<bgdev />free

Вход Регистрация

Циганизация в белите държави
0

0 1 2 3 4 5
#67817 (ツ) Евлампи
Създадено на 04.09.2022, видяно: 329 пъти.
Един от многото

Обясни кво имаш в предвид "на български" или "на цигански", че не мога да ти схвана логиката!? 😒

Това което твърдиш че се е 'случило' как се разбира?

Нали се сещаш че е меко казано доста сериозно нещо което би било надлежно отразено. Нема как само колцина 'сведущи' да го знаете обаче охотно да го пускате като се 'сближите' :)

Кой те прати тука :)

#67818 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 04.09.2022 от Един от многото, видяно: 326 пъти.
Евлампи
Един от многото

Обясни кво имаш в предвид "на български" или "на цигански", че не мога да ти схвана логиката!? 😒

Това което твърдиш че се е 'случило' как се разбира?

"Ето бе" - беха ми казали "убито ченге от 2-ро РПУ". Имало и некви клипове у Интернет, ама не ги намерих. Даже у статията си пише, че е имал вземане даване с ВИС-2.

Ако ме викнат от ГДБОП на разпит, ще кажа, че съм "чел статийки", че "се правя на голям пич сред IT гейчета" и че "не познавам никой и нищо". 😁 Естествено, те ще ме "опровергаят" със снимка от тоя ми коментар, ама ся "подробности"...

П.П. Даже май боса дето е поръчал ченгето го бех виждал наживо и ми даваше съвети как да се пазя от "имотни измамници", ама "не съм сигурен", "може и да бъркам". 😏

Ама без майтап - в тая държава с правилните връзки може да си гърмиш хора по улицата направо. Без проблеми.

Евлампи

Нали се сещаш че е меко казано доста сериозно нещо което би било надлежно отразено.

Бате - ти все едно не живееш в Бойковистан!? 😒 Кой ти отразява такива неща по "националните" продажни телевизии? И още повече - на кой българин му пука за тея неща, бе!?

На българите почва да им пука, кога "усетят главичката". Иначе им е "през кура" за тея неща.

#67819 (ツ) Евлампи
Създадено на 04.09.2022, видяно: 318 пъти.
Един от многото

аларма беге

Еееее, нема паттърн, хлевоустене и глупос :)

#67820 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 04.09.2022 от Един от многото, видяно: 317 пъти.
Евлампи
Един от многото

аларма беге

Еееее, нема паттърн, хлевоустене и глупос :)

Кво се опитваш да "намекнеш"!? 😏 Мога да ти изсипя новината и от други сайтчета.

А е "тая новина от alarma.bg" лично я преживех. Главния герой щехме да го биеме здраво, че и др. неща, а тоя дето го е рекетирал можеше освен бой и ебане да отнесе...

А колко документи потвърждаващи тея неща имам. Разпратих ги на един куп айдукати, ВИС-аджии и др. И на полицията и прокуратурата ги предложих, ама "тях не ги ебеше". Мое па да ги пуснем тука - толко е абсурдна тая държава. Един айдукат ми каза, че щом съм си ги намерил у моя апартамент - мои са си, та мога да ги пратя и на папата даже.

#67822 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 04.09.2022 от Един от многото, видяно: 315 пъти.

Много ме бе издразнил тоя мангал - не искаше да ми напусне апартамента. Добре, че беха ВИС-аджиите, че му бех набрал бая, и щех сам да си подпаля апартамента (щех да прежаля риска да ме хванат), но щех да го изкарам от там. Моето си е мое! Мислех да ги пиша тея неща у Face-a, ама роднините ми ме спряха.

То по принцип като си запаля апартамента, ако човека не е "напълно тъп", ще избега. А ако не избега...

My picture

#67825 (ツ) Дон Реба
Последно редактирано на 05.09.2022 от Дон Реба, видяно: 295 пъти.
Един от многото

Тука ще се съглася - техните социални програми са много по "социални" от нашите. Но не го правят незаконно, като нас. А за да станат "цигани" - нещата трябва да стават незаконно.

нищо не знаеш джон сноу rofl rofl rofl

Той каза, че Юеловци били членове на едно специално общество, съставено само от Юеловци. При известни обстоятелства обикновените хора нарочно им позволявали известни предимства, като си затваряли очите за някои техни постъпки. Например за тях не било задължително да ходят на училище. Друг пример — бащата на Бърис, мистър Боб Юел, можел да ходи на лов дори извън ловния сезон.

— Цялото училище е пълно с тях. Всяка година идват за първия учебен ден и после си отиват. Инспекторката успява да ги доведе, защото ги заплашва с шерифа, но накрая се отказва да ги задържи. Мисли, че е спазила закона, щом ги е записала в списъците и ги е докарала за първия учебен ден. А после вие през цялата година ще им пишете отсъствия. — Ами родителите им? — попита, сериозно загрижена, мис Каролайн. — Те нямат майка, а баща им не иска и да знае

Във всеки град като Мейкомб има семейства като Юеловци. Никакви стопански приливи и отливи не променят тяхното положение — и при благоденствие, и при упадък хора като Юеловци живееха като гости на окръга. Никой училищен инспектор не успяваше да задържи децата им в училище; никой здравен инспектор не можеше да ги избави от вродените им недостатъци, паразитите и болестите, присъщи на мръсотията, сред която живееха. Мейкомбските Юеловци живееха зад градското сметище в някогашна негърска барака. Дъсчените стени на бараката бяха подплатени с нагъната ламарина, а покривът — покрит с плоскости от тенекиени кутии, така че само общата й форма подсказваше нейния първоначален вид; квадратна, с четири мънички стаи, които извеждаха в дълъг и тесен коридор, бараката стоеше нестабилно върху четири неравни къса пясъчник. Прозорците й бяха просто отверстия в стените и през лятото ги покриваха с мръсни парчета марля, за да не влизат всички ония гадинки, които търсеха лакомства около сметището на Мейкомб.

#67827 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.09.2022 от Един от многото, видяно: 287 пъти.
Дон Реба
Един от многото

Тука ще се съглася - техните социални програми са много по "социални" от нашите. Но не го правят незаконно, като нас. А за да станат "цигани" - нещата трябва да стават незаконно.

нищо не знаеш джон сноу rofl rofl rofl

Тея литературни излияния за Великобритания ли са или "така генерално" за "белите държави", щото за Щатите си знам, че така стават нещата. Гледал съм "По жицата" (The Wire), ама и там са по-малко мангали от при нас - гърмят се с патлаци, а не са примитивни римляни с брадви, колове и др. 😒

#67829 (ツ) bobyb
Създадено на 05.09.2022, видяно: 279 пъти.
Евлампи
Един от многото

Ама до там им се изчерпват възможностите, щото ако тръгнат да нападат циганските дилъри, Гешев им викал ГДБОП и ВИС-аджиите не можели да ги пипнат. А мангалите в знак на благодарност, че Гешев им пази "наркобизнеса" се трупат по автобусите при протест на ГЕРБ.

Хехехехехе, само не мога да разбера Баце в часнос и гербаджиите като цяло как точно са бръкнали изключително надълбоко на некои хора че дори и у такъв форум пускат тоя род нелепици :)

Стара любов са си - "Гешев е радост!"

#67830 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.09.2022 от Един от многото, видяно: 278 пъти.

Впрочем Ламби - четейки внимателно статията за убития бивш полицай Любомир Иванов, научих че даже и в мангалска страна като България имало "програма за защита на свидетелите".

🤔 Ама нещо май не работи като хората предвид, че тоя е на "защитено място у гробищата".

П.П. А иначе е бил и "посредник за мокри поръчки". Разправяха ми, за един такъв дето прибирал 10 000 лв. за да уреди убийство на "нормален човек" (квото и да значи туй - сигурно "умнокрасив") и 20 000 лв. за да "по-специални" (сигурно "биготи" и мутри).

Та толко струва човешкия живот в БГ. Може цената му да се вдигне леко покрай инфлацията сега, ама нема да е с много. 🤔

#67831 (ツ) Golden Gega
Създадено на 05.09.2022, видяно: 273 пъти.

Единичния, нали мрънкаше че в белите държави се стреляли докато тук сме се колели с ножове :-) Гледай какво чета днес:

https://news.bg/int-politics/dvama-zapodozreni-za-ubiystvoto-na-nad-10-dushi-v-kanada.html

#67832 (ツ) Един от многото
Създадено на 05.09.2022, видяно: 272 пъти.
Golden Gega

Единичния, нали мрънкаше че в белите държави се стреляли докато тук сме се колели с ножове :-) Гледай какво чета днес:

https://news.bg/int-politics/dvama-zapodozreni-za-ubiystvoto-na-nad-10-dushi-v-kanada.html

Ее не - случват се такива неща и по Белия свят, ама там и мангалите се стрелят с оръжие. А тука почти нема качествени престрелки (което за хора като Ребата и Ламби е "плюс", а аз не мисля така).

Трябва да почнат да се дават патлаци и на мангалите. В Щатите са го измислили идеално - въоръжават мангала, той се трепе един друг и намалява, обществото печели. А тука мангалите най-много да се попребият малко, българките се женят за тях и обществото губи. 😒

#67833 (ツ) Един от многото
Създадено на 05.09.2022, видяно: 254 пъти.

И все пак, това ся го post-нах у Фацебука, че ме поизплаши. 😨 Изглежда хамериканците не са толкоз "бели", колкото ги смятах.

Ибасимо - то аз съм у топ 10% за Щатето, а ако се понапъна малко и спестя 2-3 месеца, ще съм в топ 6%.

🤔 Макар, че хипотетично - не са зле. От топ 6% (което от 300 мелеона праи 18 мелеона), към 3 мелеона са мелеонери бех чел (ама като им манем имотите, само 1 мелеон са мелеонери). Ама мелеони хора да немат "грам спестявания"...

#67834 (ツ) Дон Реба
Създадено на 05.09.2022, видяно: 246 пъти.

хм, нали си енвеститор бе, как така само в топ 10%? мисля че ликвидните енвестиции (акции,биткойн, злато,всичко дето можеш да продадеш на деня) също влизат в графа "спестявания"

#67835 (ツ) Един от многото
Създадено на 05.09.2022, видяно: 243 пъти.
Дон Реба

хм, нали си енвеститор бе, как така само в топ 10%? мисля че ликвидните енвестиции (акции,биткойн, злато,всичко дето можеш да продадеш на деня) също влизат в графа "спестявания"

И тех ги броя - ем все пак набих 60k € в апартамент миналата година и още не съм събрал такава сума.

#67836 (ツ) Golden Gega
Последно редактирано на 05.09.2022 от Golden Gega, видяно: 241 пъти.

Единичния, нещо не ровиш както трябва в БГ материалите, скоро имаше застреляни двама коренни жители, а и тук се стремим към демократичните ценности - https://www.youtube.com/watch?v=spgEsqwwr6w

А ето откъде Холивуд черпи идеи за нискобюджетните екшъни: https://blitz.bg/stolitsa/tsigani-se-strelyat-i-blskat-s-koli-na-tsarigradsko-posred-byal-den-v-sofiya_news830060.html

#67837 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.09.2022 от Един от многото, видяно: 238 пъти.
Golden Gega

Единичния, нещо не ровиш както трябва в БГ материалите, скоро имаше застреляни двама коренни жители, а и тук се стремим към демократичните ценности - https://www.youtube.com/watch?v=spgEsqwwr6w

А ето откъде Холивуд черпи идеи за нискобюджетните екшъни: https://blitz.bg/stolitsa/tsigani-se-strelyat-i-blskat-s-koli-na-tsarigradsko-posred-byal-den-v-sofiya_news830060.html

Ей, верно - разплаках се за добрите римляни. 😥

А кат каза нискобюджетен екшън се сетих за Direct Contact. Скъсал съм се да се смея на тоя филм. Препоръчвам! 😆

П.П. 2009 е филма - ехее как си минават годинките. 😊 Ама не съжелявам как съм живял - благодарение на изборите си ся съм здрав, атлетичен, имам си апартамент, работа (на която не работя), спестявания и енвестиции, немам приятелка да ми мрънка и къса нервите.

😒 А некои мои авери надебеляха, живеят в апартаменти с ипотека или на квартира, набълбукаха се с кредити, наркоманизираха се, излъгаха се и семейство да създадат... аз поне успях да избегна тези грешни избори.

#67838 (ツ) Дон Реба
Последно редактирано на 05.09.2022 от Дон Реба, видяно: 233 пъти.

долф лунгрен, еееее, върна ме в детството! дали мога да го намеря на VCR озвучен с един глас?

#67839 (ツ) Един от многото
Създадено на 05.09.2022, видяно: 227 пъти.
Дон Реба

долф лунгрен, еееее, върна ме в детството! дали мога да го намеря на VCR озвучен с един глас?

Е виж в Арена, Замунда и др.

П.П. Ся слушам Валентин Вацев да говори за средната класа в Бъ. Каза, че туй са хора със самостоятелен доход, който не се изразява в "търговия с наркотици". 😥 Уби ми детските мечти. Значи Таки и ВИС не са "средна класа".

#67840 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 05.09.2022 от Един от многото, видяно: 225 пъти.

Ех - Валентин Вацев каза, че:

"IT специалистите не са средна класа, щото живеят на заплатка и ако се скарат с началството ще хванат дедовия" 😔 требвало да си "бизнисмен" и да имаш "собствен източник на доходи" за да си "средна класа" (е явно за тва догодина ще си отворя фирма за невдвижими имоти - да си стана "средна класа").

Също каза, че смъртта на средната класа (дето ся се случва в Бъ) води до "фашизъм" (т.е. "малоумен партиотизъм"... Копейкин и др.), което ме накара да стигна до "умозаключение".

Малоумен партиотизъм => Повече Untermensch-и => Повече дюнери => Бъ ще стане "дюнерджийницата на Европа" 😋

А тва ме подсети за още един нискобюджетен шедьовър - "Дюнер". Арабска терористична организация "Дюнер" отвлича Баце и иска откуп. 😁 Аматьорска простотия, но още я помня.

П.П. Вацев бил "оптимист за Бъ след 2 десетилетия" - тоя ме унищожи отвътре. 😨

#67841 (ツ) bobyb
Създадено на 05.09.2022, видяно: 217 пъти.
Един от многото

Ех - Валентин Вацев каза, че:

"IT специалистите не са средна класа, щото живеят на заплатка и ако се скарат с началството ще хванат дедовия" 😔 требвало да си "бизнисмен" и да имаш "собствен източник на доходи" за да си "средна класа" (е явно за тва догодина ще си отворя фирма за невдвижими имоти - да си стана "средна класа").

Също каза, че смъртта на средната класа (дето ся се случва в Бъ) води до "фашизъм" (т.е. "малоумен партиотизъм"... Копейкин и др.), което ме накара да стигна до "умозаключение".

Малоумен партиотизъм => Повече Untermensch-и => Повече дюнери => Бъ ще стане "дюнерджийницата на Европа" 😋

А тва ме подсети за още един нискобюджетен шедьовър - "Дюнер". Арабска терористична организация "Дюнер" отвлича Баце и иска откуп. 😁 Аматьорска простотия, но още я помня.

П.П. Вацев бил "оптимист за Бъ след 2 десетилетия" - тоя ме унищожи отвътре. 😨

Аве ти като слушаш изкопаеми като тоя Вацев, да не ти стане нещо? Тоя е като жива вкаменелост от сталинските години.

0 1 2 3 4 5

Циганизация в белите държави
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE