<bgdev />free

Вход Регистрация

Споделете тази страница! Разкажете на всички!
-7

0 1 2 3
#16109 (ツ) Rabin
Създадено на 17.10.2020, видяно: 38 пъти.

Ми освен да дебъгна 16 гигабайта компилиран софт. Колко му е? Освен това най-вероятно са го обфускирали или както там се криптира изпълнимия код. По-лесно ще измисля Теорията на всичко, отколкото да накарам Били и изгнилите да спрат да си врат наглата муцуна в бельото ми.

Затуй се кефя на безплатното, понякога дава повече от лайно в целофан за 10 бона.

#16148 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 18.10.2020 от Rabin, видяно: 20 пъти.

Показване на реклами, които представляват интерес за вас

Ще използваме данни от търсенията ви и други онлайн дейности, свързани с вашия акаунт в Microsoft, за да ви показваме по-персонализирани реклами. Ако разрешен е Microsoft Edge, за да използвате хронологията на браузъра за персонализирана среда за работа в уеб, също така ще използваме хронологията на браузъра Microsoft Edge, за да персонализираме вашите реклами. Дори ако изключите всички персонализирани настройки за реклами, все още можете да виждате персонализирани реклами от други фирми на базата на информацията, която са събрали от вас.

https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/signedout?ru=https:%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fprivacy%2Fad-settings

Как Да Деактивирам Keylogger В Windows 10

Windows 10 е много неща за много хора, но това, което е за всички нас, е риск за поверителността. Той събира, съпоставя и качва цял набор от данни за това как използвате Windows, сърфирате в интернет и обикновено ежедневно работите с вашето устройство. Ако искате да си върнете контрола върху компютъра, ще искате да деактивирате кейлогъра в Windows 10. Също така ще искате да промените още няколко настройки, докато сте в него.

Windows 10 беше безплатен за повечето от нас, така че не можем наистина да обвиняваме Microsoft, че иска парите му обратно. Но дори и да сте закупили лиценз за търговия на дребно, все още сте под наблюдение. Това ми се струва малко несправедливо. Независимо от това, нашата поверителност е едно от малкото неща, върху които запазваме подобие на контрол, така че всички ние трябва да упражняваме този контрол, преди да го загубим напълно.

Защо Windows ме шпионира? Кратката информация на Microsoft казва: „ Ще имаме достъп, разкриваме и съхраняваме лични данни, включително вашето съдържание (като съдържанието на вашите имейли, други частни комуникации или файлове в частни папки), когато имаме добросъвестно убеждение, че това е необходимо да се.'

И: „Когато взаимодействате с вашето устройство с Windows, като говорите, пишете (ръкопис) или пишете, Microsoft събира информация за реч, мастило и въвеждане - включително информация за вашия календар и хора (известни също като контакти).“

След това Windows ще качи тази информация в Microsoft, за да могат те да се справят както искат. Но защо? Две причини, едната е да помогне за подобряване на Windows, а другата - да се печелят пари.

Microsoft събира данни за писане, писане и говорене, за да подобри начина, по който Windows 10 интерпретира нашия вход. Колкото повече знаят, толкова по-добре могат да променят Windows 10, за да работят повече според начина, по който ни харесва. Това има някакъв смисъл.

Другата причина е да печелите пари, за да платите за Windows 10. Тъй като го получихме без финансови разходи, действителните разходи са нашите данни. Microsoft събира информация за сърфиране, потребителски навици, покупки на приложения и други данни, за да му помогне да предлага собствени продукти на нас и да помага на трети страни да предлагат своите продукти на нас.

Можете да прочетете Декларацията за поверителност на Windows тук, ако имате време и търпение.

Ако не искате да бъдете проследявани, проследявани и изучавани, трябва да извършите няколко ощипвания в Windows 10. Започвайки с keylogger.

Деактивирайте keylogger в Windows 10 Първо, нека деактивираме този досаден кейлоггер. Той е предназначен да изучава вашите навици за писане, така че Windows 10 да може да прецизира как работи.

Придвижете се до Настройки и Общи. Изключете „Изпращане на информация за Microsoft за това как пиша, за да ни помогне да подобрим въвеждането ...“. Придвижете се до Реч, мастило и въвеждане. Изберете „Спри да ме опознавате“ и го изключете. Веднъж трябва да се промени на „Опознай ме“. Все още не затваряйте Настройки, тъй като има още няколко ощипвания за поверителност, които можете да направите, за да гарантирате, че много по-малко данни се улавят от Microsoft.

Изберете Общи и изключете повечето от настройките там. Направете същото за местоположение, информация за акаунта, история на обажданията и обратна връзка и диагностика. По същество искате да изключите всичко, което казва, че позволявате на приложението / Microsoft или който и да е да има достъп до данни. Някои приложения трябва да имат достъп до вашите данни, за да работят, като Mail, но други като вашата уеб камера не. Използвайте преценката си, за да решите какви разрешения разрешавате.

Подобрете поверителността допълнително в Windows 10 Има още неща, които можете да направите, за да подобрите поверителността си, ако използвате Windows 10. Изпълнявайте колкото се може по-малко или толкова от тях.

Натиснете клавиш Windows + R, въведете 'regedit' и натиснете Enter. Придвижете се до HKEY_LOCAL_MACHINE, СОФТУЕР, Политики, Microsoft, Windows, DataCollection. Щракнете с десния бутон в десния прозорец и създайте Нова, DWORD (32-битова) стойност. Наречете го AllowTelemetry и му дайте стойност 0. Можете да изключите Cortana, за да надградите сериозно поверителността си. https://www.techjunkie.com/disable-keylogger-windows-10/

Натиснете клавиша Windows + R, въведете 'regedit' и натиснете Enter. Придвижете се до HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows. Щракнете с десния бутон върху папката на Windows, изберете New, Key и го наречете Windows Search. Изберете New, DWORD (32-bit) Стойност, наречете го „AllowCortana“ и го задайте на 0. Използвайте Spybot Anti-Beacon, за да спрете всяка телеметрия, която не е включена в тези ощипвания. Редовно използвам Spybot Anti-Spyware и Anti-Beacon и той прави това, което пише на калай.

Изтеглете и инсталирайте Spybot Anti-Beacon като администратор на вашия компютър с Windows 10. Проверете нивата на имунизация и щракнете върху Имунизиране отдолу. Изберете раздела Незадължително и изберете да имунизирате други елементи в зависимост от вашите нужди. Налични са и други приложения за спиране на шпионирането на Windows 10 и всички те правят почти едно и също нещо. Просто предпочитам Spybot Anti-Beacon, защото е с нисък ключ и използвам продукти на Spybot повече от десетилетие и те все още не са ме разочаровали.

И накрая, изключете отворената точка за достъп, ако използвате лаптоп или мобилно устройство. По подразбиране и по някаква луда причина Windows 10 по подразбиране автоматично се свързва с Wi-Fi горещи точки. Дори несигурни. Това е нещо, което ще искате да изключите веднага.

Придвижете се до Настройки и Мрежа и интернет. Изключете Свързване към предложените отворени горещи точки. Включете Използвайте произволни хардуерни адреси, ако имате възможност да. Последната настройка не е задължителна, но ако редовно използвате горещи точки, това предотвратява проследяването ви, докато го правите.

Цената на поверителността Подобряването на поверителността в Windows 10 ще спре данните ви да се споделят толкова лесно, но също така ще повлияе на това как работи Windows 10. Например, ако изключите Cortana, търсенето в Windows не работи правилно. Изключете телеметрията и Microsoft не може да използва вашите данни, за да помогне за подобряване на Windows 10.

Някои от тези настройки за поверителност също влияят върху начина на работа на Windows Store и някои приложения. Ако изключите „Разрешаване на приложенията да използват моя рекламен идентификатор ...“, пак ще виждате реклами, но те ще бъдат общи, вместо такива, съобразени с вашите интереси. В редки случаи услугите на Windows също могат да спрат да работят правилно. Много зависи от системата, която използвате, и от начина, по който е настроен Windows 10.

Въпреки широко разпространеното вярване, Windows 10 не е предназначен да отнеме вашата самоличност или да открадне личността ви. Това е просто там, за да се подобри и да спечели пари от вашите данни. Няма голяма конспирация и така или иначе повечето ви данни са анонимизирани. Въпреки това вашите данни са, така че от вас зависи да ги защитите.

Имате ли други съвети за спиране на Windows 10 да шпионира потребителите? Разкажете ни за тях по-долу.

https://www.techjunkie.com/disable-keylogger-windows-10/

0 1 2 3

Споделете тази страница! Разкажете на всички!
-7

AsmBB v2.9 (check-in: 072c21edcbadbc51); SQLite v3.31.1 (check-in: 3bfa9cc97da10598);
©2016..2020 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE