<bgdev />free

Вход Регистрация

Специално за troll-a дето върлува в Spodeli.net! 😏
0

0 1 2 3 4 5 6
#97499 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 10.01.2024 от Един от многото, видяно: 343 пъти.

А и BIGBUGEX - не бива да питам въпроси от сорта на "Колко туби бензин са нужни за да запалим цяла махала в голямо село?", щото Spodeli.net май се държеше от Net.info дето е към Пеевски и службите и МВР и др. сигурно чат пат сканират тея темички.

И ще се учудят от такива въпроси. 😏 По-добре да склонявам българите към що годе законни, но деструктивни неща - проституция, алкохолизъм, друсане, липса на деца и т.н., че имам опасения, че колкото и жалки да са нашите служби, с подобни въпросчета може да ме потърсят от МВР и ГДБОП, а нема нужда... ще се измъкна, ама ще се забърквам в проблеми заради глупости...

То и за това съм убеден, че "всенародно възстание" не би могло да се организира по Интернет - щото службите слухтят.

Ще трябва некой да обикаля по селата като Левски на конче или като Баце с джипката и да "буди народа". 🤔 Нема как иначе... ей сетих се за тая песен:

#97500 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 10.01.2024 от Един от многото, видяно: 330 пъти.

А бе може и да са почивка щото гледам бая коментари висят за публикуване.

Ама Spodeli.net ме разбира - нема такъв хумор. Ей ся реших да погледна тая тема - Дали той има интерес към мен или си въобразявам?

Историята е следната. На работното ми място имам колега по-млад от мен. В началото аз не знаех възрастта му нито той моята. Всъщност не се познавахме изобщо, защото е от скоро на работа. Дори аз не бях инициатора да се запознаем. Той дойде и се представи, подаде си ръката и това беше. След известно време забелязах, че май ме заглежда от време на време.

С времето започна да ме заговаря и да се държи топло и внимателно към мен. Винаги когато разговаряше с мен ме гледаше в очите без да отмества поглед докато говорим. Все едно сме само аз и той и няма хора около нас. И тогава започна всичко. С времето се наложи да бъда на по-близо до него на работното ни място. Когато ме погледне в очите имам чувство че ме сканира с погледа си и аз се разтапям. Гледа в очите ми дълго и настоятелно и това ме кара да се чувствам неловко, защото ме привлича по някакъв начин. Усещам как сърцето ми ще изскочи и ме обливат горещи вълни, и се разтрепервам.

Дори и да не го гледам, само като чувам гласа му, или усещам ароматът му, сърцето ми забива лудо. Но като цяло не общуваме много. Случва да се засечем в почивката и си говорим на някакви теми, които силно ме вълнуват и откривам, че имаме много общо. Или по време на работа си разменим някоя дума служебно. Дори харесваме еднакви неща в някои области. Но като цяло комуникацията ни е много оскъдна поне в моите очи. Аз започвам да го харесвам, да мисля за него почти постоянно и не знам какво да правя. Може би се влюбвам... Не мога да спя нощем и постоянно съм в една еуфория..

След като разбра, че съм доста по-голяма от него, се отдръпна леко( вероятно защото аз изглеждам доста по-млада със добра спортна фигура и е мислил, че съм малко по-голяма от него, а не колкото съм реално) Разликата ни е около 15г.

My picture

My picture

П.П. Добре - възрастните жени в Гетото нема да останат самотни. Имат млади кандидати! 😎 Respect!

#97544 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 285 пъти.

Ще отворя тема в Spodeli.net за да разоблича най-големите митове в българската история.

Лъжа: Българите са наследници на траките.

Истина: Българите са тюркско племе, което е било смесвано с 10-ки други племена и народи (особенно по време на 7 вековните си робства). Огромно количество българи са наследници на турци. Преди Освобождението 50% от населението на българските земи са били турци, като при идването на руснаците голяма част бягат и остават едва 10%, които и до днес се наричат турци, а разни патриоти им викат "българо-мохамедани". Истината е, че турски корени имат и значителна част от останалите "чисти българи".

Лъжа: Възрожденците и революционерите са били достойни хора, довели до освобождението на България.

Истина: Възрожденците и революционерите са били турски мекерета, айдукати дето са работили с турски бизнесмени (Раковски), обирджии и обикновенни престъпници (много войводи по планините), цигани (Захари Стоянов с истинско име Джендо Джендов) и други некадърници (Левски и Ботев), които не успяват да постигнат нищо значително за освобождаването на България и много от тях биват избити като кучета. Без руска помощ, държавата още щеше да бъде турска.

Лъжа: Турското робство е било много тежко.

Истина: Имало е крадене на моми за харемите, кръвен данък и потурчване, но българите са били пъти по-свободни от негрите. Имали са имущество. Някои даже са си купували негърки за роби. Много българи са станали и много богати търговци и са стигали до върховете на Цариград. Имало е много фабриканти. Най-големите зверства са били в първите 1-2 века от завладяването на България, а към края, българите имат почти равни права с турците в империята, без автономия.

Лъжа: Българите са имали много велики владетели.

Истина: Българите са имали няколко царе, които са докарали държавата до възход, но често за сметка на пълно изхабяване на икономиката и ресурсите и (Крум, Симеон и др.) и през по-голямата си част от съществуването си България е във васална позиция спрямо други по-големи сили (Византия, Киевска Русия, Златната Орда, Османската Империя, СССР, Щатите).

Лъжа: Българите са носители на култура и наука.

Истина: Българите са най-долни селяни. Кирил и Методий са гърци, а техните ученици от които част също не са българи, идват да дадат писменост на варварите. Не българи, а византийска група с български участници покръстват Русия. Третата българска държава е била доста назад с образованието от останалта част от Европа, а без подкрепата на СССР е щяла да си остане напълно селска държава.

Да го духат мръсните неграмотни патриотчета и негри. Ще ги накарам да четат и да не вярват на социалистически митове...

My picture

#97573 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 253 пъти.

Ей, тролче надупено с цепнат гъз. Гоуем си като пишеш глупости у Spodeli.net.

My picture

Не ми требват IT фирми, мангал мръсен - ЗА МРЪСНИ БЪЛГАРИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯ! 😠

А и днеска получих обява за remote работа за 6k евро, ама ще я прескоча докато си напиша книжката. И си имам IT фирма, ако не си разбрал и бачкам на 2-ро място, КАПУТ СПУКАН ОТ РАЗПОРЕНА МАЙКА! 😏

Не си ме разбрал - не целя да "троля" хората, а си правя експерименти с тях, а и видимо колко време отнемаш да пишеш коментари от мое име - ми се получава.

Но сега почвам да пиша коментари злепоставящи българите на макс, и няма да ги познаеш, щото няма да започват със "Здравей," и завършват с "Поздрави!", мога много добре да копирам стилове на писане.

Ще се изгавря на макс с всичко българско в тоя забравен от Бога сайт, Spodeli.net, па ти ми коментирай, ако знаеш кого да коментираш. 😄 Путьо недоклатен! 😑

My picture

Хвърлям ти последно коментарче - другите нема да ги познаеш. 😏

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
nigga.PNG23436 bytes11.01.202481b8b9aa09affd49b8f91799b055af5248
hah.PNG6993 bytes11.01.202482a29a43732b35a860170d6f8a85f2d82e
#97576 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 227 пъти.

My picture

My picture

Your turn nigga! 😎

П.П. Дано админът публикува темата! 😊

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
heheh.PNG60683 bytes11.01.2024789abb7bc6ff6020611774eee98a51506a
#97580 (ツ) Major Obvious
Създадено на 11.01.2024, видяно: 213 пъти.
Един от многото

А и днеска получих обява за remote работа за 6k евро

Явно кризата е доста по-брутална отколкото си мислех. Преди фалшивите обяви за работа ти даваха 600 евра на час.

#97581 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.01.2024, видяно: 210 пъти.
Major Obvious
Един от многото

А и днеска получих обява за remote работа за 6k евро

Явно кризата е доста по-брутална отколкото си мислех. Преди фалшивите обяви за работа ти даваха 600 евра на час.

Колко па да са фалшиви - тъй си намерих работа за близо 8k евро.

Ми ко да ти кажа, брат. За фалшив погромист - фалшиви обяви. Нема как. 😓

#97590 (ツ) Един от многото
Създадено на 12.01.2024, видяно: 197 пъти.

Ей трол долен - колкото и да ме hate-иш и имитираш, винаги ще имам по 50 звездички, щото хората знаят, че съм Авторитет и глаголя само истината! 😎

My link

А ти колко звездички имаш, бе? 🙄 Една - нали? Боклик! 😠

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
boklik.PNG133135 bytes12.01.2024693d4ee7f23065ca9d18f228c33df88092
#97592 (ツ) Един от многото
Създадено на 12.01.2024, видяно: 189 пъти.

Ахахах - интересни неща стават у казармения форум. 😄

Ей сега получих туй съобщение, ама съм баннат до 27 март та не мога да видя какво става:

My picture

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
hahah.PNG6762 bytes12.01.2024670e8107d389a5d497094eeef544620116
#97688 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 13.01.2024 от Един от многото, видяно: 146 пъти.

Синджире, трол - чета ти коментарите от мое име и много смех ми става. 😄

Аз днеска написах няколко коментара склоняващи българите към курвеене, изневери, далавери и бягство от България.

Трябва да се напъва много в тая посока, щото ако некой се навие да прави тея неща, зариди тъпи коментарчета в сайтче за луди, значи верно е ЗА КОФАТА и по-добре да избега от България. Или поне да се отдаде на курвеене, изневери и далавери и да унищожи себе си и други като него. 😏

Скоро ще напиша няколко коментара за това, че съм циганин, турчин, сърбин, грък или др. и как живея с многодетно семейство в Гетото и българите трябва да си ходят.

Трябва да напънем яко върху психиката на добитъка за да заздравее - че е много чуплива...

П.П. Коментарите дето се представяш за педал ме разсмиват здраво и са в полза на моята цел - показват откачени или хомосексуални личности и депресират овцете.

Виж, ей за тоя коментар бих ти сплескал кофата като калкан... 😠

My picture

Как ще съветваш момичето да си търси мъж бе - ти мръдна ли бе брат! Мани, ще вземе да има деца и ще народи мръсни българчета... 😡 Мангал долен!

Та трябва да ти оправям бакиите...

My picture

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
mangal-0.PNG18649 bytes13.01.2024529f98652acc956554eb879e3ea5d9a061
mangal-1.PNG4963 bytes13.01.202452e7a2d2e1fc3dd7e9b5cd21c154227077
#97689 (ツ) Един от многото
Създадено на 13.01.2024, видяно: 143 пъти.

Стабилните хора си правят каквото искат "без да им пука какво става около тех", а нестабилните се влияят от другите.

Трябва да убедим хората, че в Гетото 80-90% от новородените са циганчета, че циганите и турците държат народното богатство и че хората в Гетото са масово извратеняци, дето изневеряват, крадат, въртят далавери с наркотици, ходят по курви, а българките се отдават на оргии с цигани, араби, турци и кво ли не... и ако хората въпреки това изберат да живеят като достойни българи - ОК, ама ако не - по-добре да им помогнем да се унищожат ОЩЕ ДНЕС! 😎

#97692 (ツ) Baj_boeb
Създадено на 13.01.2024, видяно: 121 пъти.
Един от многото

Трябва да убедим хората, че ...

Ама какво има да ги убеждаваш хората, всичко което изброи си е така в действителност.

#97693 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 13.01.2024 от Един от многото, видяно: 116 пъти.
Baj_boeb
Един от многото

Трябва да убедим хората, че ...

Ама какво има да ги убеждаваш хората, всичко което изброи си е така в действителност.

Ама хората не са убедени...

Много вярват, че сме европейска държава, други вярват, че сме 50% траки, трети вярват, че щом сме в НАТО не ни трябва армия и за това се сещам за под минута, а има още много... трябва да излекуваме българите от тази психоза... 😨

П.П. Аз на един познат дето е бивш наркодилър и настоящо IT му разправям, че България е най-долно гето, а той ми се дразни и налита на бой... при положение, че се знае с люлинчанки дето са били изнасилвани, спали с мангали, знае за с най-долни цигански сводници и утрепки... но си мисли, че сме европейска държава... 😕

ХОРАТА НЕ СА УБЕДЕНИ! 😥

#97694 (ツ) Baj_boeb
Създадено на 13.01.2024, видяно: 111 пъти.
Един от многото
Baj_boeb
Един от многото

Трябва да убедим хората, че ...

ХОРАТА НЕ СА УБЕДЕНИ! 😥

Ами мангала и останалото, което изброи са все ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ.

#97695 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 13.01.2024, видяно: 110 пъти.

Ма ние сме 50% траки, и сме европейска държава. Освен, че сме в нато, скоро ще имаме и европейска армия.

#97696 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 13.01.2024 от Един от многото, видяно: 109 пъти.

Ребата не ме разбира - аз нямам абсолютно никакъв проблем с това да съм циганско-турски мелез, резултат от 5 века изнасилвания на турци над българки, и смесване с мангали, татари и други етноси.

Да - искам да стана нещо друго, но нямам абсолютно никакъв проблем да приема, че съм това.

Ама много българи не го приемат - а когато се бориш срещу истината обикновенно губиш! 😟

И Украинците се борят срещу истината, че "Русия е над 10 пъти по силна от тях" и ето го резултата...

Нямам и никакъв проблем да приема, че българите не сме никакви "юнаци", а ужастно страхливо и смачкано племе, дето всякакви престъпници го мандръсат как си искат, а след 20 години Турция ще ни прилапа и смели, но тук таме хората се противят (и то по страхливия начин - у Facebook, с бутане на паметничета).

За тех ме е страх - че с такива страхливи провокацийки, ще си изядат боя и мандръсането от цигани и турци, па покрай тех и аз мога да си го получа, макар че твърдо подкрепям турцизацията на територията.

Но едно ти гарантирам - децата ми НЯМА ДА СА БЪЛГАРИ! Затова и към българки НЯМАМ НИКАКЪВ ИНТЕРЕС!

Ще перифразирам, чичо Били...

My link

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
Quotation-Bill-Gates-If-you-are-born-poor-its-not-your-mistake-But-50-50-11.jpg63496 bytes13.01.202443d90f9724c565084af688229e8e4bd155
#97703 (ツ) Един от многото
Създадено на 13.01.2024, видяно: 92 пъти.

Като дойдат имигрантите в България ще ви пръснат путките - мръсни българчета! 😄

#97704 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 13.01.2024, видяно: 81 пъти.
Един от многото

Като дойдат имигрантите в България ще ви пръснат путките - мръсни българчета! 😄

Нас не ни мисли. Наща песен е изпята. Важно е ти да се спасиш. Бежанците си точат зъбите за крехкото ти месце, чуек. Но ще бъдат неприятно изненадани ако разберат че си отишъл в ЮАР например. И там да те пазят пухкави чернокраки красавици, дето и най-долния араб не смее да ги оправи.

#97705 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 13.01.2024 от Един от многото, видяно: 76 пъти.

Мене не ме мисли - ще ги посадя по Витоша и други планински вериги, ще хранят кокичета и цветчета.

Ама аз за туй и не пискам у Face-a. 😏

Само веднъж съм пискал срещу един мутра дето ме заплашваше - щото адвокатът ми ме посъветва да събера малко популярност и медийно внимание (една пичка тръгна да ми предлага медийни контакти), но и тогава нямаше нужда. Вече му бяхме измислили "кариерийно развитие", но реши да постъпи като бел човек и се разбрахме без да лежи по болници или планини.

Ся се запознах с още повече нелегални, па и легални "държавни" типчета и сега даже може да "уредя хора законно". 😄

Но това не значи, че не тренирам и няма да си взема бухалка, оръжие и т.н. - не бива да разчитам само на правилните хора.

А много българи - хем нищо не могат, хем нема и на кой да разчитат. Само знаят да реват. Ама никой не уважава жертвата в джунглата. 😒

#97706 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 13.01.2024 от Един от многото, видяно: 67 пъти.

Даа, Божидарката е пич - и нахрани некви рускини, че немат цици. 😄

Жена му е арна и си я е подбирал. Разбира си!

Real OG! 😎

Трябва да почнем да казваме нещата с истинските имена, че ми прави впечатление, че и тея дето се правят биготи много спазват "етикета" (тея да не псуваш, ония да не обсъждаш). То така се налага "правилното мислене" и манипулацията... с "етикет". 😑

0 1 2 3 4 5 6

Специално за troll-a дето върлува в Spodeli.net! 😏
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE