<bgdev />free

Вход Регистрация

Честита Трета Световна
7

0 1 2 3 4 ....256 257 258 259 260 ....515 516 517 518 519 ....553 554 555 556 557 ....589 590 591 592 593
#99793 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.03.2024, видяно: 225 пъти.

А аз съм цела енциклопедия (напрао професор) коги иде реч за българското:

1. Изслушал съм неколко хиляди народни песни, хора, китки, ръченици, църковни песнопения и др.

2. Изчел съм стотици източници за Гетото, някои и на старобългарски + чел съм "Старобългарската литература" (която ЗА ОГРОМНА ЖАЛОСТ е възстановена от "руски преписи с добавки" - примерно "Похвално слово за цар Симеон" е възстановка от руския препис "Похвално слово за княз Светослав")... 😒

3. Запознал съм се със стотици изследвания на българите дето изследват и прабългарските знаци, култура, история и т.н.

4. Изчел съм един куп произведения на Вазов, Яворов, Ботев, Смирненски и още и още...

И имаше време дето още бех "пробългарски настроен" и некой като ме нарече "патрЕот". Полодявах! >:-(

И му виках като Апокалипса от X-Men:

"Глупако, аз съм толкова дълеч от патрЕот, колкото патрЕотите са от теб!"

Ех сетих се една година с едни авери се разхождаме по НДК и неква бутка на ВМРО дет агитираха за партията (тогава гласувах за тея мърши) и фанах да си говоря с агитатора да го разпитам за елементарни факти за историята и да му обяснявам как некои неща дето твърди не са верни... и тоя продължи да си твърди неговото без въобще да вдене, че не съм дошъл да "говоря против българското", а да му изясня "какво е наистина българско"... 😒 И кат видях към е твърдоглав шоп си казах на ум:

"Глупако, ще гласувам за вас, ама сте пълни олигофрени!"

И ВГъзРаждане са тъй сега! 😑

Даже сега съм супен благодарен на Стуйката, че ме нарича "предател" и др., защото всичко е по-добре от тва да те сравняват с тея УТРЕПКИ И УТАЙКИ "патрЕотите"... 😠

Дето половината са татуирани и нашмъркани батки, дет знаят 5 факта за Гетото, но понеже са били на 2 протеста, 5 мача и са развяли 2 пъти флага на БГето на Джулан Морнинг и в Гърция и вече се мислят, за НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРИ!

Между впрочем ми праи впечатление след патрЕотарите, че секи си играе на КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ БЪЛГАРИН!

Аз нещем да участвам и искам да съм най-малко българина! 😊

#99794 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.03.2024, видяно: 222 пъти.

Даже ако искаме верно да сме "патрЕоти" требва да се въведе некво тестче, кат е тва:

Да наемат некви циганета да питат популацията елементарни патрЕотарски факти и кой не знае да му пускат куршум в главата. Примерно да питат:

"Кой е Методи Кусев?"

И ако си с БГ татуси и се бараш патрЕот и не знаеш - ти надупчат кофата! 😠

И да кажеш...

"А бе то знанието не е важно - важно е да се РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ..."

щех да го приема, ама къде е тая работа, че не я виждам... 🙄

Единствения път дет се сещам скинарчетата и ултрасите да направиха нещо "полезно" бе като изгониха цар Киро от Катуница (макар, че след години си давам сметка, че можеха да разпалят "косовски сценарий", а не съм сигурен, че щяха да се справят с последствията).

И арее, може би като се организираха на бригади да ловят емигранти! 🤔 Макар, че там е спорно - МВР и циганите като ги попребиха спреха да правят поразии и без тва.

То Динко да го наречем "патрЕот" оти е слагал свински опашки на нелегални имигранти и им е тафил телефоните и пачките от турски и др. мюсюлмански лидери е меко казано ПРЕСИЛЕНО!

Тва е се едно да кажеш, че бандата на Килерите 5 са "патрЕоти" оти трепат мутри. 😏 Еми не баш...

#99795 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 06.03.2024 от Един от многото, видяно: 217 пъти.

А и сега си давам сметка, че без да познаваш БГето и да искаш да бачкаш за БГето - нема как. Туй и проф. Иво Христов го казва...

Тва е кат жунка да не знае C#, ООП, ама да иска да цъка микросървиси... как бе Саше!? 😒

Аз за тва се чувствам се едно сме 10 Senior-a у фирма с 600 човека (или като го scale-нем... има нема 100 000 хора дето познават Гетото у държава с 6 000 000 души). 😑

И невежите те сравняват с жунките... еми кат такъв Senior - нищо чудно, че искам да сменя фирмата и да забравя, че съм "работил" в тая жалка фирма...

И друго - реално третата българска държава е на 146 години, но се бараме, че сме на 13-14 века.

Тва е все едно да сме стартъп от 2023 и да се пишем, че сме с "15 години опит" (видех такива фирми в платформата на DEV.BG).

А маркетинг екипа (дет са тея дет ни сипват, че сме "траки") да викат, че сме корпорация на 100 години създадени заедно с IBM (наравно с китайците примерно). 😒

То тва по-скоро ще демотивира и изгони жунките бе - значи неква корпорацийка кат IBM, а още немаме процеси и не знаем ООП... ми то по-добре да отидем в неква малко по-нова ама уредена фирмичка...

Вместо да си дадем сметка, че сме стартъпче и се борим за оцеляване, бутаме у некъв шибан маркетинг и накрая ще се присъединим към древните и фалирали корпорацийки... 😒

П.П. И да не пиша още един коментар. Кат чуя думата "патрЕот" се сещам за тая песен:

Дет турския паша обсадил Лешочкият манастир да търси некви "комити" (за тея дет не знаят тая думичка - възстанници, хайдути, се тая) и разпитвал игумена, а хайдутите (както е в текста):

"А комити долу в изба вино пият, песни пеят"

И пашата запалил манастира и юнаците ИЗГОРЕЛИ КАТ ВЪГЛЕНИ! 😄

Да беше некой друг народ - да речеш...

"Ще излезат юнаците ще гръмнат поне 2-3 турчина да се отчетат и ще умрат геройски..."

Ама пусто - българи са тея нещастници, как да излезнат кат са се напили и са под масата... 😓 НЕЩАСТНА Е СЪДБАТА НА БЪЛГАРИТЕ! 😟

#99796 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 181 пъти.
bobyb
palavrov
bobyb

Този план има една слаба страна. 20 годишните девойки които биха искали да имат нещо общо с 40 годишен пръч са изчезнали горе долу по същото време когато и джентълмените.

Девойките на тази възраст си търсят по улегнали мъже от връстниците си и като добавиш добре изглеждащ, поддържан, заможен (като Генчо, например ама по висок, с коса, с голяма пишка и топки, без ханцуга, диагоналката, налудничавата физиономия и комплексите) и вече не изглежда невъзможно ами даже може да се окаже, че се редят на опашка защото се явяваш нещо като джакпот или лотариен билет. Разбира се това работи при тези които гледат реалистично на живота. Романтичките и без това само ще ти тровят живота като изтрезнеят от романтиката.

Това виждал ли си го на живо? Щото аз не съм, общо взето мъжете като превалят 40, направо изчезват от полезрението на младите девойки, нищо че пари имат. И ги разбирам де, старите ергени трудно или изобщо не могат да се опитомят. Пари се изкарват, но навици не се променят. Всъщност сещам се за само един пример, един приятел в САЩ си хвана девойка под 30, а той беше 15 години по-възрастен от нея, ама тя беше нов емигрант със зелена карта, още неориентирана и падна жертва. :-)

Евроатлантиците живеете в някакви постоянни илюзии, сега щото бобито нали е "успешен" там със семейство и 3 деца и вече гледа да ни казва как била работата и с по-младите жени. Боби ти верен ли си на жена си?

#99797 (ツ) niggaboy
Последно редактирано на 06.03.2024 от niggaboy, видяно: 180 пъти.
Един плешив педеруга

Ахахах "за сериозни връзки"... кой знае кви олигофренки има там.

Бе Стуйка има 50 различни места от къде мое си намериш пача. Те ти 10:

1. Запиши некви танци - секви невървежни и търсещи си приятел ходят там. И ще са по-вървежни от тая.

2. Запиши некви курсове дет се събират хора и ще се запознаеш с некви. Ама такива дето ходят жени - бизнес, маркетинг курсчета и др. (не балет).

3. Ходи бачкай в споделени офиси - те и жени има дет си търсят мъже и се сещат за такива варианти. Напрао ще попаднеш на некоя дет си търси.

4. Ходи по партита, чалготеки - и от там мое да фанеш некоя.

5. Излизай с некви приятелски компании, ходи по сватби - и от там мое се запознаеш с неква.

6. У фитнеса мое се запознаеш с некоя. И баш ще са слаби пичета, обикновенно - щом ходят на фитнес.

7. Ходи по моловете. С един руснак дет е бил в некои от тея шоута за таланти по BTV, ходихме да заговаряме некви пички по моловете преди години. И тва работи.

8. На един авер му казах, че мое да запише "бакалавър" некъде за да се запознае с млади студентки. 😄 И тва ти е вариант.

9. Пиши на HR-ки. Мечтаят си за некъв погромист за "сериозен приятел", докато си търсят некъв друг "тъпкач". Ти мое да си "сериозния приятел". Пълно е с такива пачи - пиши.

10. Пиши им у Face-a. Лесно ще познаеш кои са незаети. Ако мязат на коври - пиши. Един куп HR-ки са тъй.

Аре бонус - и по морето мое да фанеш некви. Плаж, барчета, чалготеки.

Ама стига хленчи, бе йо! 😠

Трипъл Джи, Генгста Гном Генчо, единствения акъл, който може да си позволиш да раздаваш въобще е : 1. Как да хванем трипер от циганка

2. Как да сме безработни

3. Как да се обличаме като тотални колхозници от циганско-панелен квартал

Я да видим колко жени са си легнали с теб без да им плащаш... хм... НУЛА. Обаче раздава акъл, но го няма.

#99798 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 178 пъти.
palavrov
Major Obvious
palavrov

Ами "Говорит Москва" потъна или угасна ...

Тва само оправдания от вас либерастите. Има достатъчно достоверна информация из нета, можеш да цитираш киро брейка примерно.

Шшш, ей, аз съм консерва бре ... ама не съм за Путьо :-D

Добре бе, как оцеляваш като консерва в Брюксел? Като си отваряш джамовете у дома не почва ли да мирише на дъртата минджа на Урсула?

#99799 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.03.2024, видяно: 170 пъти.
niggaboy
Един плешив педеруга

Ахахах "за сериозни връзки"... кой знае кви олигофренки има там.

Бе Стуйка има 50 различни места от къде мое си намериш пача. Те ти 10:

1. Запиши некви танци - секви невървежни и търсещи си приятел ходят там. И ще са по-вървежни от тая.

2. Запиши некви курсове дет се събират хора и ще се запознаеш с некви. Ама такива дето ходят жени - бизнес, маркетинг курсчета и др. (не балет).

3. Ходи бачкай в споделени офиси - те и жени има дет си търсят мъже и се сещат за такива варианти. Напрао ще попаднеш на некоя дет си търси.

4. Ходи по партита, чалготеки - и от там мое да фанеш некоя.

5. Излизай с некви приятелски компании, ходи по сватби - и от там мое се запознаеш с неква.

6. У фитнеса мое се запознаеш с некоя. И баш ще са слаби пичета, обикновенно - щом ходят на фитнес.

7. Ходи по моловете. С един руснак дет е бил в некои от тея шоута за таланти по BTV, ходихме да заговаряме некви пички по моловете преди години. И тва работи.

8. На един авер му казах, че мое да запише "бакалавър" некъде за да се запознае с млади студентки. 😄 И тва ти е вариант.

9. Пиши на HR-ки. Мечтаят си за некъв погромист за "сериозен приятел", докато си търсят некъв друг "тъпкач". Ти мое да си "сериозния приятел". Пълно е с такива пачи - пиши.

10. Пиши им у Face-a. Лесно ще познаеш кои са незаети. Ако мязат на коври - пиши. Един куп HR-ки са тъй.

Аре бонус - и по морето мое да фанеш некви. Плаж, барчета, чалготеки.

Ама стига хленчи, бе йо! 😠

Трипъл Джи, Генгста Гном Генчо, единствения акъл, който може да си позволиш да раздаваш въобще е : 1. Как да хванем трипер от циганка

2. Как да сме безработни

3. Как да се обличаме като тотални колхозници от циганско-панелен квартал

Я да видим колко жени са си легнали с теб без да им плащаш... хм... НУЛА. Обаче раздава акъл, но го няма.

Ми не мога да ти давам акъл за такива неща, щото:

1. Не съм хващал трипер.

2. Не съм безработен.

3. Обличам си се как си искам и не знам какво е колхозник.

А за тва, че не съм ебал жени без да им плащам - не бъди толкоз сигурен.

Но прави квото искаш тогава. Излизай си с дебели 40+ годишни и те така. 😏

#99801 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 157 пъти.
Един плешив гном
niggaboy

Трипъл Джи, Генгста Гном Генчо, единствения акъл, който може да си позволиш да раздаваш въобще е : 1. Как да хванем трипер от циганка

2. Как да сме безработни

3. Как да се обличаме като тотални колхозници от циганско-панелен квартал

Я да видим колко жени са си легнали с теб без да им плащаш... хм... НУЛА. Обаче раздава акъл, но го няма.

Ми не мога да ти давам акъл за такива неща, щото:

1. Не съм хващал трипер.

2. Не съм безработен.

3. Обличам си се как си искам и не знам какво е колхозник.

А за тва, че не съм ебал жени без да им плащам - не бъди толкоз сигурен.

Но прави квото искаш тогава. Излизай си с дебели 40+ годишни и те така. 😏

Ооо ти си нямаш идея какво си намазал вече от проститутките, ще се изненадаш ако решиш да се изследваш. ТИ СИ безработен - асистентството не е работа.

Обличаш се отвратително, само долна курва би си легнала с теб. Демек - всичко е точно.

40 годишната беше слаба веганка, но няма кой да чете. Украинката де ме "харесва" (то това е като твоето "предлагат ми работа") я изтрих и въобще няма да й пиша и дума. Спри да се правиш на плешива версия на Рабин.

#99803 (ツ) palavrov
Създадено на 06.03.2024, видяно: 141 пъти.
niggaboy

Добре бе, как оцеляваш като консерва в Брюксел? Като си отваряш джамовете у дома не почва ли да мирише на дъртата минджа на Урсула?

Учудващо лесно. Рядко се засичам с либерали, повечето хора с които общувам са горе долу като мен - то затова и общувам с тях т.е. изградил съм си комфортен балон. Но имам и близки приятели които са осъзнати или не леваци. Голям майтап е.

#99804 (ツ) Major Obvious
Създадено на 06.03.2024, видяно: 131 пъти.
palavrov

Учудващо лесно. Рядко се засичам с либерали, повечето хора с които общувам са горе долу като мен - то затова и общувам с тях т.е. изградил съм си комфортен балон. Но имам и близки приятели които са осъзнати или не леваци. Голям майтап е.

Кажи колко често биеш жена си да те видим консерва ли си или само се правиш :)

#99806 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.03.2024, видяно: 121 пъти.
niggaboy

Боби ти верен ли си на жена си?

Ве бате ти хем се праиш на "логичен пич", хем проявяваш наивност.

Кой нормален чуек ще ти отговори на тоя въпрос с нещо с което би се уличил!? 😏

Опитай се да поразпиташ от тука, от там и така да придвижиш разговора, че да си каже без да усети, а ти директно... негър! 😒

#99808 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 110 пъти.
palavrov
niggaboy

Добре бе, как оцеляваш като консерва в Брюксел? Като си отваряш джамовете у дома не почва ли да мирише на дъртата минджа на Урсула?

Учудващо лесно. Рядко се засичам с либерали, повечето хора с които общувам са горе долу като мен - то затова и общувам с тях т.е. изградил съм си комфортен балон. Но имам и близки приятели които са осъзнати или не леваци. Голям майтап е.

Бахмааму, чуек, все повече западняци срещам задочно, които са станали консерви. Ще кажеш евроатлантиците са само в България, возят ги с тротинетки като бобито. Добявам те към колекцията си от познати западни биготи, редом до датчанина путинист женен за полякиня.

#99810 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 110 пъти.
Един от многото
niggaboy

Боби ти верен ли си на жена си?

Ве бате ти хем се праиш на "логичен пич", хем проявяваш наивност.

Кой нормален чуек ще ти отговори на тоя въпрос с нещо с което би се уличил!? 😏

Опитай се да поразпиташ от тука, от там и така да придвижиш разговора, че да си каже без да усети, а ти директно... негър! 😒

Генчо, абе ако нямаше интернет къде щеше да си избиваш комплексите?

Майка ти знае ли, че шибаш платени циганки? Искаш ли да я уведомя на фирмения й имейл? Ще й пратя линк към профила ти в kovri.info, там си по-активен и от педалския smuchi.net.

#99811 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 102 пъти.
Major Obvious
palavrov

Учудващо лесно. Рядко се засичам с либерали, повечето хора с които общувам са горе долу като мен - то затова и общувам с тях т.е. изградил съм си комфортен балон. Но имам и близки приятели които са осъзнати или не леваци. Голям майтап е.

Кажи колко често биеш жена си да те видим консерва ли си или само се правиш :)

По действителен случай - пробиваш куненската врата с юмрук пред жена ти докато е млада, след това сте щастливо семейство.

#99812 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.03.2024, видяно: 99 пъти.
niggaboy
Един от многото
niggaboy

Боби ти верен ли си на жена си?

Ве бате ти хем се праиш на "логичен пич", хем проявяваш наивност.

Кой нормален чуек ще ти отговори на тоя въпрос с нещо с което би се уличил!? 😏

Опитай се да поразпиташ от тука, от там и така да придвижиш разговора, че да си каже без да усети, а ти директно... негър! 😒

Генчо, абе ако нямаше интернет къде щеше да си избиваш комплексите?

Майка ти знае ли, че шибаш платени циганки? Искаш ли да я уведомя на фирмения й имейл? Ще й пратя линк към профила ти в kovri.info, там си по-активен и от педалския smuchi.net.

Ахахахахахахах! 😄

Брат - праи кот щеш! 😏

niggaboy
palavrov
niggaboy

Добре бе, как оцеляваш като консерва в Брюксел? Като си отваряш джамовете у дома не почва ли да мирише на дъртата минджа на Урсула?

Учудващо лесно. Рядко се засичам с либерали, повечето хора с които общувам са горе долу като мен - то затова и общувам с тях т.е. изградил съм си комфортен балон. Но имам и близки приятели които са осъзнати или не леваци. Голям майтап е.

Бахмааму, чуек, все повече западняци срещам задочно, които са станали консерви. Ще кажеш евроатлантиците са само в България, возят ги с тротинетки като бобито. Добявам те към колекцията си от познати западни биготи, редом до датчанина путинист женен за полякиня.

А бе негроу - кви биготи по разбирания бе!? 😠

А бе вие либералите съвсем го ударихте през просото.

За бигот си требват некви минимални критерии - бокс, муайтай нещо. Престъпления, мутри или проблеми с мутрите.

Некви проблеми с държавата най-малкото.

Stilgar-a дет е километър от "бигот" поне окрива данъци човека и е "по-бигот" от човек дет "не аресва либералите".

"Дела трябват, а не думи!" е казал Левски...

Реба - ела им го обясни, щото аз не мога, че се дразня. >:-(

Тея щом за неква анти-либеращина си лепят етикет "бигот", кат им излезе некой мутра психопат с 5 дела, 10 пребивания и 1 убийство зад гърба ще го пишат "мега гига чад"... а в биготските държави кат Мексико такъв е неква смешка. 😒

Там 14 годишни мъже имат по 8 поръчкови убийства зад гърба - наивните момчета на по 40 трябва да се учим и да удряме чело у земи... 😓

#99813 (ツ) palavrov
Последно редактирано на 06.03.2024 от palavrov, видяно: 92 пъти.
Major Obvious
palavrov

Учудващо лесно. Рядко се засичам с либерали, повечето хора с които общувам са горе долу като мен - то затова и общувам с тях т.е. изградил съм си комфортен балон. Но имам и близки приятели които са осъзнати или не леваци. Голям майтап е.

Кажи колко често биеш жена си да те видим консерва ли си или само се правиш :)

Как ще я бия, че тя е по консерва и от мен, че е и македонка, бий си ти твоята ... мене ме е страх rofl

И лапето ще е консерва - отдавна е наясно, че живота не е честен и справедлив и на никой нищо не му се полага свише

#99815 (ツ) Реконструктор
Създадено на 06.03.2024, видяно: 87 пъти.
niggaboy
bobyb
palavrov
bobyb

Този план има една слаба страна. 20 годишните девойки които биха искали да имат нещо общо с 40 годишен пръч са изчезнали горе долу по същото време когато и джентълмените.

Девойките на тази възраст си търсят по улегнали мъже от връстниците си и като добавиш добре изглеждащ, поддържан, заможен (като Генчо, например ама по висок, с коса, с голяма пишка и топки, без ханцуга, диагоналката, налудничавата физиономия и комплексите) и вече не изглежда невъзможно ами даже може да се окаже, че се редят на опашка защото се явяваш нещо като джакпот или лотариен билет. Разбира се това работи при тези които гледат реалистично на живота. Романтичките и без това само ще ти тровят живота като изтрезнеят от романтиката.

Това виждал ли си го на живо? Щото аз не съм, общо взето мъжете като превалят 40, направо изчезват от полезрението на младите девойки, нищо че пари имат. И ги разбирам де, старите ергени трудно или изобщо не могат да се опитомят. Пари се изкарват, но навици не се променят. Всъщност сещам се за само един пример, един приятел в САЩ си хвана девойка под 30, а той беше 15 години по-възрастен от нея, ама тя беше нов емигрант със зелена карта, още неориентирана и падна жертва. :-)

Евроатлантиците живеете в някакви постоянни илюзии, сега щото бобито нали е "успешен" там със семейство и 3 деца и вече гледа да ни казва как била работата и с по-младите жени. Боби ти верен ли си на жена си?

Верно ли има 3 чавета тоя?

#99816 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 85 пъти.
Реконструктор
niggaboy
bobyb
palavrov
bobyb

Този план има една слаба страна. 20 годишните девойки които биха искали да имат нещо общо с 40 годишен пръч са изчезнали горе долу по същото време когато и джентълмените.

Девойките на тази възраст си търсят по улегнали мъже от връстниците си и като добавиш добре изглеждащ, поддържан, заможен (като Генчо, например ама по висок, с коса, с голяма пишка и топки, без ханцуга, диагоналката, налудничавата физиономия и комплексите) и вече не изглежда невъзможно ами даже може да се окаже, че се редят на опашка защото се явяваш нещо като джакпот или лотариен билет. Разбира се това работи при тези които гледат реалистично на живота. Романтичките и без това само ще ти тровят живота като изтрезнеят от романтиката.

Това виждал ли си го на живо? Щото аз не съм, общо взето мъжете като превалят 40, направо изчезват от полезрението на младите девойки, нищо че пари имат. И ги разбирам де, старите ергени трудно или изобщо не могат да се опитомят. Пари се изкарват, но навици не се променят. Всъщност сещам се за само един пример, един приятел в САЩ си хвана девойка под 30, а той беше 15 години по-възрастен от нея, ама тя беше нов емигрант със зелена карта, още неориентирана и падна жертва. :-)

Евроатлантиците живеете в някакви постоянни илюзии, сега щото бобито нали е "успешен" там със семейство и 3 деца и вече гледа да ни казва как била работата и с по-младите жени. Боби ти верен ли си на жена си?

Верно ли има 3 чавета тоя?

Да, в другия форум като го бъзиках се похвали : https://forums.bgdev.org/index.php?showtopic=52636&st=1530&#entry499473

Евроатлантически Диджей Бобо

Аз имам син и две дъщери, ти нямаш нито едно дете, но от сутрин до вечер сънуваш п*д*ли дето щяли да ти преследват децата. Странна работа.

Тесли нямам, още не съм си отпуснал бюджет, последната още е ученичка.

Задължително се намекват стартите хватки срещу Рабина и Ламбито.

#99817 (ツ) niggaboy
Създадено на 06.03.2024, видяно: 80 пъти.

Генчоооу, къф ти е ника в kovri.info?

#99818 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.03.2024, видяно: 79 пъти.
Реконструктор
niggaboy
bobyb
palavrov
bobyb

Този план има една слаба страна. 20 годишните девойки които биха искали да имат нещо общо с 40 годишен пръч са изчезнали горе долу по същото време когато и джентълмените.

Девойките на тази възраст си търсят по улегнали мъже от връстниците си и като добавиш добре изглеждащ, поддържан, заможен (като Генчо, например ама по висок, с коса, с голяма пишка и топки, без ханцуга, диагоналката, налудничавата физиономия и комплексите) и вече не изглежда невъзможно ами даже може да се окаже, че се редят на опашка защото се явяваш нещо като джакпот или лотариен билет. Разбира се това работи при тези които гледат реалистично на живота. Романтичките и без това само ще ти тровят живота като изтрезнеят от романтиката.

Това виждал ли си го на живо? Щото аз не съм, общо взето мъжете като превалят 40, направо изчезват от полезрението на младите девойки, нищо че пари имат. И ги разбирам де, старите ергени трудно или изобщо не могат да се опитомят. Пари се изкарват, но навици не се променят. Всъщност сещам се за само един пример, един приятел в САЩ си хвана девойка под 30, а той беше 15 години по-възрастен от нея, ама тя беше нов емигрант със зелена карта, още неориентирана и падна жертва. :-)

Евроатлантиците живеете в някакви постоянни илюзии, сега щото бобито нали е "успешен" там със семейство и 3 деца и вече гледа да ни казва как била работата и с по-младите жени. Боби ти верен ли си на жена си?

Верно ли има 3 чавета тоя?

Yerp! 😏

0 1 2 3 4 ....256 257 258 259 260 ....515 516 517 518 519 ....553 554 555 556 557 ....589 590 591 592 593

Честита Трета Световна
7

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE