<bgdev />free

Вход Регистрация

Сериали
2

0 1 2 3 4 ....8 9 10 11 12 ....18 19 20 21 22 23
#97333 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.01.2024 от Един от многото, видяно: 653 пъти.

Ахахах - сериалчето го намирам за страшно комично. 😄 Описва с близък до 100% реализъм, как стават "подземните неща у гето славянските държавички".

Уж ред, организирани банди - почнаха си грабят майките. Ще рекетираш шофьорчета дето им минават през територията... един го бият - дава кинти, друг го изпускат, трети им бяга, четвърти - афганец и се бие с тех, и от уважение го пускат, пети - ченге и ги гони.

My picture

Ама почвам си връщам думите назад - тея май ще се окажат по-тъпи от негърчетата. Дано се стегнат... ебати и шано-мафията...

П.П. И втори епизод изгледах и требва да кажа, че е лабаво... 😑 Пише "Сезон 1", ама да видим - сега ще пробвам трети епизод

#97335 (ツ) Един от многото
Създадено на 05.01.2024, видяно: 644 пъти.

А бе Реба - а ти тоя сериал гледал ли си го и казваш, че е "добър" от лично мнение, или си чул че некой бил казал, че е "брутален"!? 🙄

Много, много по-лоши неща съм гледал с "изследователска цел", ама да ми кажеш - да очаквам ли да задобри или да го гледам с цел "довършване"?

Пак ми буди хубаво носталгично усещане на познати гаменчета, дето или завършват под земята, или в пандиза, или стават бакшиши и разносвачи и ти разправят "колко тежко било и ква страшна била престъпността", вместо да си признаят нещо много просто:

"Много тъпи престъпници са!"

#97336 (ツ) Дон Реба
Създадено на 05.01.2024, видяно: 638 пъти.

гледам го в момента, впечатлен съм. филма макар и художествен си е буквално документалистика. главния герой андрей всъщност е роберт гараев, описал мемоарите си в документална книга за татарските банди в края на соца. аз честно казано не знаех за цялото нещо, там демокрацията е дошла още 70те, във първия епизод споменаха на едно място как е започнало всичко. много се смях на аматьорския рекет, особено когато москвича на "клиента" не щеше да пали и пацаните удариха по едно рамо

#97340 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 06.01.2024 от Един от многото, видяно: 629 пъти.

А бе видех го тоя Роберт. И тоя е като Алексей Петров - истински gangsta доктор на науките. 😒 Нищо де - гледа ми се нещо за съветско-славянските абсурди та става.

Ама Реба - туй сериалче, нема да спре Украинската война, а може да запали нова война в Русия (с централна Азия и бившите и настоящи републики).

Писал съм си с много българи от Татаристан и Чувашия - барат се "волжки българи", ама руснаците им сипват, че са "татари" (както се обяснява и във филмчето). А туй се използва от Турция дето им промива мозъка, че са "тюрки", "турци" и т.н. разпространява си турските радия сред тамошното население и ги образова в турски университети.

Путин затова се намеси едно време в Сирия, щото ако Ислямска държава бе отишла на север можеше да пламне цяла централна Азия... е наскоро шефа на специалните служби на Таджикистан е станал член на ИДИЛ. А и на руснаците им е "напечено под гъза" като на нас (10%+ мюсюлмани).

Ясно е, че дали сами, дали с китайска помощ ще смелят войната в централна Азия дето все някога ще се запали, ама като ги гледам как воюват в Украйна... май Чечня и Украйна ще им се сторят "приказки за лека нощ" пред това което ги чака.

Та нз, що пускат тоя сериал сега (все едно си набиват спринцовка в гъза) - искат и те кат Бай Хитлер да воюват на 2 фронта ли, нз... 🤔

#97341 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 06.01.2024 от Един от многото, видяно: 624 пъти.

Междувпрочем предвид, че християните все още (въпреки бездетието, застаряването и тъпизма си) са МНОГО по-въоръжени от мюсюлманите - не изключвам и следния сценарий.

Запалва се война в централна Азия срещу Русия. НАТО се включва (може би пак "неформално" поради страх) и въоръжава "безащитните мюсюлманчета" за да се борят "срещу империалиста".

Пак се стига до "никъв резултат" и изведнъж, "безащитните мюсюлманчета с хамерикански оръжия" + другите мюсюлмански страни нападат Израел и НАТО требе да моли Русия и Китай за помощ."

Живеем в доста тъпи времена, та не изключвам такъв "позитивен" сценарий! 😑 Изобщо ХамериканцитЪ са МНОО по-тъпи от руснаците в некои отношения, та могат да причинят такъв сюжет...

#97342 (ツ) Дон Реба
Създадено на 06.01.2024, видяно: 619 пъти.

имам предвид че сериала чупи рекорди в украйна, вкл и сред войниците на фронта. а прабългарите са татари-турци, това е поожението, доган ако попадне пред хан аспарух ще може да си говори с него, но ти не.

#97389 (ツ) Един от многото
Създадено на 07.01.2024, видяно: 605 пъти.
Дон Реба

имам предвид че сериала чупи рекорди в украйна, вкл и сред войниците на фронта. а прабългарите са татари-турци, това е поожението, доган ако попадне пред хан аспарух ще може да си говори с него, но ти не.

Аа да - то и за туй с турците имаме некои общи културни характеристики (след като изключим разните там арабистики и мюсюлмански глупости... заради, които и ги мразим междувпрочем).

Но евала Реба, изгледах го сериалчето - добро е (като за 1 сезон), дано има още сезони.

Ама требва да ти призная - намерих го за доста комично, жалко и реално. Тея гаменчета са яко тъпички. Дет му вика на Вова, ония Жълтия "да се срещнат по тъмно и да си поговорят", и Вова се съгласи щото "звучал честно"

И си мисля на акъла "А бе йо, свети Петър ако ще да ти каже да си каже да си поговорите - уговори си среща на светло и сред хора, па за всеки случай земи некви около тебе да те пазят!" , щото и най-честния човек може да извърши зулум, ако му се отдаде възможност 😑 Аз не бих се навил на такава тъпотия примерно - а от там тръгна нататика историята.

Направо да се чудя как може тея да вярват, че има "честни престъпници"... аз от зет ми имам едно на ум - и имам в предвид едни връзки с ГДБОП и прокуратура, па тоя на некъв случаен се довери... 😑

А тоя Андрей ме кефи - Real OG! Down with the set! Използва полицейски връзки, у болницата се включи - а бе "раздава се за групата"!

Ама Марат и Вова - типични гангстерчета дето са влезли в играта за "паричките", а не за "начина на живот", и за това бързо излезнаха... а Марат много ме дразни - типичен нагаждач. Правеше се на хитър и на лошо момче, после изпорти всички на ченгетата и стана "комсомолче"... евала на Андрей, че го натроши.

#97390 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 07.01.2024 от Един от многото, видяно: 602 пъти.

Но евала Реба - тоя сериал ми подейства психотерапевтично, щото ми напомни защо УЖАСТНО МРАЗЯ БЪЛГАРИТЕ!

Досега си мислех, че заради "жалката ни история", и "некадърности на всяка стъпка", ама сега се сетих, че всички тея неща от сериалчето ги намирам за нормални, просто щото или знам подобни истории или съм участвал в тях.

За изнасилвания са ми разправяли, знам един куп охранителчета и момчета за бой, дето шефа нещо им се издразни и поръча на колега да им избие 2 зъба и после си пият и си се разбират със шефа и колегите (само дето одат без зъби), за поръчки на убийства потулени от МВР знам... 🤔 и като се замисля това е едно 40-45% от причината ми да се...

СРАМУВАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, ДА НЕНАВИЖДАМ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРКИТЕ И ДА НЕ ИСКАМ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА ПРОДЪЛЖА ТОВА ЖАЛКО ШИБАНО ПЛЕМЕ!

Сега - добре осъзнавам, че има страни, които са с много по-лоша престъпност от БГ (Мексико, Щатите и др.), ама там постоянно има "Борба с престъпността", която е ИСТИНСКА, щото ДАВА ЖЕРТВИ ПОСТОЯННО (ченгета и т.н.)

В Гетото - престъпността е на върха. Ти се радваш, че "имало мир в Гетото", а аз предпочитам да има масови кървища и изнасилвания, но и БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТТА и ТУК ТАМ СПРАВЕДЛИВОСТ, а то сега благодарение на тея убавци, като си вкараме и имигрантите, които вече разплакаха Stilgar-a у Facebook, ще имаме хем престъпност на върха (дето ти го искаш), хем кървища и изнасилвания (дето аз го исках... без справедливостта обаче).

#97391 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 07.01.2024 от Един от многото, видяно: 599 пъти.

Но да - хубавото е че Гетото лека полека изчезва! 😊 Благодаря на Бога за което! Най-бързо изчезващия народ пълен с боклуци! Аз ще помогна с каквото мога да се ускори процеса, макар че съм мързелив доста, но нямайки деца "българчета" мисля, че е една стъпка в правилната посока!

П.П. Но се счупих от смех, щех да падна от стола като един от големите бандити каза, че...

"В бандата трябвало да има ред, че иначе щяло да стане като Содом!" 😄

Тея са най-долни утрепки, но си мислят, че "следват правила и живеят според някакъв вид ЧЕСТ" 😏 е за това и Русия и България трябва да бъдат заличени от картата на Света.

Но между ТРЯБВА и МОЖЕ има разлика, и докато за Русия ТРЯБВА, но НЕ МОЖЕ... за България определно МОЖЕ да се заличи от картата на Света, и за това добрите хора трябва да помагаме с каквото можем, за това ДОБРО ДЕЛО! 😎

П.П.П. Всъщност самата страна си е добре, ама хората... трябва да се избият или изселят. Лош материал. То добрите хора вече избягаха от Гетото - останаха само боклуците и high life-a "дет е по-западноевропеец от западноевропейците и по-батка от батките"... също така и "по-тракиец от траките" и много скоро заедно с цялото БГ население ПО-МЪРТЪВ ОТ МЪРТВИТЕ! 😊

#97397 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 07.01.2024 от Един от многото, видяно: 569 пъти.

Да препоръчам и аз 2 филма:

- има хиспанци, има италиянска мафия... малко cheesy, ама има яко престрелки и екшън! Класика!

- тука пак има мафия и екшън, ама сюжетът е по-бавен, но и по-забавен.

Некъв харварджия го уреждат у адвокатска фирма с ебати яката кариера и накрая се оказва, че облужва мафиоти и го разследват федералните, а колегите му искат да го утрепят. 😄 Най-добрата фирма... А и адаша играе там (Gene Hackman)! 😎 Най-добрият актьор на всички времена, уж!

#97398 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 07.01.2024 от Един от многото, видяно: 552 пъти.

Хах, и Арестович се изказва, че опитвайки да забранят "Слово пацана" всъщност му правят реклама...

същото е и с Тръмпака и tweet-овете му... правилният начин е такива неща да се overhype-нат та на хората да им писне.

My picture

Един мой преподавател дет стана шеф на некви азиатски фондове сега, разправяше че така са се опитвали да "свалят разни политици" и да им "унищожават кампаниите". Примерно Sarah Palin.

Hype-ват ги яко, докато не прескочат "Peak of Inflated Expectations" и после сами се сринат със собствената си кампания.

Нз, защо с Тръмп не го пробват това, ама сигурно се плашат, че Peak-a е много висок и ще им коства държавата... 😄

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
Hype-Cycle-General.png72876 bytes07.01.202412658ba8facdaf4e1a7465cc0f559751371
#97631 (ツ) Дон Реба
Създадено на 12.01.2024, видяно: 482 пъти.

карлито не го бях гледал, добро е, ама чак за imdb 8 не ми се струва

#97948 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 22.01.2024 от Един от многото, видяно: 373 пъти.

Ех, хлопащи дъски требва да качи ново видео скоро.

Ама са му добри и старите... 😄

П.П. Ахахах - Янко кърти... 😄

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
image.png28990 bytes22.01.20249bfc77cd66304f46d92e6813f84d94508
#97968 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 24.01.2024 от Един от многото, видяно: 328 пъти.

Тая сутрин се събудих раничко сънувайки чудесен сюжет за български филм или сериал:

1. Некъв циганин да кажем Манго живее на село - учи, чете много, а съседите му крадат жици. Едно от съседчетата му казва, че със семейството си заминават за Германия, щото България за нищо не става.

2. Учи Манго, редовно ходи на училище, докато около него дишат лепило, шмъркат, приятели с беемвета му се подиграват и го канят да продава наркотици, ама той не ще.

3. Вече каращ висше, идва некъв съсед-баровец (кат е тоя имотен-джамбаз с анцуга на адидас, от клипа по-долу) и му предлага да крадат имоти с прокурорски и полицейски чадър. Манго отказва.

4. Учи право в Софийския, но неговите го натискат да се жени - та го дават как се мъчи да учи, и да гледа 2 чавета. Става политик у село.

5. Показват как работи за циганите, прекарва водопровод, идва да го интервюира журналист. Придобива извесност и още 2 чавета.

6. Става кмет на някъв областен град - предлагат му подкупи, той отказва. Иска да разследва некви ромски банди, ама го разубеждават.

7. Кандидатсва за областен управник, но не може да се добута сам и се присъединява към ДПС. Избират го за областен управник и му предлагат тлъст подкуп в плик за да изсекат всичките дърва в областта. Иска да откаже - ама от ДПС му казват, че щом е с тях, или ще играе или ще пуснат разследване срещу него и ще го махнат. Манго приема подкупа и гледа как след месеци нема ни едно дърво в областта и пуска сълза като тоя индианец.

8. Водят го по барчета, запознават го с богати цигани и турци, гледа как в некви чалготеки дупетати ебат кучки, и друсат кат кучета.

9. Решава да кандидатсва за премиер, от ДПС му викат, че имат готов кандидат и ще разбута схемата и го викат в офиса на председателя. Там той ги обвинява, че са крадци и подлецци, че все пак ще кандидатсва като кандидат на ДПС. Те му сипват, че е взел подкуп, че ще го разследват. Той им казва, че е български гражданин преди всичко, че заради българи като тях се е съсипала държавата, а председателя на ДПС му казва, че "не е българин, а турчин" и го изгонва от кабинета.

10. На излизане Манго пита негов приятел депутат, дали председателят верно е "турчин", а приятеля му вика, че е толкоз "турчин" колко Пеевски и просто е в ДПС и се мисли за "турчин".

11. Манго се прибира вкъщи разплакан - вижда се, че не е пипнал плика с подкупа. Взима го и кара до близкото сиропиталище дето го заграждат циганета радостни, че политик им е дошъл на гости, и дава плика на управителя плачейки и си тръгва. Управителя отваря плика, с учудване вижда яко пачки пари - прибира повечето, остава 200 лв. и вика на служителите:

"Ебати скръндзите са тея политици."

12. Жената на циганина заплашва, че ще го напусне с 6 чавета, бременна с още 2. Напуска го. Гледа нейните приятелки, жени на дупетатки да я съветват да си хване приятел, некое залухаво IT, но тя си обича Манго и го гледа по телевизията в деня на изборите.

13. Манго излиза на дебат с кандидата на ГЕРБ - некъв ректор на университет, дето бил наследник на родолюбец (съседа на Ботев), и го заяжда за това, че е ром, че нема висше. А Манго почва да се доказва, че е по-начетен и образован от ректора.

14. Ректора печели изборите, ДПС завеждат дела за подкуп срещу Манго, ГДБОП му слага нов плик вкъщи и го залавят с подкуп. Докато тече делото, негови познати олигарси го съветват да се изнесе по чужбина, като Цветанов и Божков, но Манго иска да бъде съден като български гражданин.

15. Дават как го пращат в затвора с белезници, а кралския прокурор обяснява по телевизията как ареста на виден ромски политик е голяма победа за демокрацията. Първият политически престъпник задържан в България.

16. В затвора показват Манго как чете "Записки по българските възстания" и "Шибил" и съкилийникът му е некъв мутра-патреот, с татуси и бръсната глава с татуирана розета на главата, като ей тоя:

My picture

И го пита:

"За далавери ли лежиш бе цигане?"

И Манго почва да му обаяснява как е българин от ромски произход и как Джендо Джендов е Захари Стоянов, а Шибил е ром борил се за свободата, а мутрата се дразни и му бута книгите.

16. В двора на затвора мутрата си говори с негов авер как, чел изследване, че българите били 100% траки, а авера му вика:

"Бате - ти си толкоз тракиец, колко онзи циганин е българин. Погледни се, че си по-мургав от него."

17. Чувайки това Манго си спомня как патриотите ни са лежали по Диарбекир и почва да говори на ромите в затвора, че да си българин, не е до "ДНК", а до начин на мислене, а те го слушат с интерес.

Outro (докато текат надписите)

1. Първият син на Манго вече млад политик от ДПС, удря по масата, псува председателя за дето са натопили баща му и излиза бесен от кабинета.

2. Дават го да говори с Карбовски и да обяснява как ще направи самостоятелна партия "БРАТ" (Българо Ромска Аполитична Тумба) или (Българи Роми Араби Турци) и как ще обедини всички негласуващи да гласуват за него за да махне корупционерите от политиката. Карбовски първоначално не му верва, после се разтреперва и пуска сълза.

3. Проф. Иво Христов почва да говори с надежда за България, Вацев привършвайки ракията казва как "България ще се оправи до 2 деца", полк. Николай Марков обяснява в ефир "Ей ся им ебахме мамата" и почва да пее "Боят настана" за ужас на водещия.

4. Последна сценка - показват съседчето на Манго заминало в Германия, живеещо в модерно европейско семейство от германец, французин и български ром с няколко деца-трансджендърчета, гледа Карбовски по телевизията и слуша как немеца и французина си говорят на турски, че България ще стане европейска държава.

5. Съседчето се разплаква, отива в една от стаите и вади снимка на неква сочна циганка от България за която си е мечтал преди да замине за Германия и да стане педалче. И гледа през прозореца как негри палят коли и бият цигански шамари с таблети, на група немски IT педалчета.

6. Пуска сълза и казва:

"Не - дано ние някой ден станем като България!"

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
768x432.jpg64899 bytes24.01.20248669f8c6b304bcd169e2e8c5ab58fcd061
#97969 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 24.01.2024 от Един от многото, видяно: 324 пъти.

Може да почна да пиша сценария, след като довърша книгата - ама не знам дали да се обърна към Български Хелзински Комитет или към Карбовски.

Може и на сериалче да стане - "Слово цигана"... 😏 Тамън ще има място и да покаже по-учичните аспекти на ромската култура...

П.П. Така е - сериала за "добрите мутри" го направиха руснаците със завиден резултат (сина на режисьора станал изнасилвач и рецидивист и яко руски младежи се отдали на добро), но нишата с "добрите цигани" още не е заета. 😊

#98182 (ツ) Дон Реба
Създадено на 29.01.2024, видяно: 234 пъти.

току що изгледах некст (2007) абе филма е добър, ама май нещо има пропуснато в него, по някаква книга или разказ е, ще се чете за да разбера накрая какво стана че от филма не можах

#98267 (ツ) Един от многото
Създадено на 31.01.2024, видяно: 195 пъти.

Едно епизодче от любимия ми сериал "Докраен Предел".

Неколко либерал-педалчета, фенове на гражданската война в Щатите, са пратени от некъв пътешественик във времето в годините на гражданската война, за да видят кво е хубаво. Още в първите минути гръмнаха единия дето верваше в либерализма.

Пътешественика уж искаше да предотвърти убиството на съвременен президент от либералчетата, ама не стана баш тъй...

#98804 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 19.02.2024 от Един от многото, видяно: 91 пъти.

На 1-ви март излиза "Дюнер 2".

Stilgar и компания ще се борят с "приемането на еврото". 😏

Нямам търпение! 😊

#98811 (ツ) palavrov
Създадено на 19.02.2024, видяно: 88 пъти.

Като ги знам през годините какви активни борци са били най много да си припишат по социалните медии заслуги за нещо което се е случило без тяхното активно участие. За сметка на това ще го представят по особено красив и умен начин както всичко друго което са правили досега - това го умеят най добре!

#98961 (ツ) Дон Реба
Създадено на 21.02.2024, видяно: 55 пъти.

тоя шедьовър гледали ли сте? аз може и да съм го споменавал, ама вече съм стар и не помня

0 1 2 3 4 ....8 9 10 11 12 ....18 19 20 21 22 23

Сериали
2

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE