021, видяно: 751 пъти.
Delegate

Точно!

Предполагам, че не си прочел отговора наготово отнякъде.

Не, но това е елементарно. В смисъл, нали за тройка...

#32680 (ツ) Дон Реба
Създадено на 23.03.2021, видяно: 727 пъти.
Евлампи

Факт. 'Демократите' ебаха майката на имиджа на Щатите, Лукашенко има по-голям авторитет от сламения човек в бялата къща

абе хич не е толкова еднозначно, факта че изобщо се е стигнало до тук говори че щатите отдавна са в срив, демократите само дърпат щурвала, а една част от републиканците усещат какво става и се опитват да го натискат. исторически погледнато обаче републиканците са виновни за срива, а не демократите, те само го задълбочават. републиканците премахват робството, републиканците дават на жените право на глас (фатална точка в развитието на всяка държава) , не съм проверявал, но бих заложил че и те са формирали професионалната армия. между другото, края на римската демокрация започва точно с премахването на военната служба и минаването към професионална армия, извършено под ръководство на марк крас. реформата е била много успешна и никой не е подозирал че нещо толкова добро от гледна точка на ефективност ще доведе до края на демокрацията и ще върне короната. подозирам че римската република ще остане като най-дълго живялата в цялата история. била е много по-добре уредена от сегашните, но никакви формални уредби и административни механизми не могат да се преборят със стремежа на хората към по-добър и лек живот, което всъщност е в основата на постепенното отслабване и финалното рухване.

#32682 (ツ) gat3way
Създадено на 23.03.2021, видяно: 717 пъти.

Това с рухването на империите със сигурност трябва да е ужасна трагедия, предполагам империята като рухне и целото население в пристъп на самосъжаление "и тва всичкото щото исках да живея по-добре" вадят бръснача и си прерязват вените.

#32684 (ツ) Дон Реба
Създадено на 23.03.2021, видяно: 711 пъти.

че кой говори за империите

#32685 (ツ) gat3way
Създадено на 23.03.2021, видяно: 707 пъти.

За професионалната армия ли е? Тя верно е зло и разврат...

#32692 (ツ) Golden Gega
Създадено на 23.03.2021, видяно: 702 пъти.

Приказвате пълни глупости, американската армия става по-силна и разнообразна, сега има и униформи за бременни и въобще оптимистите очакват първите джендър поделения в Делта Форс, това е специална тактика, такива бойци попаднали в плен въобще не могат да бъдат унижавани сексуално, въобще бедна ви е фантазията какво представлява нервна жена в менструация, обучете я на бойни техники и й дайте оръжие и Чък Норис и Рамбо могат само да хълцат и да си водят бележки

0 1 2 3 4

Девалвация на шпионската дейност
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE