<bgdev />free

Вход Регистрация

Да им еба майката на немските педали...
0

0 1 2 3 4 5 6 7
#86239 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 27.02.2023, видяно: 343 пъти.

После що Захата го тресе параноята... Ми вас ще ви очистят първи като приключите по проекта. А ако разберат за форума после нас ще подпукат. В кво се забърках, чуек. Дай поне да хакнем цру, да не сме капо.

#86246 (ツ) realinformatik
Създадено на 27.02.2023, видяно: 329 пъти.

Важно е кога попадат тия снимки в spy системата - като потребителя ги качи в някой облак или facebook, или зад гърба му се копират дори и да ги държи offline?

Горе-долу има 3 нива, независимо дали става въпрос за снимки от камера или записи от микрофони: 1. Сам да си качиш файла в облака и така да попадне при шпионите (което дори може да е легализирано с някоя точка в EULA). 2. Файловете да си ги държиш офлайн, но зад гърба ти OS-а да ги праща на шпионите. 3. Камерата и микрофоните сами да се пускат отвреме навреме да записват, и да се изпраща.

Айде ако е само първото не е фатално, все пак ако искаш нещо да е private няма да го качваш насам натам.

#86248 (ツ) Golden Gega
Създадено на 27.02.2023, видяно: 321 пъти.

Винаги съм се учудвал на липсата на въображение в хората (основно колегите), защо 2 и 3 да не са точки от EULA, всъщност втория вариант си е точно бекъп в облак което в момента е най-модерния гъдел

#86251 (ツ) palavrov
Създадено на 27.02.2023, видяно: 308 пъти.
realinformatik

Важно е кога попадат тия снимки в spy системата - като потребителя ги качи в някой облак или facebook, или зад гърба му се копират дори и да ги държи offline?

Горе-долу има 3 нива, независимо дали става въпрос за снимки от камера или записи от микрофони:

1. Сам да си качиш файла в облака и така да попадне при шпионите (което дори може да е легализирано с някоя точка в EULA).

2. Файловете да си ги държиш офлайн, но зад гърба ти OS-а да ги праща на шпионите.

3. Камерата и микрофоните сами да се пускат отвреме навреме да записват, и да се изпраща.

Айде ако е само първото не е фатално, все пак ако искаш нещо да е private няма да го качваш насам натам.

На практика и трите неща вече работят точно така за по голямата част от хората по света.

1) Сам си си инсталирал социалки и чатове които те следят неуморно и записват всичко което могат за теб - включително и колко %-та ти е батерията.

2) Отделно операционната система или допълнителен апп ти прави бекъп в облака. Заедно с всички пароли. И паролите за WiFi мрежите - оня ден трябваше да си дам паролата на 3 умни евтини китайски ЛЕД ламБи защото вече на практика не можеш да купиш от старите с нажежаема жичка и ако имаш стар димер си прецакан защото новите ЛЕД крушки много неприятно мигат - в резултат бай китаец ти има паролата на вифи-то която доста хора я ползват за какво ли не, че по лесно се помни само една парола.

3) От няколко години насам телефони и умни тонколонки са с постоянно включен микрофон. Разбира се за твое удобство за да си управляваш ламБите без да си вдигаш задника от дивана или да навикваш детето да ги цъкне.

А след още няколко години нещата ще са още по зле в това отношение ... свиквайте, микрофони в джобовете, камери по улиците, само електронни пари т.е. ако не слушкаш ти блокирват кредитната карата докато не започнеш да слушкаш - за справка канадските тираджии. И както го беше казал един умен човек - няма да притежаваш нищо и ще си щастлив. Евала!

#86253 (ツ) Дон Реба
Създадено на 27.02.2023, видяно: 302 пъти.

е ти за един димер си се продал, просто не ползвай димер

#86254 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 27.02.2023 от Rabin, видяно: 292 пъти.

Koги ходих до Еврокомисията, на центъра на планетата. Баш по тия въпроси беше. Ей такива sequence диаграми, лично ги видох изотвътре. Връзват всички възможни данни за тебе, квото успеят да докопат. Лично присъствах на Сирма-жийския евент, в японския хотел. Турили ена камера и един телевизор, баш на входа беше, като ти види физиономията и сравнява с данните квото са изкарали от социалните мрежи. И ти изпляква името, кой си. Фалят се с тия неща. Естествено, мене ме сбръка.

Останаха картинките на другия линукс, търсих таа дето бях най-бъзикания персон в Дирника. Скрийншота, дека 30 % от темите за менека.

Смейте се лумпени, тъй са смеЯхте коги си лепих камерата на лаптопа, излизах през проксита, и си прекарвам снимките през буфера на ОС.

Били ви го беше написал в прав текст, какво се следи, че и на български беше. Жалко, че го изтриха, и ме мръзи да го качвам пак. И копието изтриха.

В бай Китай вече влизат CBDC ли кво се казва там крипто, Еврото също пусна цифров еквивалент. Вече пуснаха проекти за въглероден отпечатък, персонален. Има и случай, в Китай изключиха зеления сертификат, за който е разпознат на някакъв протест против безкрайните душмански локдауни. Платили сме нови 3 ваксини за всеки "камебеец", като не стана с добро утре и да просиш няма да можеш, ако не си поемеш сетния бустер. Урсулата завъртя 73 милиадра далавера, може би най-бруталната в човешката история, и продължава да беснее на гърба на данъкоплатеца, и против правата и здравето му.

Утре ще стане проблем ако не притежаваш копие на "Моята борба", пардон, "Четвъртата индустриална революция". Де вика Реба - пещите скоро ще забумтят. Само за сведение - IBM са обработвали данните на Холокоста. Днес пак са в далаверата, по "Окончателното решение".

#86256 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 27.02.2023 от Rabin, видяно: 282 пъти.

My picture

My picture https://fintechnews.ch/blockchain_bitcoin/ibm-bets-on-blockchain-for-efficient-covid-19-vaccine-distribution/41592/

#86258 (ツ) palavrov
Създадено на 27.02.2023, видяно: 275 пъти.
Дон Реба

е ти за един димер си се продал, просто не ползвай димер

Димерите ги махнах, сложих обикновенни ключове на тяхно място - обаче в къщи не се излиза на глава с жените и или им е много светло или им е много тъмно и си трябва контрол по осветлението - затова сложих умните ламБи, сега си ги цъкам през айфоня от 1% до 100% - пенизчийска работа. А паролата на вифи-то бай китаец я знае още от рутера - ТъПлинк т.е. щетата отдавна е направена, да не говорим, че и големите батковци зад океана и те я знаят - епъл, гугле, микрософт т.е. ако си свързал компютър или телефон вече е изпята на когото трябва. На който не му харесва да си сглобява сам процесор от ТТЛ-ки и да си пише ОС. Въобще това илюзията за сигурност и неприкосновеност в която хората живеят е много забавно нещо. Някои даже и убедено си вярват, че са се скрили.

#86259 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 27.02.2023 от Rabin, видяно: 271 пъти.
palavrov

Някои даже и убедено си вярват, че са се скрили.

Аз не си вярвам, че съм се скрил. Хигиената в нета е като хигиената на тялото. Може да оцелееш и без да се къпеш, може и чипано розово дупи.

Гатачето разправяше и за проект Ешелон. Дори в самия процесор са набутали цяла ОС, QNX ако са не бръкам, кво си говорим нататика.

#86262 (ツ) Дон Реба
Създадено на 27.02.2023, видяно: 256 пъти.
palavrov

обаче в къщи не се излиза на глава с жените и или им е много светло или им е много тъмно и си трябва контрол по осветлението

при мене във всички стаи имам поне два ключа за лампите, а в хола са 6 ключа

#86263 (ツ) Golden Gega
Създадено на 27.02.2023, видяно: 255 пъти.
Дон Реба
palavrov

обаче в къщи не се излиза на глава с жените и или им е много светло или им е много тъмно и си трябва контрол по осветлението

при мене във всички стаи имам поне два ключа за лампите, а в хола са 6 ключа

Е то по-хубаво да беше сложил и по 6 ламби, при нас принципа е прост - колкото повече, толкова повече, слагам 200 ватови жични крушки от една пенсия дето ги внася от Мордор напук на санкциите

#86265 (ツ) Golden Gega
Създадено на 27.02.2023, видяно: 254 пъти.
Rabin
palavrov

Някои даже и убедено си вярват, че са се скрили.

Аз не си вярвам, че съм се скрил. Хигиената в нета е като хигиената на тялото. Може да оцелееш и без да се къпеш, може и чипано розово дупи.

Гатачето разправяше и за проект Ешелон. Дори в самия процесор са набутали цяла ОС, QNX ако са не бръкам, кво си говорим нататика.

Бамбич, едно четиво като за теб, според мен някои глави могат да се донапишат ама основното го има:

https://book.oceliavane.com/?fbclid=IwAR3w7oNwTExuiebKWU9lveNCpRloP_RwFT5q7ohNUSbXqmnWoEHowo-F2g4

#86266 (ツ) Rabin
Създадено на 27.02.2023, видяно: 247 пъти.
Golden Gega

https://book.oceliavane.com/?fbclid=IwAR3w7oNwTExuiebKWU9lveNCpRloP_RwFT5q7ohNUSbXqmnWoEHowo-F2g4

Измисли някъв вариант без fbclid, и може и да го отворя.

#86269 (ツ) Дон Реба
Създадено на 27.02.2023, видяно: 236 пъти.

просто го махни

#86270 (ツ) palavrov
Създадено на 27.02.2023, видяно: 227 пъти.
Golden Gega

... слагам 200 ватови жични крушки от една пенсия дето ги внася от Мордор напук на санкциите

В Амазоня със зор намерих 60 ватови и ми идват слабички. По разните му магазини за домашни майстори и потреби се предлагат само LED - нищо друго. Не е като да не се опъвах, цяла година давам заден, че няма да слагам LED крушки ама накрая ми писна и взех някви ребрандирани китайчета препродадени като холандски. Ама пичовете в Homebridge са ги разгадали, че са си китайщини и са им направили поддръжка направо в айфоня - яка работа, пускаш си един дев акаунт при бай китаец и той ти пуска 6 месеца гювеч. После ти иска $20к. Ти учтиво му обясняваш, че за 3 ламБи няма да дадеш $20к и той учтиво се съгласява и ти пуска още 6 месеца девлопорски гювеч. И така във вечен цикъл.

#86271 (ツ) Golden Gega
Създадено на 27.02.2023, видяно: 223 пъти.

Ходи на пазара в Люлин по средата до сергиите със зеленчуци има ламаринени бараки с ширпотреба, един вуйчо от втората световна продава мордорско-елфическа стока от същия технологичен период дето е в разрез с всякакви екоконвенции и икономии на енергия

#86272 (ツ) Дон Реба
Създадено на 27.02.2023, видяно: 219 пъти.

аз си обичам лед крушките, предните енергоспестяващите за нищо не ставаха и никога не съм ползвал, но леда са супер

#86273 (ツ) Rabin
Създадено на 27.02.2023, видяно: 212 пъти.

My link

„Големият” ринг обхваща широкия център на София. Там ограниченията влизат в сила от зимата на 2025 година, когато ще се забрани влизането на коли с категория 1. Две години след това на територията на „големия” ринг няма да могат да влизат и автомобили категория 2.

Контролът по достъпа е напълно автоматизиран. Хиляди камери постоянно наблюдават пътната мрежа в София. Именно те ще отчитат кой автомобил нарушава правилата.

„Виждаме на картата, с точни координати, всички камери, които са монтирани. Устройствата засичат превозните средства, които влизат или излизат от дадената зона. И с последващ филтър добиваме информация каква категория е всеки автомобил. Такъв е принципът.

#86275 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 27.02.2023 от Rabin, видяно: 209 пъти.

Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име. (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели.

https://www.parliament.bg/bg/const

Или както разправя Кокорчо - да го духат бедните! Скоро няма да ме пускат до имота ми в София, понеже си смених ЛК и ся съм сеянин.

#86276 (ツ) Golden Gega
Създадено на 27.02.2023, видяно: 417 пъти.
Дон Реба

аз си обичам лед крушките, предните енергоспестяващите за нищо не ставаха и никога не съм ползвал, но леда са супер

Най-добре са игривите пламъци на кюмбето захранвани с натурална козя тор, ма не всички сме гъзари сещай се

0 1 2 3 4 5 6 7

Да им еба майката на немските педали...
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE