<bgdev />free

Вход Регистрация

Как ще свърши Единия от гномовете
0

0 1 2 3 4
#99074 (ツ) Един от многото
Създадено на 23.02.2024, видяно: 316 пъти.

Само ти се чудя Сойдерчо, като се върна да правя 13k - с какво точно ще ме ебаваш!? 🤔

Давам ти жокер: Можеш да ме храниш за това, че съм мръсен кучешки български биологичен боклук! 😠

За жалост е вярно! 😓

#99079 (ツ) Един от многото
Създадено на 23.02.2024, видяно: 301 пъти.

Между впрочем - голяма част от това, което пиша тук е тролене! 😏

Целта ми е да храня и обиждам докрай националистчетата или некви хора с дори минимални кълнове на "патреотизъм" (а има такива хора във форумчето). Тая болест трябва да се унищожи в зародиш. И докато има такива хора във форума и бела България - ще им сипвам, че са мръсни кучешко-български биологични боклуци.

Иначе ми е се тая, дето вика Ребата - нема такова нещо като "българска кръв" и дали с българи, или без българи, ми е все тая!

#99084 (ツ) waldorf
Последно редактирано на 23.02.2024 от waldorf, видяно: 292 пъти.

Като гледам накъде вървят нещата с тази малка асистентска заплата ще свършиш да си говориш с някой лоботомиран бот вместо да ходиш по курви.

Tinder Owner Signs ChatGPT Deal. Enjoy the AI Dating Tidal Wave

Хем евтино. И кефа е гарантиран.

#99087 (ツ) Един от многото
Създадено на 23.02.2024, видяно: 272 пъти.

Хах, вече похарчих над 500 лв. за курви тоя месец, а още не е дошъл края на месеца.

Нали ти писах, че имам едни 10 000 лв. заделени само и единствено за курви. Лека полека ще си ги харча па ако ще само с тех да остана.

#99088 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 23.02.2024 от Един от многото, видяно: 267 пъти.

Между другото - тва да си живея сам в собствен апартамент, без кредити, ипотеки и други "зависимости" и да си правя каквото си искам и когато си искам е ЕБАТИ КЕФА! 😊

FREEDOM! 😎

Виках си курви и в нас, но предпочитам да ходя по адреси, та да не ме знаят къде живея. Ама така бих си откарал до 40 минимум, да не кажа 50.

А ся и като си получавам по 2 бона на месец за горе долу нищо работа ми е ЕБАТИ КЕФА! 😊 Бих заебал всичко (IT-то, докторантурата и др.) и бих си ходил и редовно на бокс и фитнес, ако не се страхувах, че ЩЕ МИ ХАРЕСА ТВЪРДЕ МНОГО да го карам само на четене, тренировки и курви.

Трябва, чат пат и да бачкам кат IT и да лъжа клиенти за 13-15k, та да ви дразня дет се мислите, че "щом правите дребни пари сте гоуемата работа". Па аз ще си плескам коврички на спокойствие.

Даже много млади българки се насочват към тази професия - Цанов откри топлата вода, че на по 12 вече са оформени курвички. Аз ще ги ползвам от 18 нагоре. 😊

Виж, ако случайно се сдобия и трябва да се грижа за деца - ЕЙ ТОГАВА ЩЕ СИ ПРЕРЕЖА ВЕНИТЕ!

Нищо не ме отвращава повече от мисълта, да трябва да дондуркам некви чавета. 🤮

Неколко години живях в нас със сестра ми и чаветата и. Тея ми скъсаха нервите. Гледах да не ги възпитавам и бия, щото това си е отговорност на родителите им. Ама само веднъж му извих врата на най-големия ми племенник.

Аз съм с Ковид и 39.1 градуса температура, а олигофренчето реве, че некво ядене не му купили и ми пречи да почивам. 😠

Ако случайно имам деца - ако жена ми е феминистка, ще се разделиме бързо. Децата - ще ги спукам от бой и ще ги възпитавам както богатите си възпитават децата. Никакъв достъп до нищо. Няма и телефони да имат. Бахти жалкото разглезено поколение расте...

По-скоро ще постъпя като негър - ще хвърля там некви пари на тая дето ми е родила чавета да се оправя и ще продължа да си правя кефа. Както правят аверите мутри. Никакви отговорности към семейство и др. 😒

П.П. И като си подбирам жена - 100% нема да е българка!

За мен българките са 100% курви (и само като такива ги признавам) и цяла Европа ги е припознала като такива, наравно с рускините и украинките. А и не искам да увеличавам "българската кръв" дето вика Ребата... 😄

#99107 (ツ) soidere
Създадено на 23.02.2024, видяно: 248 пъти.
Един от многото

И като си подбирам жена - 100% нема да е българка!

Хахахахахаха. Разбира се. ;-)

#99108 (ツ) Евлампи
Създадено на 23.02.2024, видяно: 240 пъти.
Един от многото

П.П. И като си подбирам жена - 100% нема да е българка!

Чакай сега, да подбираш преполага позиция на сила :)

#99109 (ツ) niggaboy
Създадено на 23.02.2024, видяно: 235 пъти.

Градинското джудже уж ще води мастър клас по тролене, а само леко да го настъпят затова, че е некадърен фалирал боклук, пропищя и одриска в 10 поста всичко. Ми не става да си алфа мъжкар с четене на дебилни селф-хелп книги, ебане на циганки и лаладжийстване. Така си се превърнал в алфа клоун. Бюджет от 500 лева за курви, да го извадим от бюджета от 900 лева на месец. 400 лева... Баси Рабиняка някак си като Били Гейтс ще седи до малоумната ти особа. Как да е, давай, издрискай още 30 поста, по левче на пост.

#99120 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 23.02.2024 от Един от многото, видяно: 218 пъти.
soidere
Един от многото

И като си подбирам жена - 100% нема да е българка!

Хахахахахаха. Разбира се. ;-)

На кое се смееш!? 😏

На това, че си "подбирам жена", или на това, че казвам, че "няма да е българка".

Дано да е първото, щото повярвай ми - в никакъв случай няма да избера местна мангалка. Писаха ми некви и у Face-a и у Instagram-a и у Tinder-a, ама българките са ТАБУ за мен... мръсни курви и untermensch-ки, част от племе, което доста скоро ще умре! 😠

А за това, че си "подбирам жена" се смей - на 32 съм, до 45 минимум нема да правя деца - това също ти го гарантирам.

Но когато реша да правя - няма да е с българка. То може и да няма българи вече до тогава. 😄

Евлампи
Един от многото

П.П. И като си подбирам жена - 100% нема да е българка!

Чакай сега, да подбираш преполага позиция на сила :)

Е колко пък сила бе Ламби - колко пък сила!? 😏

Знаеш ли за колко различни жени се класирам от воле:

1. 30+ годишни закъсали пикли. Освен ако не са повредени от феминизма и не си търсят мощен меринджей, дето никога не би се хванал с 30+ годишна. И там га се върна на 10k+ ще се класирам, но никога няма да обърна внимание на такива.

2. Грозни и дебели. Тея въобще да не ги коментираме.

3. С деца. Тея също не трябва да ги коментираме.

4. Селски пръчки дет припадат кат чуят 5 бона. Един приятел си хвана такава - изневерява му, ама той си е путе и не му пука. И се съмнява, че може да хване нещо по-добро, а може, но го мързи.

5. Студентки дето си търсят и некой по-възрастен с житейски опит. Обикновенно за да усетят "старото месо", ама понекога може да им хареса и да се вържат за дълго с по-дърт.

6. Ковретини от Люлин, Овча Купел и други мангалски квартали.

7. Циганки. Те не са расистки кат българите.

Ся за топ пички, манекенки и т.н. (като курвите на които ходя) нема да се класирам, там си требват мноо пари, а и такива са си "формално курви", та дали си във връзка с тях или им плащаш е "формално едно и също".

#99121 (ツ) Един от многото
Създадено на 23.02.2024, видяно: 209 пъти.
niggaboy

Градинското джудже уж ще води мастър клас по тролене, а само леко да го настъпят затова, че е некадърен фалирал боклук, пропищя и одриска в 10 поста всичко. Ми не става да си алфа мъжкар с четене на дебилни селф-хелп книги, ебане на циганки и лаладжийстване. Така си се превърнал в алфа клоун. Бюджет от 500 лева за курви, да го извадим от бюджета от 900 лева на месец. 400 лева... Баси Рабиняка някак си като Били Гейтс ще седи до малоумната ти особа. Как да е, давай, издрискай още 30 поста, по левче на пост.

Кво съм фалирал бе капут-спукан!? 😏

Имам над 100 бона спестени, ходя си по курви, почивам си, тренирам си, чета си, живея си сам у собствен апартамент. И получавам по 2 бона - за нема нищо.

Блазя и дай Боже всеки му такъв фалит! 😎

И еба чиста проба мръсни българки! 😠

Набий си го в шибаната тъпа ебана кратуна, на майка ти в рошавата путка, Николайчо!

Българките масово са курви и масово курвите на пазара са БЪЛГАРКИ! 😏

#99123 (ツ) Един от многото
Създадено на 23.02.2024, видяно: 196 пъти.

И не ме разбирай погрешно, Николайчо - 100% бих предпочел да еба циганки пред българки, но просто съотношението на българките спрямо циганките на пазара за курви не е толкова голямо, че да мога да избегна да еба българки. Еба и българки за жалост - нека как. 😓

My picture

А реално си искам негърки... 😥

#99124 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 23.02.2024 от Един от многото, видяно: 181 пъти.

Хм, може би ще е добре да ме отнема за още неколко дена от форума, че скоро ми е последния изпит от докторантурата (на 28.02), а и имам да разписвам още няколко глави от книгата. 🤔 Впрочем решихме, че книга от 1100+ страници е много и по-скоро ще издам няколко монографии от по 300-400 страници, ама пак си трябва материал.

Та да - требва да пиша яко (не в тоя форум).

После за неколко месеца имам да напиша неколко статийки и да направя няколко Azure архитектурки със защити, анализи и др. и да разпиша всичко и да приключвам с тая докторантура.

И после пак ще търся работа за 350 или повече евро на ден. Чух се с няколко HR-а тая седмица и им казах, че търся само "контракторство" и в момента "имам проект" (което не е точно лъжа - скоро ще правя доста сложни Azure неща), но да държиме връзка.

А и имам и един куп неща да правя покрай фирмата, щото има едни врътки и далавери в които може да се бутнем и да дойдат екстра пари (не от "контракторство").

Но не мога да отрека, че да си спя, тренирам, ходя по коври и да се храня с вас у форума е по-приятно от тва да "бачкам за пари". Особенно предвид, че съм в България, а тука нема какво да ги правиш тея пари... 😕

Да ги оставиш на децата - аз деца българи нема да имам, нито ще оставя и плюнка в България...

Да ги дам за коври - и сега давам не малко пари, към 10 000 лв. ще дам за година и малко сигурно.

Да ги дам за материални неща (апартаменти, коли и др.) - не ми трябват, а нема пред кой да се хваля. Българите? Те не ме интересуват...

Изобщо и аз ще трябва да си навия парите на руло и да си ги мушна у дупето като Стуьо. Та не бързам да го правя това. Но така или иначе - докторантурата първо!

П.П. Догодина вероятно ще лаладжийствам по неколко местни и международни конференцийки. Може и да са ми махнали шините вече и зъбите ми да са идеални. 😁 Ще се конкурираме с бай Любо Тулев в тва, колко "кибер сигурни" сме.

#99126 (ツ) soidere
Създадено на 24.02.2024, видяно: 173 пъти.

Абе, Николайчо , Николай Стоянов от другата тема ли е?

#99127 (ツ) niggaboy
Последно редактирано на 24.02.2024 от niggaboy, видяно: 170 пъти.
Един от многото
niggaboy

Градинското джудже уж ще води мастър клас по тролене, а само леко да го настъпят затова, че е некадърен фалирал боклук, пропищя и одриска в 10 поста всичко. Ми не става да си алфа мъжкар с четене на дебилни селф-хелп книги, ебане на циганки и лаладжийстване. Така си се превърнал в алфа клоун. Бюджет от 500 лева за курви, да го извадим от бюджета от 900 лева на месец. 400 лева... Баси Рабиняка някак си като Били Гейтс ще седи до малоумната ти особа. Как да е, давай, издрискай още 30 поста, по левче на пост.

Кво съм фалирал бе капут-спукан!? 😏

Имам над 100 бона спестени, ходя си по курви, почивам си, тренирам си, чета си, живея си сам у собствен апартамент. И получавам по 2 бона - за нема нищо.

Блазя и дай Боже всеки му такъв фалит! 😎

И еба чиста проба мръсни българки! 😠

Набий си го в шибаната тъпа ебана кратуна, на майка ти в рошавата путка, Николайчо!

Българките масово са курви и масово курвите на пазара са БЪЛГАРКИ! 😏

Евгени, Жени, мил мой гномчик, нещо да не би да те "тригървам, брааааат"? rofl :-D :-) ;-) :-P ;-) rofl :-D :-) :-D rofl ;-) :-P ;-) :-D :-D

Я ги снимай тея 100 бона спестени - аз не ти вярвам.

Ааааааа сега чета, че ще си навиеш парите на руло и ще ми ги мушкаш - 5 лева с 5 санта не знам дали ще ги усетя!

На 28.02 защитаващ докторантура - добре, ще се помоля за теб в Руската Църква. Господ забавя, но не забравя.

#99131 (ツ) niggaboy
Създадено на 24.02.2024, видяно: 165 пъти.

Един педеруга

П. Догодина вероятно ще лаладжийствам по неколко местни и международни конференцийки. Може и да са ми махнали шините вече и зъбите ми да са идеални. 😁 Ще се конкурираме с бай Любо Тулев в тва, колко "кибер сигурни" сме.

Ще успееш ли да стигаш микрофоните на банката за лаладжийстване? Ще си матираш ли плешивата зурла да не лъщи под прожекторите на славата?

То хубаво в чужбина, ама с тея 30 лева на ден... Може да сберем тука от форума некой леф да те пратим. Вместо да пращаме надарени ученици на международни олимпиади, ще пращаме плешиви джуджета на международни конференции.

#99235 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 26.02.2024 от Един от многото, видяно: 126 пъти.
niggaboy
Един от многото
niggaboy

Градинското джудже уж ще води мастър клас по тролене, а само леко да го настъпят затова, че е некадърен фалирал боклук, пропищя и одриска в 10 поста всичко. Ми не става да си алфа мъжкар с четене на дебилни селф-хелп книги, ебане на циганки и лаладжийстване. Така си се превърнал в алфа клоун. Бюджет от 500 лева за курви, да го извадим от бюджета от 900 лева на месец. 400 лева... Баси Рабиняка някак си като Били Гейтс ще седи до малоумната ти особа. Как да е, давай, издрискай още 30 поста, по левче на пост.

Кво съм фалирал бе капут-спукан!? 😏

Имам над 100 бона спестени, ходя си по курви, почивам си, тренирам си, чета си, живея си сам у собствен апартамент. И получавам по 2 бона - за нема нищо.

Блазя и дай Боже всеки му такъв фалит! 😎

И еба чиста проба мръсни българки! 😠

Набий си го в шибаната тъпа ебана кратуна, на майка ти в рошавата путка, Николайчо!

Българките масово са курви и масово курвите на пазара са БЪЛГАРКИ! 😏

Евгени, Жени, мил мой гномчик, нещо да не би да те "тригървам, брааааат"? rofl :-D :-) ;-) :-P ;-) rofl :-D :-) :-D rofl ;-) :-P ;-) :-D :-D

Я ги снимай тея 100 бона спестени - аз не ти вярвам.

Ааааааа сега чета, че ще си навиеш парите на руло и ще ми ги мушкаш - 5 лева с 5 санта не знам дали ще ги усетя!

На 28.02 защитаващ докторантура - добре, ще се помоля за теб в Руската Църква. Господ забавя, но не забравя.

Не защитавам докторантурата, бе! Имам изпит тогава... ее деба, нещо не се мотивирах да довърша една глава за туй време.

То като половината ти живот е "уреден" почваш да губиш мотивация да работиш за останалото (т.е. книгата в случая). 😓 А докторантурата ми е в кърпа вързана - наши ора.

#99236 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 26.02.2024 от Един от многото, видяно: 121 пъти.
niggaboy

Един педеруга

П. Догодина вероятно ще лаладжийствам по неколко местни и международни конференцийки. Може и да са ми махнали шините вече и зъбите ми да са идеални. 😁 Ще се конкурираме с бай Любо Тулев в тва, колко "кибер сигурни" сме.

Ще успееш ли да стигаш микрофоните на банката за лаладжийстване? Ще си матираш ли плешивата зурла да не лъщи под прожекторите на славата?

То хубаво в чужбина, ама с тея 30 лева на ден... Може да сберем тука от форума некой леф да те пратим. Вместо да пращаме надарени ученици на международни олимпиади, ще пращаме плешиви джуджета на международни конференции.

Хехе - университета и държавата плаща бе, мой! 😏

Нали и ние трябва да гепиме нещо от Гетото!

Даже може на некво състезание свързано с Еразъм да ходя, да оценявам. Ама да ти кажа честно - хич не ми се ходи за такива глупости, ама то дали ще ходя кат съдия или лаладжия все е простотийка. Карай. 😎

А косата нема да я доредя тая година - много работа. Епилация, шини, докторантура, татуси, книга, нов контракт (сигурно изпускам нещо)... нема да остане време за косата. 😓

#99237 (ツ) niggaboy
Създадено на 26.02.2024, видяно: 117 пъти.
Един от многото

То като половината ти живот е "уреден" почваш да губиш мотивация да работиш за останалото (т.е. книгата в случая). 😓 А докторантурата ми е в кърпа вързана - наши ора.

Купи си и едно огледало за гарсониерката в Овча Путка, да го доуредиш на 3/4-ти.

Щом ще ставаш доктор - МЕИ-то е изгнило отвсякъде. Ако беше във ФМИ на СУ най-вероятно щяха да те изхвърлят на момента. Или поне така се надявам. Ако Егени стане доктор ще стана като ребата - ще бъде против образованието.

#99239 (ツ) Един от многото
Създадено на 26.02.2024, видяно: 116 пъти.
niggaboy
Един от многото

То като половината ти живот е "уреден" почваш да губиш мотивация да работиш за останалото (т.е. книгата в случая). 😓 А докторантурата ми е в кърпа вързана - наши ора.

Купи си и едно огледало за гарсониерката в Овча Путка, да го доуредиш на 3/4-ти.

Щом ще ставаш доктор - МЕИ-то е изгнило отвсякъде. Ако беше във ФМИ на СУ най-вероятно щяха да те изхвърлят на момента. Или поне така се надявам. Ако Егени стане доктор ще стана като ребата - ще бъде против образованието.

Ти защо вече не си против образованието!? 🙄

Аз затова ставам доктор - защото съм ПРОТИВ образованието и искам да затъпя българите докрай + има си далавери свързани с образованието, дето не стават от днес за утре обаче, но за 10 години ще станат (стига Гетото да не умре до тогава), а аз не съм българин - т.е. търпелив човек съм! 😎

#99241 (ツ) niggaboy
Създадено на 26.02.2024, видяно: 111 пъти.
Един от многото

а аз не съм българин - т.е. търпелив човек съм! 😎

Ти не си и човек, ТИ СИ БОКЛУК! И трябва да те изхвърлим - от форума, от София, от България, от планетата земя!

0 1 2 3 4

Как ще свърши Единия от гномовете
0

AsmBB v3.0 (check-in: 34aa9a5279e9fc93); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2024 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE