<bgdev />free

Вход Регистрация

Казарма - Изкуплението ШапкарШенк
0

0 1 2 3
#103850 (ツ) Стуйо
Създадено на 10.04.2024, видяно: 89 пъти.
Rabin
Стуйо
Rabin
Стуйо

Утре иде путин към нас, както стилгарите, майорите, харитата и бобитата вярват. Тогава БА ще мисли ли или ще дойде да ти мете двора в Туче?

Още не може да вденеш, че целта на БА не е да се бие. Затуй се вика на такива като тебе - бомбета с розoв ass.

Каква е целта БА, бамбич?

Да има биомаса за Пражката пролет, и за Украйна в момента.

И ти виждаш ли БА в Прага или в ЕбаноНагорск в момента?

#103852 (ツ) Rabin
Създадено на 10.04.2024, видяно: 86 пъти.
Стуйо

И ти виждаш ли БА в Прага или в ЕбаноНагорск в момента?

My picture

#103856 (ツ) Stilgar
Създадено на 10.04.2024, видяно: 81 пъти.
Стуйо
Stilgar
Стуйо
palavrov
Stilgar
Стуйо
Stilgar

Тея дето не са ходили в казармата в тоя форум говорят такива глупости че са на път да ме убедят че трябва да се върне казармата за да ги вземат и да спрат да говорят глупости

И Рабина като е ходил в казармата в момента е ядрен физик, нали?

Спрямо вас и конкретно по темата с казармата е като ядрен физик, да. Все пак тука обсъждате някакви бойни работи я като научени в казармата, я като алтернатива на казармата, а той човекът 100 пъти ви каза, че в казармата не се учи как се води война.

Тц. Учи се. Война се води като не мислиш а оставиш мисленето да го прави някой на който това му е работата. Твоята не е да мислиш а да изпълняваш без да мислиш. Мисленето е вредно като си на война. Като вземеш да се замислиш дали е правилно или не е това което правиш и хоп врага който не мисли те е заклал. Следващото нещо е свикването с режим. Двете неща заедно правят дисциплина.

Точно, квото каза Палавров, бай Стилгаре. Изпълняваш команди, мисленето е за офицерите. Не било за война иначе, сигурно е за чаено гей парти. Стилгаре ти тотално си изплискал легена в последно време.

То това като си на война ще го научиш още преди да се качиш на камиона за фронта така че принципно не е важно в тоя контекст. Между другото ако си мислиш, че офицерите мислят... Може да мислят някакви офицери от полковник нагоре, или някакви офицери примерно в американската армия, в нашата армия и офицерите си траят.

Значи в казармата основното занимание е метене. Не се ебавам. Сигурен съм, че на война не се случва кой знае кво метене.

Не мислят винаги, но понякога се налага. Дори на стуйовия шапкар. Турски изтребител навлиза над нашата зона над черно море, така излиза на радарите, вземаш ли решение да пратиш наш да го провериш? Ами ако се окаже пътнически защото радара е бъгав. Дигнал си изтребител, това апропо не е малко като цена. Сърбия, 1999, хвърчат бомби, от нато, защитниците на любимата ти украйна. Бомби падат в наша територия, цялото ввс е на крак. Тогава мислят ли или са се хванали за метлата като теб?

Хах, нищо не е това с дигането на изтребител. Голям праз че са вдигнали изтребител. На жената дядото бил ПВО офицер (почина скоро на 90, разказваше ни лично) и вика бил дежурен, влизат самолети, звъни в София да пита какво да правят онея се правят че прекъснала връзката, никой не ще да вземе решение до ниво генерал. Та така и 99та, вероятно накрая са звъннали на Костов да вземе решение

#103858 (ツ) palavrov
Създадено на 10.04.2024, видяно: 74 пъти.

А моя дядо е бил войник ВСВ … по царско са били дислоцирани на Тасос, после май е стигнал с комунягите до Сърбия или Унгария … и пак са му взели нивите.

0 1 2 3

Казарма - Изкуплението ШапкарШенк
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE