<bgdev />free

Вход Регистрация

Реших да преосмисля живота
4

0 1 2 3 4 ....10 11 12 13 14 ....23 24 25 26 27 28 29 30 31
#95796 (ツ) Един от многото
Създадено на 13.10.2023, видяно: 484 пъти.

Мисла да си взема такива цайси. 😄

My link

И да почна да обикалям кварталите и да вадя добитъка от "Матрицата"! 😎 Дано не ме подгонят само "друсани агенти на ГДБОП"! 😓

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
hah.PNG196522 bytes13.10.2023178fdd4d0909db73f9edb8721e7e4064d3e
#95918 (ツ) Един от многото
Създадено на 21.10.2023, видяно: 472 пъти.

Днеска съм доволен - 2 рекорда. 105 кг. на лежанката и 170 кг. тяга.

Тея дни си мислех:

"Деба, за кво ги трупам тея пари и имоти!? Къде е смисълът!?"

И май ще е добре да се отдам на някаква обществено безполезна дейност за да намеря смисъла. До неколко месеца мое да стана министерски съветник, та се замислих. 🤔 По-нататика ще да не се бутна за "народен представител"!?

Хем, ще разбера как се правят схемите за по 10+ мелеона. Хем екстра кинта за нема нищо. Хем ще имам за гръб - държавата. Хем ще мога и аз да се правя на "публична личност" кат гусин професора. 😏

Вече имам нова голяма цел в живота - ама лека полека.

#95935 (ツ) palavrov
Създадено на 24.10.2023, видяно: 459 пъти.
#95939 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 24.10.2023 от Един от многото, видяно: 452 пъти.

Нема - аз Tinder го ползвам за ебавка само. Ходя си по коври и не барам българския добитък. 😏

Туй клипче е весело.

#96107 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 04.11.2023 от Един от многото, видяно: 439 пъти.

Тая сутрин реших, че не мога да изчета всичките 50 книги дето съм решил да чета и ще ги "слушам" като "нормалните хора". 😥

Предадох проф. Иво Христов. 😭

My picture

Ама няма как - тряя са бачка, тряя са кара докторантура.

А и трябва да оставя време за благотворителност. Ще дарявам 10% от печалбата си на нуждаещите се майки с деца, руски и украински имигрантки, бедни момичета от сиропиталища и малцинствени групи, и на млади безработни студентки. 😰

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
4bfba693b5edfeec165469526b825143.png157713 bytes04.11.2023144bbb3c114c213c1565f8c4297ee7cda4e
#97259 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 31.12.2023 от Един от многото, видяно: 393 пъти.

Айде - Нова Година и New Year Resolution:

1. Ще си останем в Гетото - Ребата ме убеди, че България е "рая на Земята", не толкоз щото е "хубаво", а защото "моеш да си правиш квото искаш и що годе е цивилизовано".

Родината ми Израел малко я потрошиха - това не променя плановете ми някой ден да замина да живея там и да ме заколят от Хамас, но ако отида сега съм "безполезен". Боксът нема да помогне много. Трябва да изкарам някакво елементарно военно обучение, та да съм полезен на Израел.

Академия "Командос" за която толкоз пъти писах, трябва да видя дали мога да я вместя в идната година.

Принципно и "Френският легион" ме блазни (макар, че там ще ми скъсат нервите и съсипят психически - не че има много за съсипване), ама тва е 1 година без доходи (макар, че плащат там неква кинта). Но си е по-добро от казарма определено.

2. Разбрах, че съм болен от некъв "остатъчен патриотизъм" - ще го лекувам с яко чалга и турска музика като тази:

Турче нема да стана - силно вервам, че тех или арабите ще ги nuke-нат и искам да пропусна, но помагат за откъсване от "всичко българско".

Ще си останем християнче - то с татусите дето ще си сложа (руски православен кръст на гърба), трудно ще мина за мюсюлманче и без това. Ако случайно БГето се турцизира преди да стане Големия Кютек с мюсюлманите, ще си стана "християнски турчин". Но вярата няма да сменям.

А на българите ще гледам като на "улични кучета" - същества, чието съществуване и мнение е без значение. И които интересуват само някакви "българолюбци" (както кучетата - "кучелюбците").

И ще гледам да съм НЕУТРАЛЕН на тема БГето - нещо, което българите като народ не се научиха. Нема да се дразня на всека простотия свързана с Гетото както до сега, но нема и да го псувам.

БГето е в "Божиите ръце" - ако му е писано да оцелее ОК, ако му е писано да се превърне в Гетото на ЕС населено с афганистанци, сирийци, африканци и турчоля пак ОК.

Аз съм си ОК в Гетото - знам се с прокурори, мутри, политици. Ако некой ми създава проблеми - ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! 😎

И ще съм по-учтив и по-общителен с българите (абстрахирайки се от факта, че са "българи") и ако обърнат нещо на тема "БГето" ще им кажа учтиво да "смениме темата, че не ми се слуша".

Но да "остатъчният патриотизъм" само ми губи времето - НИКАКВА ПОЛЗА!

3. Ще си търся негърка - не ми пука за мнението на другите, а като ИСКАМ НЕЩО, ГО ИСКАМ!

Като малък пропуснах Дисни-облъчването и не вярвам в "любовта", ама заради MTV-то се запалих по негърките и неща бели жени, за повече от 1 път.

Особенно пък българки - щото тука го има и културния и етнически елемент. НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ УМИРАЩ НАРОД!

Още не съм открил как мога да остана в БГето и децата ми ДА НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ, но деца нема да правя в близките 10-15 години, та имам време да го измисля.

Засега искам да си плескам коврите - както пее 2Pac:

"Nigga, I holla at these hoes and see how many I can go through." 😎

Но негърка е добра стъпка така, че децата ми ДА НЕ СА БЪЛГАРИ, а до 10-ина години вероятно ще сме пълни с имигранти и мангали и нема да е много популярен тоя език и без тва. Па те жалките неграмотни българчета и ся едвам го говорят - до 10 години сигурно съвсем нема да могат. 😊

4. Ще си бачкам контракторче - направих важна стъпка тая година. Махнах се от Гето IT сферата и си намерих договорче и видех как се прави кинта, че и ме уволниха даже. 😅 Ама им измъкнах 30 бона.

Ще си бачкам тъй вече - казах на съдружника, че ще бачкам по неколко месеца по разни договори и така. Нищо дългосрочно.

Ще спестявам 1/2 от кинтата, а другото по коври. Тъй може да си карам още 20 годинки (или докато не ме пречукат).

Ся пиша и книга за Azure. Ще гледам да се позиционирам и като IT гуру, та лесно да си намирам договорчета. А вече ако ми се бачка - може и да се задържа 5-6 месеца, но ще видим.

Но вече съм що годе ANTIFRAGILE - имам си 2-ра работа като асистент, дето падат към 2 бона (ся вдигат с 8% заплатите за преподавателите). И от книгата може да падне неква кинта.

А бе - може и по-бавно да стана мултимелеонерче, ама пък кефа и почивката са ГАРАНТИРАНИ! 😎

Ей за туй е прав Ребата - Гетото си е "рай".

Некви други на моите години се заробиха с кредити, ипотечки, деца и се гърбят като магарета. А некои даже немат ипотека, а са под чехъл при жената, или са се хванали с по-възрастни.

А аз си цакам корпорацийки, поря си коври, имам си собствени имоти, без кредити съм, че и trigger-вам некви умнокрасавци.

5. Ще гледам да trigger-на доста хора в бъдеще. - ще си сложа яко татуси, може да си сложа и обици като на 2Pac. Може да почна да ползвам и хормон на растежа (по-висок нема да порасна, ама мога да се нацепя здраво). Ще разбия мита за IT-тата.

Па ако съдружника верно ме направи "министерски съветник", ще е забавно. Ще си ходя ей тъй по събрания:

С което ще покажем твърдото пропадане на Територията и превръщането и в Гето! 😎

Respect! 😎

#97260 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 31.12.2023 от Един от многото, видяно: 382 пъти.

Та накратко, резултатите от 2023:

1. Минах 40+ коври.

2. Излязох от Гето IT сферата. Научих се да си намирам IT проекти за 350+ евро на ден.

3. Почти си оправих зъбите.

4. 1/2 от процедурите по епилация минаха.

5. 1/2 от книгата е написана.

6. Нацепих се - вдигам 115 кг. от лежанка.

7. Изчетох бая книжки.

За 2024:

1. Имам да хвърля едно 12 000 лв. по коври - ама това са 100-на коври, а повече от 50-60 едва ли ще мина за тая година предвид всички задачи дето имам. Да кажем - пак 40-50 коври.

2. Проектче за 450 евро на ден, където пак да бачкам 2 месеца или повече.

3. Да си завърша оправянето на зъбите и да махна шините.

4. В зависимост от парите с които разполагам - да отида до Турция да ми присадят малко коса.

5. Ако процедурите по епилация минат - да си сложа яко татуси. "Лъв с корона" на гърдите, "С НАМИ БОГЪ" на корема, "Православен руски кръст" на гърба и некви други. Да си заприличам на Фикито.

6. С хормоните на растежа нема да бързам - фитнес-партньора ми говори против тех. Може да тренирам още 1 година без. Мислех да запиша и муай тай, ама верно ще потренирам още 1 година с тоя партньор и после се връщам към бойните спортове.

7. Имам да изчета още 20-30 книжки. Едва ли ще успея всичките тая година. 😟

8. Да публикувам книгата дето ще гледам да довърша до Януари. 😎

9. Може да се явя на 2-3 лаладжийски събитийца и конференции, че ме позабравиха IT ората - ще видя според натоварването.

10. Да стана член на MENSA. 😄 Нема полза, но е евтино (75 лв. годишен членски внос), а и ще trigger-на некви дет се мислят за "мноо умни". Особенно кат видят некъв нацепен с татуси, член на MENSA и доктор на науките по AI и киберсигурност... 😅

11. Ако имам време - есента да изкарам Академия "Командос".

12. Да си взема некъв паткал за вкъщи - ама може да почакам. Първо да се мина академийката, па и да ходя допълнително на курсове по стрелба. То и трябва да си бетонирам касата, а апартамента в който съм в момента искам да го отдавам под наем по-нататък, та като си взема нов (а с това приемане на еврото и инфлацията... може да е след години, щото кредити нема да тегля). Но не съм и опрял до патлак - мутрите дето знам, могат да изнасилят и изчезнат почти всеки. 😏 Патлаци не помагат срещу тех и без това.

13. Немския, турския и иврита ще останат за по-натам за жалост. Малко немски към края на годината може да пробвам да поуча, ама трябва да запиша някакви съботно-неделни курсове, а нз дали ще имам време.

Но да - почнах да ценя Гетото. Имам гръб тука и мога да си правя каквото си искам. Жалко, че до 20 години нема да я има тая държавичка...

#97263 (ツ) Baj_boeb
Създадено на 01.01.2024, видяно: 360 пъти.

1. Минах 40+ коври.

бре, добър си и нямаш страх, безстрашен курво ебач

#97265 (ツ) Един от многото
Създадено на 01.01.2024, видяно: 353 пъти.
Baj_boeb

1. Минах 40+ коври.

бре, добър си и нямаш страх, безстрашен курво ебач

И ти ли ся ще ме ебаваш?

Кво има да им се страхувам на коврите? Ни си знаеме имената, ни адресите! 😏

#97268 (ツ) Baj_boeb
Създадено на 01.01.2024, видяно: 334 пъти.
Един от многото
Baj_boeb

1. Минах 40+ коври.

бре, добър си и нямаш страх, безстрашен курво ебач

И ти ли ся ще ме ебаваш?

Кво има да им се страхувам на коврите? Ни си знаеме имената, ни адресите! 😏

болести, друго няма какво. аз курвите у нас ги каня, какво като ми знаят адреса

#97270 (ツ) Един от многото
Създадено на 01.01.2024, видяно: 321 пъти.
Baj_boeb
Един от многото
Baj_boeb

1. Минах 40+ коври.

бре, добър си и нямаш страх, безстрашен курво ебач

И ти ли ся ще ме ебаваш?

Кво има да им се страхувам на коврите? Ни си знаеме имената, ни адресите! 😏

болести, друго няма какво. аз курвите у нас ги каня, какво като ми знаят адреса

Оо то понеже болести само от "професионални" курви може да се хванат... 😏

А за канене на адрес - канил съм си и аз, но предвид, че имам авери дет се знаят с шефове на бардаци (че и сводници щеха да стават), знам че не само курвата, но и сводника ти знае адреса (щото често я кара с такси) и ако има нещо за тарашене - ще те маркират.

То курвалъка е част от един "по-гоуем бизнес". 😊

#98377 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 02.02.2024 от Един от многото, видяно: 222 пъти.

Ей Ламби - макя ти стара, за дет ми каза, че ще си остана в Гетото.

Всичко се обезсмисля така бе, брат! В БГето АБСОЛЮТНО НИЩО НЯМА СМИСЪЛ... целата държава, и народ са на 1 кръв живот...

Изгубих мотивация да работя, да трупам пари... ей ся ми вдигат преподавателската заплата, дето не правя нищо... стигат ми да си покривам разходите, щото за разлика от тъпия Ганьо нямам кредити и ипотеки. И кво да правя ся?

Българка В АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СЛУЧАЙ няма да си търся за жена... само за курви ги признавам. И деца-българчета НЯМА ДА ИМАМ НИКОГА!

Та кво да правя сега? 🙄

Засега ще си пиша книжки и ще троля некви хора дето са се помислили за нещо и такива дето хленчат, против евтото и злите мюсюлмански имигранти дето ще дойдат в Гетото, като Stilgar-a.

Ама кво да правя сега - преди бех мотивиран, да работя, да уча, да се развивам и си кътах секо левче за да си купя имот в чужбина и да напусна МРЪСНОТО ШИБАНО ГЕТО!

А сега какво?

Много пъти съм казвал, че И ПЛЮНКА НЯМА ДА ОСТАВЯ В БГЕТО... та за какво да ги трупам тея кинти ебаси.

Тука некви дришльовци ме ебават за заплатата, за която ме боли хуя, вместо да ме ебават за това, което ме мъчи всеки ден... че съм в БГето.

В Гетото и милиони да взимаш си ЕДНО НИЩО!

Е го и Божанов - Нотариуса го думнаха вчера. Всички ще паднем жертва на циганите и турчолята до 20-30 години в тая кочина. Кво значение има кой, кви пари прави...

Та немам мотивация за почти нищо вече човек, заради тва, че ме урочаса да устана в мръсния циганско-турски кенеф КМБ.

Единственото дето ми остава е да почивам като преподавател, да си блъскам у фитнеса, да пиша некви книжки и да троля хора по некви събития и да си взема некви оръжия и да ходя да гърмя, та да си стана Gangsta (па и да оцелея по-дълго в идващата ислямизация).

Никога няма да стана "бел човек", а ще си остана МРЪСЕН ШИБАН БЪЛГАРИН! 😠 И ще си умра с останалия биологичен отпадък в тая кофа КМБ. 😰

My picture

П.П. И ми мрънкат, че ги карали да ядът мухи...

"Еми кво искате да ядете, бе боклуци мръсни!" 😠

П.П.П. Но ако ще съм боклук - ще бъда горд боклук. Ще си сложа яко татуси на Левски, Ботев и други борили се за днешните боклуци и православен руски кръст на гърба. 😎 Ще си стана ИСТИНСКИ БОКЛУК!

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
24310_biologica_waste-800x600.jpg245979 bytes02.02.202414fc3fbc6dbbd2a0192b30bababe42d68c
24310_biologica_waste-800x600.jpg87523 bytes02.02.202477baf3996cbea3930a7ea6b6b788438ce7
#98425 (ツ) niggaboy
Създадено на 03.02.2024, видяно: 182 пъти.

Ти си абсолютно всичко, което мразиш. И Евлампи ти предрече бъдещето сигурно по-добре и от Ванга.

#98431 (ツ) Един от многото
Създадено на 03.02.2024, видяно: 161 пъти.
niggaboy

Ти си абсолютно всичко, което мразиш. И Евлампи ти предрече бъдещето сигурно по-добре и от Ванга.

Брей - бая си понасрал нощеска - да не си имал диария нещо!? 😏

Така е - прав си... аз съм мръсен български биологичен боклук. За това В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ няма да имам деца българчета - може би ще имам турчета или циганчета, но ще видим. Но БОКЛУК няма да произвеждам.

А за Ламбито какво ми е предрекъл не помня, но сигурно е предрекъл по-добре, щото Ванга не ми е предричала - пишеш несвързано циган, земи са стегни. 😒

#98451 (ツ) Евлампи
Създадено на 03.02.2024, видяно: 148 пъти.
Един от многото

Ей Ламби - макя ти стара, за дет ми каза, че ще си остана в Гетото.

Всичко се обезсмисля така бе, брат!

Виж сега, Мада Нейча освен че има забележително чуство за хумор също така е щедра - хората като теб ги пази от по-големия удар - да емигрират у чужбинско и там да осъзнаят че НАСЯКЪДЕ Е ШИТ, просто по различен начин който може и да ти допадне ама може и не :)

#98453 (ツ) Baj_boeb
Създадено на 03.02.2024, видяно: 127 пъти.

Единия, днес се разхождах и да знаеш какво мощна негърка видях - черна като катран. Много щеше да ти ареса, веднага за теб се сетих.

#98454 (ツ) niggaboy
Създадено на 03.02.2024, видяно: 111 пъти.
Baj_boeb

Единия, днес се разхождах и да знаеш какво мощна негърка видях - черна като катран. Много щеше да ти ареса, веднага за теб се сетих.

Туй рядко лайно не е помирисвало негърка и в сънищата си, ако я помирише ще тръгне да бяга. Така съм дочувал от хора осмелили се да се докоснат до църни минджи.

#98456 (ツ) Стую с цепнатия гъз
Създадено на 03.02.2024, видяно: 102 пъти.

Аз обичам да ми серат в устата, майка ми ме научи как да гълтам, ами ти?

#98459 (ツ) niggaboy
Създадено на 03.02.2024, видяно: 88 пъти.
Стую с цепнатия гъз

Аз обичам да ми серат в устата, майка ми ме научи как да гълтам, ами ти?

Плешиво джудже, ако ще се махаш - махай се. Ако не - ще платя на циганки да ти серат редовно на площадката пред гарсониерата ти в Овча Путка 2. Така все обувките ти ще са в лайна, и понеже ти нямаш хигиена ще ги прибираш в шкафа си с огледалото в коридора. И после като се снимаш какъв си мухльо за форума ще ти мирише приятно на лайна. Нека миризмата да ти тича на имиджа. Безработен глист сплескан.

#98462 (ツ) soidere
Създадено на 04.02.2024, видяно: 58 пъти.

Шокиращ край на приказката за Единия. Не мога да повярвам че мастър гуру на троленето като него, се предаде без бой толкова лесно. @niggaboy, какви компромати имаш, че така го насра?

0 1 2 3 4 ....10 11 12 13 14 ....23 24 25 26 27 28 29 30 31

Реших да преосмисля живота
4

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE