<bgdev />free

Вход Регистрация

Специално за troll-a дето върлува в Spodeli.net! 😏
0

0 1 2 3 4 5 6
#97308 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.01.2024 от Един от многото, видяно: 486 пъти.

Брат, опитай се да натролиш ей тая тема (скоро дано я публикуват). 😊

Алчността и завистта те правят добър човек

Здравейте,

Днес се замислих какъв бях преди, когато не бях алчен и завистлив и сега, когато съм такъв, макар че смятам да направя усилия да се оттърва от тези ДОБРИ качества.

Имаше едно време дето си изкарвах пари, ама не ми пукаше "колко пари имам", беше ми редко между пръстите.

Постоянно черпех приятели, правихме пиянски истории, чалготеки, сбивания, черпех ги като ходиме по курви (с 2-ма българи и 1 украинец сме ебали цял бардак - над 10 курви за една вечер), много от тях го правиха зад гърба на приятелките си, но кво толкова.

Но в същото време бях "добър човек"... поне каквото е определението за "добър човек" на много хора:

1. Дарявах пари на църкви, сиропиталища, училища и читалища.

2. Милеех за "българското", помагах на читалища, че и на разни хорове, къде с пари, къде с книги, къде с крадени от интернет "народни песни".

3. Помагах на приятели - на няколко наркодилъра им помогнах да излязат от "престъпността" и да си намерят честна работа.

4. Ходих на протеста срещу ония Аладин дето беше дошъл с първите имигранти и кла една българка. И на други протести ходих.

5. Давах пари на бедните и пияниците по улиците да си купят по още малко алкохол та да се доунищожат.

А БЕ ДОБЪР ЧОВЕК, БЕ! :D

Смея се, щото се сещам за един приятел дето беше станал средно ниво дилър - беше овладял няколко квартала в Люлин, и на Златко Баретата наказателната бригада го е качвала в багажник и била с метални тръби. А некви други са стреляли по него.

Но тоя също даряваше на сиропиталища, ходеше по протести срещу Баце и мутрите. А бе ДОБЪР ГРАЖДАНИН! :D

Трови няколко квартала в София, ама помага на бедните и е срещу мутрите.

Малко като нацепените спортистчета с 10 татуса "България над всичко", "С НАМИ БОГЪ", "България на 3 морета", "Свобода или смърт" и т.н. - като ония Семерджиев дето бастиса 2 българки и онзи от Стара Загора дето кла една.

ПАТРИОТИ! :D

А бе как беше оная българска поговорка:

"Сиромах човек - ЖИВ ДЯВОЛ!"

Ама после се засилих да правя пари и ме обзе алчност и завист.

И се запознах с някои много богати хора с честни бизнеси - IT милионери и др. и видях - как тея хора всъщност са ДОБРИ, нищо че един куп хора ги мразят "щото имали пари и не помагали на бедните".

Чат пат правят по някой тарикатъл, ама техния тарикатлък се изразява в дребни законни неща - купят си некоя скъпа джипка, некой скъп апартамент, отидат на яка почивка.

Все неща дето сигурно са породени от завист, щото видяли, че некой друг е направил така, или жена им видяла и те - да и угодят.

Най-много да изневерят някой път, ама както се вижда в този сайт - туй си е масово явление.

Или разни големи шефове и собственици на фирми дето наемат жени за да ги ебат, че и подаръчета им правят и ги водят по почивки. Според мен се набутват - няколко курви са по-евтини, но и това са като цяло ДОБРИ ХОРА.

Жените си имат глава на раменете и са преценили, че това ги кефи.

Много от тях трупат пари ЗА СЕМЕЙСТВАТА СИ, и за да изкарват много пари са поели МНОГО ОТГОВОРНОСТИ, РАБОТЯТ и тая работа е ПОЛЕЗНА ЗА ОБЩЕСТВОТО... ПЛАЩАТ И ДАНЪЦИ.

Някои даже се хванаха със самотни майки с деца и гледат чужди деца. И много хора пак ги гледат все едно са "лоши, щото са алчни".

Аз самия ми се наложи да спра да пия, да спортувам, да чета много, много книги, че и да преподавам и да пиша книги. Все неща директно за пари или за слава и т.н. дето да ме развиват и да ми носят пари. И то щото станах алчен и завистлив.

Само дето си ходя по курви, щото е разнообразно и не ми се занимава да си отглеждам приятелка.

Ама не е ХУБАВО така, бе! :D Не е ХРИСТИЯНСКО!

Трябва да споделяме радостта с ближния.

За какво са ми всички тея пари? За какво ги кътам? За имоти?

Познавам се с мутри дето крадат имоти, че и цели парчета от България. Надуват цените яко.

Е не ща да им давам пари на тея. По-добре да дам пари на мутрите дето държат курвите. :D

Пак може да организирам некви партита с курви и да почерпя някои приятели дето са с приятелки (да разнообразят малко).

С едни приятели си говорихме, че като станем на 35 ще си правиме партита с по 6-7 курви и ще използваме материал или стимуланти, ама ще им се изредим. Е те си станаха - ЛОШИ, АЛЧНИ и ЗАВИСТЛИВИ хора, ама аз съм ДОБЪР ЧОВЕК и ще го направя това. :)

Ся съм на 31 и до 40 минимум ще си правя кефа.

И по-добре да ги дам за курви (помагам на самотни майки с деца, студентки, социално слаби и т.н.) вместо за наркотици.

Тоя дилъра от Люлин и други наркомани дето познавам сигурно за тея над 10 години дето друсат да са оставили поне едно 100 000 лв. в ръцете на Таки и ВИС.

Един път у едно заведение друсат и на една маса една служителка от ГДБОП, та ония дето обикновенно си друсат на масата, ходиха специално до кенефа.

На другия ден чета в новините:

"Заловиха друсан служител на ГДБОП" - и си помислих:

"А бе що не почерпихте жената, бе? Не сте ли кавалери?" :D

По морето в хотелчета съм си викал по 3 курви на ден и ми е било много яко, в София съм минавал по 5 курви на седмица, с ходене по техни адреси. И аз бих хвърлил 100 000 лв., ама за курви.

И не ми е до парите. Наскоро излъгах един клиент, не му бачках 2 месеца и му взех 30 бона. Поне една трета ще отидат за курви тая година. Като ще излъжа още 1-2 клиента.

Един мой шеф кви номера прави - голям меринджей в много фирми е бил и всяка фирма я докарва почти до фалит. В първата му фирма му изкупиха дяловете и го изгониха, но продължава да е в IT сферата. Сега е в некъв фонд за земеделски заеми и лъже инвеститорчета. :D

То и по Света какви неща стават - създателя на един фонд "Long Term Capital Management" е излъгал много американци за 100-ци милиарди и е докарал фонда до фалит (много американци са се и самоубили), после отворил 2-ри фонд за "недвижими имоти" дето е фалирал 2008 при имотната криза... сега гледам 3-ти фонд е отворил, чудно кога ще фалира... :D

Почвам да вярвам много силно в Бог и че на ония свят има справедливост, щото на тоя свят ОПРЕДЕЛЕНО НЕМА! :D

И понеже тука ще коментира некой псевдо-патриот от онея дето обвиняват българските емигранти в чужбина, че "заради тях и тяхната алчност и ламтеж за пари, България загива".

Не е заради тях бе, брат! Заради нас ще загине! :D

Заради нас тая държава се превръща в Содом и Гомор.

И тея млади българи дето бягат за чужбина не го правят заради парите, а защото искат нормален живот и спокойствие. И бягат, защото ние сме останали в България - БОКЛУЦИТЕ! :)

То и за това на много българи, Русия им е в сърцето. Щото и руснаците са като нас - пияници, развратници, корумпирани същества и тарикати.

А БЕ СЪРЦАТИ, ДОБРИ, ГОСТОПРИЕМНИ И ЩЕДРИ ХОРА! :D

Нищо общо с тея студени и лоши западняци, дето гледат на славяните като на мангали...

Лошото е, че и западно-европейците се оказаха ниско-морални и се поддадоха на много изкушения сигурно покрай имигрантите.

Гледах документален филм за германка дето покрай наркотиците е станала и курва. И тея си станаха за резил.

Но да - за последно, искам да благодаря на всички морални, честни и добри българи в България!

Благодаря на Бога, че ви има - във вас ми е надеждата, че тая страна ще просъществува, щото определено аз и други подобни на мен, ще направим много зулуми и ще я съсипваме! :D

Ей един мангал ми каза, че се знае с Пеевски и чичо му е на некъв виш държавен пост. Щял да става част от МВР и да върти некви далавери в някакво районно.

На вас ми е надеждата хора - правете деца, псувайте българите дето са избягали от туй Гето и дръжте фронта, щото ще направиме нещата много по-зле! :D

И да не забравяме:

"Богатите българи са лоши хора... а ние българите-сиромаси сме жертвите и сме праведни християнчета!"

С НАМИ БОГЪ!

Поздрави!

Мисля, че ще причини тежки психологични щети на българското население, дето и с 5 troll-ски коментара нема да можеш да излекуваш. 😄

Тая тема може да причини повече щети и от темата за коврите, щото обръща разбиранията на българина за "доброто и злото" с главата нагоре... т.е. обръща я в "правилната поза"! 😄

#97317 (ツ) Baj_boeb
Създадено на 05.01.2024, видяно: 470 пъти.

Не знам кой би прочел толкова много текст в днешно време, аз не бих.

Да беше направил клипче, в което се говори бързо с основните моменти на субтитри, където текущата дума светва.

#97318 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.01.2024 от Един от многото, видяно: 467 пъти.

Да бе - прав си! Хем искам да trigger-на елементарните същества в БГето - хем не се замислям, че елементарните същества в БГето не четат... 🤔

Пълен провал! 😓 Дано админа я изтрие тая тема!

П.П. Още едно доказателство, че Ребата е прав... простия Ганя е имунизиран срещу сложни манипулации, щото НЕ ГИ РАЗБИРА! 😅

П.П.П. Нищо - стига ми да trigger-на умникрасивитета, а с тебе Baj_boeb не сме такива, а сме си курварчета, та нп... 😎 Respect!

#97320 (ツ) realinformatik
Създадено на 05.01.2024, видяно: 450 пъти.

Това има потенциал да стане култова тема в Сподели, даже и в БГ Мама може да я пуснеш.

"Един мой шеф кви номера прави - голям меринджей в много фирми е бил и всяка фирма я докарва почти до фалит. В първата му фирма му изкупиха дяловете и го изгониха, но продължава да е в IT сферата. Сега е в некъв фонд за земеделски заеми и лъже инвеститорчета. :D"

С коя буква му започва името?

#97321 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.01.2024 от Един от многото, видяно: 445 пъти.

Бих ти казал името и фамилията му даже, ама щом искаш да играеме на буквички. С "Ф", и има Ф във фамилията

"Ф----" "----Ф--"

Айдуката ми е бачкал за него и го знае къв лаладжия е - и споделя мнението ми! 😅

П.П. Бегай - в БГ-Мама нема да е интересно. Жените в Гетото имат дарбата да са повече "down to earth" и тая тема нема да ги учуди много (освен некви феминистки - дето не са в БГ-Мама). Умнокрасавците кълват на тая тема.

#97324 (ツ) Един от многото
Създадено на 05.01.2024, видяно: 425 пъти.

Ся гледах клипче в което негърче-еврейче обяснява как в хамерикански затвор, негрите от бандата на Кръвта "Bloods" се клала с мюсюлманите. Било много страшно и негрите признали мюсюлманите за по-gangsta. 😥

Негърчето било бандитче, ама като станало свидетел на тва си станало еврейче...

Чудя се дали да не споделя тая история в Spodeli.net щото се разплаках. 😭

#97334 (ツ) Един от многото
Създадено на 05.01.2024, видяно: 397 пъти.

Не за първи път казвам, че българките не са сред най-интелигентните представители на Балканите. 😑

Неква пача ми се е вързала на героя "Добър циганин"... 😒 мдаа, елементарни парчета...

My link

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
hehe.PNG30395 bytes05.01.2024137c3da17022909bac5c21407b1ed657e73
#97345 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.01.2024, видяно: 374 пъти.

Некав ми сипва за негърките...

My picture

Ама му сипах цела тенджера обратно... 😒 Дано админа не е некъв "патреотарски УЙ" и ми публикува отговора...

My picture

Ех тея нелегални имигранти бе... и Stilgar-a разплакаха. Аз па съм за тех ебасиму...

My picture

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
spinderman_polodiah.jpg22699 bytes06.01.20241274e1a83a0e606c43342bb226a2812adce
niggas.PNG105550 bytes06.01.2024128a3934318f24cf83e98eb99b06d8539f9
download.jpg6723 bytes06.01.2024125fad7fa6ac492fd54727e692bc5e29ad4
#97346 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.01.2024, видяно: 368 пъти.

И трябва да благодаря на Бога, че реши да помогне на мързеливия си раб Божий и да му докара афганистанки, сирийки и африканки на родна земя... да не се чуди раба дека да ги дири по Aфрика!

Благодаря Боже! 😌 Respect! 😎

#97347 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 06.01.2024, видяно: 365 пъти.

Най много да дойде някоя баба негър, дето като си свали ченето да прави чудеса.

#97348 (ツ) Един от многото
Създадено на 06.01.2024, видяно: 361 пъти.

My picture

Еми ще си търся циганка тогава - видело се е... 😥

#97349 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 06.01.2024, видяно: 355 пъти.

Бунак си ти, чуек. Такива пичета ти се врът в оная платформа, ти го играеш гей. Поне им напиши че търсиш женски негри, да се знае.

#97353 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 06.01.2024 от Един от многото, видяно: 355 пъти.
BIGBUGEX

Бунак си ти, чуек. Такива пичета ти се врът в оная платформа, ти го играеш гей. Поне им напиши че търсиш женски негри, да се знае.

Нема бе - забавно е тъй. 😄 Хем trigger-вам онйо troll, хем некви в Spodeli.net, хем некоя от тея ще се зачуди...

"А бе тоя що like-ва и не пише, или па не отговаря като пиша..."

Но па не ща да се гавря много с тея, че летото писах некви глупости дет се посирам от смех, докато сега ги пиша:

"Как искам да оставя успешна династия след себе си, и търся правилната жена и др."

My picture

И получих 3-4 like-a за 2-3 дни - 2 дебели и 2 ставащи на по 30 май беха, и 1 дебала и 1 ставаща ми писаха.

Но бегай - както казва и циганката... НЕ УЧАСТВАМ В БЪЛГАРИЯ!

Та българките са тема табу за мен... имам 3 малки мечти, ама ще гледам да си ги сбъдна:

> ДА НЕ УЧАСТВАМ в продължението на българския народ (т.е. туй изключва българки)

> ДЕЦАТА МИ ДА НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ (туй требва да видя как ще стане 🤔 примерно да отида да живея в турските региони и да науча турски и да не ги учим на български... ако отида в Израел се решава автоматично, но може би Ламбито е прав, че ще си остана в Гетото)

> НИКОГА ПОВЕЧЕ да не работя за БГ фирми, с БГ екипи и изобщо с българи

#97475 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 09.01.2024 от Един от многото, видяно: 322 пъти.

Написах нова troll-ска история в Spodeli.net - дано Админа не се праи на тъп и я публикува...

Здравейте,

Задавам този въпрос, защото повечето млади хора около мен нямат деца, но тук таме има по някое младо семейство с по 1 дете, тук таме 2, а на места и 3.

И направо ми иде да ги питам тея хора:

Какво въобще правите в България? Децата си ли мразите или какво? Или просто сте мързеливи и ви мързи да избягате?

Един приятел живее в село Лозен при родителите си със жена и 2 деца и некво дрогирано ченге блъсна дете и избяга и тоя ми разправяше ситуацията с учудване...

Пред мене са се дрогирали хора в присъствие на служители на ГДБОП, а и ГДБОП-аджии са били хващани с наркотици... такава историйка не може да ме учуди даже...

Значи - ще минеме скоро на режим на тока, щото ще съсипят и енергетиката, скоро ще почнеме да регистрираме и нелегални имигранти и то от най-лошите (върли ислямисти без никакъв шанс за интеграция).

Очаква се да убием и една от малкото работещи сфери в България - IT сферата, с данъци и други тежести.

Турски инвеститори инвестират яко в България, пазят ни границите.

Някакъв "умопобъркан" турски овчар миналата година застреля български граничар, докато колегата му от объркване е стрелял по българското подкрепление и турските служби го хванаха тоя овчар.

Разграден двор сме - автобус с нелегални имигранти бастиса 2 ченгета по-миналата година в Бургас.

Да не говорим и че сме най-бързо изчезващия народ на Света!

И не ми говорете, че отглеждате деца в България - от любов към родината и т.н. глупости, защото утре вашите деца ще бъдат пребивани и изнасилвани от мангали, имигранти и т.н.

А и не си мислете, че с по 2-3 деца ще промените демографията...

Циганите правят по 8-9 деца, а и имигранти ще ни вкарат - с деца няма да компенсирате ситуацията.

Имаше едно време преди управлението на Борисов в който можеше да се обърне пропадането на България, но вече е твърде късно!

Всичките родители дето си пратиха децата по чужбина верно са обичали децата си. Един съсед си ожени дъщерите за албанец и за грък и сега не са в България.

Много мои познати и съученици вече не са в България.

Преподавам и на всичките си студенти им казвам да бягат с всички сили от България.

Да си завърша докторантурата и аз ще избягам от тук.

Направо ми е жал за тези, които тепърва има да отглеждат деца в България. Не знам дали осъзнават, на какви ужаси ще подложат децата си...

Родина, не-родина - тази държава вече е приключила.

И да не си мислят, някои хора, че като сме оцеляли през турското робство ще оцелеем и сега - тогава турците не са били близо 90 милиона души.

Сега сме по-зле и от през турското робство - тогава българския народ е бил 6 милиона души (предимно млади), а сега сме всичко на всичко 5 милиона на територията на България (предимно възрастни, от които поне 1 милион - турци и цигани, които са с младо население).

Свърши тая държава - младите избягаха и не казвам дали е добро или лошо, но тея дето си мислят, че ще останат в България и ще отгледат деца за да има "нови млади", жестоко се бъркат...

нищо няма да променят, а просто ще пожертват децата си и ще ги направят жертва на мангали и ислямисти.

Честито за тея родолюбиви българи!

Поздрави!

Хубаво е да дадем шанс на страхливите сред БГ населението да избягат по-отрано... не бива да са на Територията, като започне Големия Кютек! 😎 Ако са готови да останат тука, да се бият и да заложат и децата си... Respect! 😌

#97480 (ツ) Rabin
Създадено на 09.01.2024, видяно: 295 пъти.

Сподели.нет не се отваря през изчадие с антивирус. През линукса е тегаво да влизам, новия дебиан едвам върви на тоя хардуер. Пускай цитати. Квичи на някакъв троянец, и не го отваря.

#97481 (ツ) Един от многото
Създадено на 09.01.2024, видяно: 265 пъти.

Нема как - аз само пиша темите, не чета отговорите.

Важно е да държим посетителите депресирани и отчаяни... не да им отговаряме. 😊

#97482 (ツ) Един от многото
Създадено на 09.01.2024, видяно: 259 пъти.

Аре за тебе Рабине - специално:

Ей ти цитатчета от ей тая тема Страх от исляма написана от неква пача дето се притеснява, че ислямистите ще я изнасилят...

Некъв нашенски юнак балкански се хвали, че туркините го аресвали и спори с некви - ама като ме удари у спортната тема реших да го нахраня...

My picture

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
heh.PNG33469 bytes09.01.202410258cab164286ac17e6697f56dc0cc0021
#97496 (ツ) Един от многото
Създадено на 10.01.2024, видяно: 222 пъти.

Темата ми в която твърдя, че никой разумен човек не би имал деца в БГето не е публикувана в Spodeli.net! 😠

Мама му деба на тъпийо админ. Ще я публикувам на всеки 2 дни, докато накрая не я публикуват... трябва да поддържаме съдържанието максимално негативно! 😊

#97497 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 10.01.2024, видяно: 216 пъти.
Един от многото

Темата ми в която твърдя, че никой разумен човек не би имал деца в БГето не е публикувана в Spodeli.net! 😠

Мама му деба на тъпийо админ. Ще я публикувам на всеки 2 дни, докато накрая не я публикуват... трябва да поддържаме съдържанието максимално негативно! 😊

Трябва да я преформулираш така, че все едно търсиш акъл за нещо. Аз ли да те уча.

#97498 (ツ) Един от многото
Създадено на 10.01.2024, видяно: 213 пъти.
BIGBUGEX
Един от многото

Темата ми в която твърдя, че никой разумен човек не би имал деца в БГето не е публикувана в Spodeli.net! 😠

Мама му деба на тъпийо админ. Ще я публикувам на всеки 2 дни, докато накрая не я публикуват... трябва да поддържаме съдържанието максимално негативно! 😊

Трябва да я преформулираш така, че все едно търсиш акъл за нещо. Аз ли да те уча.

Нема бе - неколко пъти спамих с публикуване и ми я публикуват обикновенно. Подозирам, че са 2 или 3 админа и единия е некъв морален и цензуриран пич, а другия или другите са либерал-демократи.

Трябва да случа на тях и дори да публикувам тема в която да мотивирам хората да възстанат срещу Пеевски и да наложат Шерият с проституция и масово горене на български села и селяни - ще ми я публикува. 😅

0 1 2 3 4 5 6

Специално за troll-a дето върлува в Spodeli.net! 😏
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE