<bgdev />free

Вход Регистрация

Кой реве за соца?
0

0 1 2 3
#9399 (ツ) Унуфри
Създадено на 11.09.2020, видяно: 1412 пъти.
G.O.A.T
Major Obvious
Унуфри

В акции ще инвестирам, ако ми се живее в кашон. Ето на астразенека акциите почнаха да падат толкова рязко, колкото и се покачиха. Само защото некъв докато кихал и пърдял вследствие на ваксината. Трябва нещо стабилно, не с цел да се печели, а да не се губи. Кои са манекенките ?

Да купиш астразенека (или която и да е друга компания) не е инвестиране а комар. Поне за болшинството на които анализа им се свежда до "фарма компания, значи ше изобрети нещо срещу ковида, значи ше и скочат акциите". За ламерите (тоест 99.99% от инвестиращите) единственият вариант да не си играят на казино е да вкарат пари в индекс фондове. А дали точно сега да се вкарват тия пари е труден въпрос. Златото е на връх, имотите са на връх, американските индекси за близо до върха...всичко е здраво набълбукано. Което естествено не значи че не може да продължи да катери. На умрялото БФБ има некои стабилярки но инвестирането у БГ с идва със специфични рискове :)

Сега е момента човек да инвестира в образованието си. Идват тежки зимни месеци а широкоспектърни ИТ специалисти се търсят под дърво и камък. Заплати от по 2-3 хиляди лева не са нещо нечувано в ИТ сектора. Ако някой разбира от хардуер, администрация, бекенд, някой бърз език за бекенд и също от фронтенд, като нищо почва на 2, 2 и нещо стартова. Рабин, вместо да лелееш за Малдивите и да се чудиш коя машина да продадеш за да събереш пари да отидеш, научи някоя от тия технологии и след няколко месеца ще си събрал парите.

Колега трол, разбирам, че контекста на регистрацията ти е тролене на рабин с образование, но все пак старай се повече. Ето аз съм стар потребител на форума, безработен бесен чичак шкембелия, но паралия :) Някакъв по-добър бекграунд изграждай от на прохождащ барман, който ще коди фронтенд.

#9421 (ツ) G.O.A.T
Създадено на 11.09.2020, видяно: 1399 пъти.

По нашия край има няма много барове, затова не съм станал барман. Ходим да пием ракия с другите от махалата в кафе-аперитива на центъра, но там собствениците си го държат. Аз не се оплаквам понеже ми е чист въздуха и кучета не ме лаят така като не съм в големия град, но трудно се събират пари за Малдивите по тоя начин. И от 2 дни уча програмиране на уеб страници. В началото го мислех за нещо сложно ама в момента горе долу вече се оправям. Аз искам да действам и да печеля пари а не да се чудя дали ракията в нашия кафе аперитив е с 20 стотинки по скъпа от тази в съседната махала. Искам да съм заможен а не държавата да ме снабдява с дърва. Сега се чудя откъде да намеря 256 гб хард диск че на реакт проектите са по 120 МБ и не ми остава място на уиндоуса на 40гб диск дето имам. Ако бях прогамист и имах пари щях да съм си купил вече друг.

0 1 2 3

Кой реве за соца?
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE