<bgdev />free

Вход Регистрация

Честита Трета Световна
7

0 1 2 3 4 ....239 240 241 242 243 ....480 481 482 483 484 ....513 514 515 516 517 ....544 545 546 547 548
#97540 (ツ) Major Obvious
Създадено на 11.01.2024, видяно: 228 пъти.

То от тоя тип принципни хора никога не е имало. Тия дето отиват в манастир и се шибат с камшик всяка сутрин са аномалия която степ-мада нейча търпи само в изключително малки количества.

#97541 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 217 пъти.
Дон Реба

съвременната аксиома която повечето хора споделят е че смисъла на живота е "да живеем добре". това е несъвместимо с лазене в окопи и умиране в името на нещо си, затова всички "нормални държави" са отебали военщината и наблягат на айфоните и беенветата. е, почти всички, без америка. америка впрочем генерално е извън всички красиви графики даващи (анти)корелацията на Х и У за всички възможнии Х и У, включително Х=военна сила и У=благополучие. та благополучието днес аксиоматично е Целта на Живота. да ама мръсните орки искат да ни го разрушат (от завист!), трябва да го защитим. западните "десни" имат един лаф - ако нещо може да бъде унищожено с истината, значи заслужава да бъде унищожено. аз бих го перефразирал - ако благополучието изисква да лазя в окопите за да не бъде унищожено, значи заслужава да бъде унищожено. бих лазил в окопите за разни други неща, но не и за да защитя "благополучието", което впрочем става все по-досадно и дразнещо. ако джендърастите бяха успели да смажат орките чрез чисти санкции, изолирайки ги от цивилизацията и връщайки ги в каменната ера - евала, щяха да ми докажат че благополучието е центъра на вселената и самото то е оръжие по-силно от атомната бомба. но се провалиха мизерно. "да ама щото правеха компромиси, това не бяха истински санкции" ще ревнат в безсилна ярост седерастите-ястреби. вярно е да, но защо правеха компромиси и защо санкциите бяха половинчати? защото ако бяха истински щеше да пострада собственото им благополучие. тоест провала на санкциите идва пряко от самото благополучие, а не от човешка грешка. и впрочем дори да бяха, вероятно пак щяха да се провалят, щото в играта на "кой ще издържи по-дълго на глад и студ" орките са по-добри.

- казало Благополучието на орките. 😏

Ее Реба много добре го дефинира - почти се чудя дали да не си го post-а у Face-a след като добавя малко главни букви, ама и ся ма гледат съмнително, а после... а и туй ще го разберат максимум 5 човека.

Не го знаех лафа на десните - но съм напълно съгласен с него. 😎

То и България е съградена на няколко лъжи, които безжалостно искам да изкореня и ако това доведе до смъртта на Гетото - тъй да бъде. Ей го списъка с лъжи:

Лъжа: Българите са наследници на траките.

Истина: Българите са тюркско племе, което е било смесвано с 10-ки други племена и народи (особенно по време на 7 вековните си робства). Огромно количество българи са наследници на турци. Преди Освобождението 50% от населението на българските земи са били турци, като при идването на руснаците голяма част бягат и остават едва 10%, които и до днес се наричат турци, а разни патриоти им викат "българо-мохамедани". Истината е, че турски корени имат и значителна част от останалите "чисти българи".

Лъжа: Възрожденците и революционерите са били достойни хора, довели до освобождението на България.

Истина: Възрожденците и революционерите са били турски мекерета, айдукати дето са работили с турски бизнесмени (Раковски), обирджии и обикновенни престъпници (много войводи по планините), цигани (Захари Стоянов с истинско име Джендо Джендов) и други некадърници (Левски и Ботев), които не успяват да постигнат нищо значително за освобождаването на България и много от тях биват избити като кучета. Без руска помощ, държавата още щеше да бъде турска.

Лъжа: Турското робство е било много тежко.

Истина: Имало е крадене на моми за харемите, кръвен данък и потурчване, но българите са били пъти по-свободни от негрите. Имали са имущество. Някои даже са си купували негърки за роби. Много българи са станали и много богати търговци и са стигали до върховете на Цариград. Имало е много фабриканти. Най-големите зверства са били в първите 1-2 века от завладяването на България, а към края, българите имат почти равни права с турците в империята, без автономия.

Лъжа: Българите са имали много велики владетели.

Истина: Българите са имали няколко царе, които са докарали държавата до възход, но често за сметка на пълно изхабяване на икономиката и ресурсите и (Крум, Симеон и др.) и през по-голямата си част от съществуването си България е във васална позиция спрямо други по-големи сили (Византия, Киевска Русия, Златната Орда, Османската Империя, СССР, Щатите).

Лъжа: Българите са носители на култура и наука.

Истина: Българите са най-долни селяни. Кирил и Методий са гърци, а техните ученици от които част също не са българи, идват да дадат писменост на варварите. Не българи, а византийска група с български участници покръстват Русия. Третата българска държава е била доста назад с образованието от останалта част от Европа, а без подкрепата на СССР е щяла да си остане напълно селска държава.

#97542 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.01.2024, видяно: 213 пъти.
synergie
Дон Реба

съвременната аксиома която повечето хора споделят е че смисъла на живота е "да живеем добре". това е несъвместимо с лазене в окопи и умиране в името на нещо си, затова всички "нормални държави" са отебали военщината и наблягат на айфоните и беенветата. е, почти всички, без америка.

Да и без Япония, Южна Корея, Израел, Швейцария(дето уж е неутрална), Великобритания, Франция и т.н.

Прав е Ребата - даже си мисля, че Щатите всъщност са "биготска" страна дето се прави на "умнокрасива" за да убеди и конкурентите си да "умнокрасивеят" и по тоя начин да ги надвие.

Смятам това, защото Щатите харчат безбожно количество пари за въоръжение (10 пъти повече от "военизирана Русия"), все още произвеждат филми с "екшън и насилие" (не са го обърнали на "негри педалчета галят котенца и европейци"), и все още нарушават човешки права (за притежание на марихуана вкарват негри от Гетото за по няколко години в затвора).

Макар, че и те почват да се либерализират и да страдат от собствената си отрова лека полека. Щото малко хора още помнят плана за "либерализация на противниците" и смятат, че "либералността е правия път".

Лошото е, че туй е с ниски резултати:

> ЕС се либерализира и се поунищожи, но на арабските държави туй не им въздейства.

> Русия се либерализира доста (Путин е мръсно либералче), но сега има шанс да я консервират. Трябваше да изчакат да се либерализира още.

> Китай си има собствени мистични начини на мислене и либерализма не му действа. И даже почват да играят играта на хамериканците - да се правят на "либерали" тук там и после да си бият китайците.

> Самите Щати станаха зависими от "благополучието" - 75% са с наднормено тегло. Както се ебаваха с Call of Duty - Макдоналдс е ключова инфраструктура за Щатите...

My picture

#97543 (ツ) Дон Реба
Създадено на 11.01.2024, видяно: 206 пъти.
Един от многото

Лъжа: Българите са наследници на траките.

Истина: Българите са тюркско племе, което е било смесвано с 10-ки други племена и народи

няма нужда да убеждаваш нас немислещите офце, по стандартната наука прабългарите са турци, значи са турци. вероятно историческите думи на хан аспарух са били нещо като "булгаристан бурда олсун!", само във вашите патриотични среди има мислещи рабиноиди които не могат да го преглътнат това.

#97545 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 201 пъти.
Дон Реба
Един от многото

Лъжа: Българите са наследници на траките.

Истина: Българите са тюркско племе, което е било смесвано с 10-ки други племена и народи

няма нужда да убеждаваш нас немислещите офце, по стандартната наука прабългарите са турци, значи са турци. вероятно историческите думи на хан аспарух са били нещо като "булгаристан бурда олсун!", само във вашите патриотични среди има мислещи рабиноиди които не могат да го преглътнат това.

Е то и аз не мога да го преглътна реално - т.е. знам истината, опитвам се да игнорирам лъжите, ама туко изскочи от некъде некой дето да разправя лъжите и пак се вбеся.

А преди години се интегрирах в една тракийска секта с цел да се докопам до източниците им за това, че "българите са траки". Еми нищо не открих. 😑 А тая лъжа с траките - преди години ако кажеше такава глупост, хората щяха да ти се смеят доста, а сега бая олигофрени вярват.

Колкото по-жалък става един народ - толкова по-цветуща история си измисля. Ставаме като македонците.

Притеснявам се, че когато остане една махала българи на Територията, вожда ще разправя, че българите сме "избран народ пратен от Галактическата империя да даде мъдрост на народите, ама те народите - тъпи и затуй претопили българите". 😥

П.П. А Левски и Ботев са пример за НЕКАДЪРНИЦИ и не трябва да бидат никакъв пример за младите... НИКАКЪВ!

#97546 (ツ) Реконструктор
Създадено на 11.01.2024, видяно: 197 пъти.
Major Obvious
Дон Реба

голяма част от феновете на копейкин, путин, мечо пух и тн не са някакви редпилнати биготи отричащи благополучието като цел (тук май само аз съм такъв)

Ти не отричаш ли благополучието като цел само на думи? То така и аз мога. Въобще даже не ми е ясно как би изглеждало такова отричане на практика. Философията на амишите е може би най-близка но ти си твърде далеч и от тях.

Разбира се, че само на думи. Като всеки умен задръстеняк, къде разбира квантовата физика и знае как работи радиото, е доста инфантилен и оцветява всичко черно-бяло. :) И като всеки задръстеняк има фиксидея да е голям лош батка, а не какъвто е. Реално си е ояден паразитстващ дивелъпър като всички нас. Борбата му с "благополучието" е само словесна (и от време на време съпроводена с разни реални, но комични действия), поради, както казах, недоволството му от себе си и неистовото му желание да е реднек бигот. Обясних му защо никога няма да бъде такъв, но едва ли ще ме разбере някога. :) Няма как да му обясня и че повечето реднек биготи живеят бая "благополучно" и че, внимание - до голяма степен технологичния бранш, на който сте роби, е развит за да обслужва тях. Интернета на Мъск се ползва най-вече от две групи хора - задръстени нърдове като вас, къде нямат никва нужда от него и реднеци, живеещи посред нищото в ранчо в прерията. Твоя пример с амишите е достатъчно добър, но те също са благополучни, просто защото "благополучието* е изцяло субективна категория.

#97547 (ツ) Дон Реба
Създадено на 11.01.2024, видяно: 189 пъти.
Един от многото

т.е. знам истината, опитвам се да игнорирам лъжите

абе в интерес на истината никой не знае каква е истината тъй като прабългарите не са оставили писмени артефакти, но в идентичностните спорове истината всъщност няма значение. дали прабългарите са били реално турци или монголи за зиезиста има точно толкова значение, колкото за джендъра има значение че имал пишка и топки. той се чувства жена, значи е жена, и зиезистите са така. идентичностните спорове не се решават с "доказателства", всъщност не се решават никак, тези които ги водят си губят времето и заслужават само ебавки.

#97548 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 185 пъти.
Дон Реба
Един от многото

т.е. знам истината, опитвам се да игнорирам лъжите

абе в интерес на истината никой не знае каква е истината тъй като прабългарите не са оставили писмени артефакти, но в идентичностните спорове истината всъщност няма значение. дали прабългарите са били реално турци или монголи за зиезиста има точно толкова значение, колкото за джендъра има значение че имал пишка и топки. той се чувства жена, значи е жена, и зиезистите са така. идентичностните спорове не се решават с "доказателства", всъщност не се решават никак, тези които ги водят си губят времето и заслужават само ебавки.

Ахахах - верно тва са последователи на оньо ziezi... 😄

Така е да - няма 100% истина, и наистина си губя времето, но просто отвсякъде се налива тая простотия. Даже разни хора дето уж са с уважавани професии и си държат на репутацията "Enterprise Architect-и", шефове на фирми и др. споделят "източници", че "българите са траки"... И ПОЛОДЯВАМ! 😠 И ми иде да рапирам...

My picture

Иляди души "патриоти" се карат дали българите са на 1000, 2000 или 6000 години, а не вземат да оправят некой проблем от "съвремието"... 😑

Но не това ме притеснява - опасявам, се че ако некой ден НЕ ДАЙ БОЖЕ, имам деца в България, учителите ще ги учат, че са наследници на траките (а те ще си изглеждат като най-долни мангалчета).

Хм, като се замисля - като дойде тоя момент, ще е съвсем легално с родата да се съберем и да потрошим учителя, че ни обижда циганската култура, сравнявайки ни с "траките"! 🤔 Добре - успокоих се! 😊 Ще пребием учителите и ще кажем на децата да не ги слушат!

Малко тракийски ритми! 😎

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
spindi.jpg20950 bytes11.01.202447c8407ca535aeeb578cd9a3b0cdcdeea9
#97550 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 162 пъти.

Ескалация - Иран е превзел американски танкер 😏

Свършиха слънчевите дни! 😓 Айде с НАТО на фронта - тамън Stilgar ще получи реални данни за армията на БГето...

"Now who ain't going home? Looks like you..." 🎵

Е за тва ги уважавам хамериканските - не им пука:

#97551 (ツ) Дърти Хари
Създадено на 11.01.2024, видяно: 162 пъти.
Дон Реба
Един от многото

Лъжа: Българите са наследници на траките.

Истина: Българите са тюркско племе, което е било смесвано с 10-ки други племена и народи

няма нужда да убеждаваш нас немислещите офце, по стандартната наука прабългарите са турци, значи са турци. вероятно историческите думи на хан аспарух са били нещо като "булгаристан бурда олсун!", само във вашите патриотични среди има мислещи рабиноиди които не могат да го преглътнат това.

Имало едно време една част от българите на Волга. Викали им волга България. И царя им решил един ден да приеме исляма от арабите с надеждата да забогатее и сключи военен съюз с арабите срещу казарите, които били юдаисти.

Така. Багдадския султан праща един мисионер да се срещне с българския цар на Волжка България да му обясни как да се моли и какво въобще е това чудо ислам.

Този мисионер се е казвал Ибн Фадлан и той е описал всичко много точно в един пътепис. Намира се лесно в интернет или на Амазон.

Така. Знаете ли : - На какви езици преводачи е взел със себе си? - Как нарича царя на Волжките Българи в пътеписа си?

#97552 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.01.2024, видяно: 151 пъти.
Дърти Хари
Дон Реба
Един от многото

Лъжа: Българите са наследници на траките.

Истина: Българите са тюркско племе, което е било смесвано с 10-ки други племена и народи

няма нужда да убеждаваш нас немислещите офце, по стандартната наука прабългарите са турци, значи са турци. вероятно историческите думи на хан аспарух са били нещо като "булгаристан бурда олсун!", само във вашите патриотични среди има мислещи рабиноиди които не могат да го преглътнат това.

Имало едно време една част от българите на Волга. Викали им волга България. И царя им решил един ден да приеме исляма от арабите с надеждата да забогатее и сключи военен съюз с арабите срещу казарите, които били юдаисти.

Така. Багдадския султан праща един мисионер да се срещне с българския цар на Волжка България да му обясни как да се моли и какво въобще е това чудо ислам.

Този мисионер се е казвал Ибн Фадлан и той е описал всичко много точно в един пътепис. Намира се лесно в интернет или на Амазон.

Така. Знаете ли : - На какви езици преводачи е взел със себе си? - Как нарича царя на Волжките Българи в пътеписа си?

Бате - мани ги волжките българи. Писал съм си с такива. Най-долни мюсюлмани дето биха те заколили, ако Дунавска България бе до Волжка България. Мислят се за турци и с право.

Туй сериалче много добре ги показа какви са - боклуци! 😠

#97553 (ツ) Дърти Хари
Създадено на 11.01.2024, видяно: 145 пъти.

Епилираното, ти си ясен, въпросите ми бяха към някой ребати русофилистици

#97554 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.01.2024, видяно: 139 пъти.
Дърти Хари

Епилираното, ти си ясен, въпросите ми бяха към някой ребати русофилистици

Скоро ще съм и татуираното - яко руски затворнически татуировки ще си сложа. 😎

И какво съм ти ясен и кво питаш въобще канадецо?

Гледай си Хамериката - не обсъждай тая пасмина дето се мислят хем за българи, хем за турци в Татаристан и Чувашия...

#97557 (ツ) Дърти Хари
Създадено на 11.01.2024, видяно: 118 пъти.
Един от многото
Дърти Хари

Епилираното, ти си ясен, въпросите ми бяха към някой ребати русофилистици

Скоро ще съм и татуираното - яко руски затворнически татуировки ще си сложа. 😎

И какво съм ти ясен и кво питаш въобще канадецо?

Гледай си Хамериката - не обсъждай тая пасмина дето се мислят хем за българи, хем за турци в Татаристан и Чувашия...

Аве тъпак, не става дума за сегашните потомци. Става дума за тогавашните българи, през 900 година са били само 5-6 поколения от разделянето на клонове, и това което пише за тях, важи и за дунавските бълхари по това време.

#97559 (ツ) progressive
Създадено на 11.01.2024, видяно: 100 пъти.

Дайте да съберем пари за един https://www.amgenlab.com/bg/dnk-testove-za-poteklo/ на единио от многото, да се кротне, аз лично съм потомък на траките, за него ще видим след като си направи тестовете.

#97560 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.01.2024, видяно: 93 пъти.
Дърти Хари
Един от многото
Дърти Хари

Епилираното, ти си ясен, въпросите ми бяха към някой ребати русофилистици

Скоро ще съм и татуираното - яко руски затворнически татуировки ще си сложа. 😎

И какво съм ти ясен и кво питаш въобще канадецо?

Гледай си Хамериката - не обсъждай тая пасмина дето се мислят хем за българи, хем за турци в Татаристан и Чувашия...

Аве тъпак, не става дума за сегашните потомци. Става дума за тогавашните българи, през 900 година са били само 5-6 поколения от разделянето на клонове, и това което пише за тях, важи и за дунавските бълхари по това време.

Не се пени ма негър! 😄 Боли ме кура кво пише и за тогавашните и за сегашните негри... опа българи, исках да кажа.

#97561 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 88 пъти.
progressive

Дайте да съберем пари за един https://www.amgenlab.com/bg/dnk-testove-za-poteklo/ на единио от многото, да се кротне, аз лично съм потомък на траките, за него ще видим след като си направи тестовете.

Да бе - Курвозие дето пишеше тука също е "наследник на траките". Сам ми призна, че некви "траки" са му ебали родата, докато сме били под 5 века "тракийско робство" и е отчасти "тракиец".

10% от населението на БГето и сега се считат за "чисти тракийци". 😏 Respect!

П.П. Даже некви изследвания показаха, че сме 49% "траки", ама не мога да потвърдя. 🤔

#97565 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.01.2024, видяно: 72 пъти.

Бе да го духате бе - българите сме мангали.

Ей ви статистика за тва колко процента бело население сме:

My picture

Същите мангали като французите, великобританците и хамериканците сме. 😒

#97567 (ツ) Дърти Хари
Последно редактирано на 11.01.2024 от Дърти Хари, видяно: 65 пъти.
Един от многото
progressive

Дайте да съберем пари за един https://www.amgenlab.com/bg/dnk-testove-za-poteklo/ на единио от многото, да се кротне, аз лично съм потомък на траките, за него ще видим след като си направи тестовете.

Да бе - Курвозие дето пишеше тука също е "наследник на траките". Сам ми призна, че некви "траки" са му ебали родата, докато сме били под 5 века "тракийско робство" и е отчасти "тракиец".

10% от населението на БГето и сега се считат за "чисти тракийци". 😏 Respect!

П.П. Даже некви изследвания показаха, че сме 49% "траки", ама не мога да потвърдя. 🤔

Нищо не знаеш, не само че си прост.

Балканското и гръцкото население са хомогенни и генетично не могат да ги различат. Слагат ги в един общ кюп. Гръцко-балкански.

Т.е. ако се вземе проба от един грък и един произволен балканец, не може да се каже със сигурност от коя държава е.

А ти си тръгнал да идентифицираш траки. Когато славяните и малко по-късно българите идват по тия земи, траките са били вече 7-8 века ромейци. Който се пише трак, се пише византиец, т.е. грък.

#97568 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.01.2024 от Един от многото, видяно: 60 пъти.
Дърти Хари
Един от многото
progressive

Дайте да съберем пари за един https://www.amgenlab.com/bg/dnk-testove-za-poteklo/ на единио от многото, да се кротне, аз лично съм потомък на траките, за него ще видим след като си направи тестовете.

Да бе - Курвозие дето пишеше тука също е "наследник на траките". Сам ми призна, че некви "траки" са му ебали родата, докато сме били под 5 века "тракийско робство" и е отчасти "тракиец".

10% от населението на БГето и сега се считат за "чисти тракийци". 😏 Respect!

П.П. Даже некви изследвания показаха, че сме 49% "траки", ама не мога да потвърдя. 🤔

Нищо не знаеш, не само че си прост.

Балканското и гръцкото население са хомогенни и генетично не могат да ги различат. Слагат ги в един общ кюп. Гръцко-балкански.

Т.е. ако се вземе проба от един грък и един произволен балканец, не може да се каже със сигурност от коя държава е.

А ти си тръгнал да идентифицираш траки. Когато славяните и малко по-късно българите идват по тия земи, траките са били вече 7-8 века ромейци. Който се пише трак, се пише византиец, т.е. грък.

Трай ся - мангали сме. 😏

Ребата ти го обясни - ПРОИЗХОДЪТ НЕМА ЗНАЧЕНИЕ!

А и знам ги тея изследвания - колко такива съм изчел, че даже си съчинявах някакви. Българите са хомогенно и хомосексуално население на Балканите. Ако хванеш българин и турчин не можеш да ги различиш по ДНК. Едно и също.

0 1 2 3 4 ....239 240 241 242 243 ....480 481 482 483 484 ....513 514 515 516 517 ....544 545 546 547 548

Честита Трета Световна
7

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE