<bgdev />free

Вход Регистрация

Заплати в IT сектора - анализ и коментари на оригиналната тема
2

0 1 2 3 4 ....12 13 14 15 16 ....26 27 28 29 30 ....50 51 52 53 54 ....71 72 73 74 75
#66974 (ツ) Един от многото
Създадено на 25.08.2022, видяно: 691 пъти.
AbvIsLife

Хаха, сигурно Стивито ти е подхвърли имейла си за спам за да те ебава и не го ползва за нищо сериозно. Но ако наистина двама Нет-аджии залагат на сигурността на abv.bg значи е истина че нетаджиите дизайнват само системи за сигурност с дупки като швейцарско сирене.

Бате - ходи да те ебат негри и не разсъждавай, молим ти са. 😒

#66983 (ツ) Путкоскубач
Създадено на 25.08.2022, видяно: 683 пъти.
AbvIsLife

Хаха, сигурно Стивито ти е подхвърли имейла си за спам за да те ебава и не го ползва за нищо сериозно. Но ако наистина двама Нет-аджии залагат на сигурността на abv.bg значи е истина че нетаджиите дизайнват само системи за сигурност с дупки като швейцарско сирене.

Админите : quote текста на reply не се появява докато тече таймера за следващ пост. Смятай какво депендънси насрано е наплякъл чичо Джони.

Заха : Пощата в абв ми е на 23 години, и я ползвам за takeaway предимно. Какъв ти е проблема, и защо плюеш дотнетаджиите след като ти много искаш да станеш такъв.

#67030 (ツ) Един от многото
Създадено на 26.08.2022, видяно: 631 пъти.

Утре - след курференцията решавам задачата. Тоя път на истина.

Нещо почва да ми подсказва, че тая курференция е смотана - може би тва, че в програмата няма нова снимка, а организаторите не пропуснаха да пишат, че днес в 19:30 се прави "pre-парти", а утре ще има "закривене", "афтър-парти" и "афтър-афтър парти". 😒

Ще се възползвам да пропусна и 4-те - дано некой трезвен дойде утре на курференцията.

#67046 (ツ) Major Obvious
Създадено на 27.08.2022, видяно: 610 пъти.

Предпартито е задължително. Там старите кучета ще ти обяснят трикс оф дъ трейд като това да разкажеш виц точно в момента когато аудиторията започне да се унася в дрямка.

#67059 (ツ) Един от многото
Създадено на 27.08.2022, видяно: 594 пъти.

Карай унесоха се некои, ама ми хареса - до ся не бех баламосвал 100 човека. 5 питаха некви въпроси и суках лукуми, ама отговорих.

Айде, ще се разконспирирам - ей тоя маняк съм. 😄

Тоя дето ме представя вика:

"Ще кажа на публиката, че ме е страх от теб, щото си от тъмната страна - .NET, пък аз съм от светлата - JavaScript, и щото тренираш бокс и муай тай и ще ме набиеш."

Но като го каза, казах че "изпитвам уважение към JavaScript-a". 😅

Мислех да му кажа, че съм от "тъмната страна" и щото "съм част от IT мафията - с ВИС рекетираме мутри и помагам на ВИС-аджии с фалшифициране на документи" ама да не навлизаме в детайли.

Ай ся се пускам до едни авери в Созопол с такси (прибирал съм един авер от там - 40 лв. излезе). Стига съм ги кътал тея кинти под ETF-ите. Да похарча малко. Реших да видя аверите - да не съм напълно асоциален. Ако остане време ще видя и тукашните коври.

По време на събитието тоя дето ме представи вика: "Евгени ще остане до края на събитието за въпроси - ще го намерите из залата." 😑 и малко се издразних и си мислех "тоя ми прецака плановете", ама после им оставих едно имейлче и се изнизах. Ся ще им пратя и презентацията да ударят по една.

#67060 (ツ) Един от многото
Създадено на 27.08.2022, видяно: 594 пъти.

Стиви сега ще ти реша задачата на бързо, че викам такси за Созопол.

Обучаваш една невронна мрежа да ти пише Ticket системи и уволняваш погромистите. Да могат хората да ходят до Малдивите или да водят IT конференцийки.

По-дълго решение ще ти дам като съм у Софето отново.

#67064 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 27.08.2022, видяно: 580 пъти.

Знаем те кой си още когато пита онзи пич дето си търсеше жена дали е захата.

#67066 (ツ) Delegate
Последно редактирано на 27.08.2022 от Delegate, видяно: 573 пъти.

Аз го разбрах още преди години кой е. Не се пази особено. Половината акаунти тука са негови.

#67074 (ツ) Копонджията
Създадено на 27.08.2022, видяно: 537 пъти.

Аре, колегата хладилен техник да се активира и да спре нотификациите с който потребители могат да бъдат следени от недоброжелатели. Примерно Единия, познат още като GuestDD, Колега Иванов от МВР, Заха с цепнатия гъз и т.н заслужава анонимност по GDPR и ако нещо не се направи по въпроса ще се наложи да докладвам на арменския поп.

#67077 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 27.08.2022 от Един от многото, видяно: 532 пъти.

Между впрочем - ей за тва ги харесвам Scale. Гледам броя like-ове в LinkedIn на колегата от Scale, който изнася лекция на конференцията и половин Scale са се изсипали да like-ват. Scale винаги са обичали и подкрепяли лаладжиите. 😊 Даже гледам един от шефовете им почна да like-ва post-ове на Stilgar у Фацебука - та и той е "meme enjoyer".

Едни други големи меринджеи ми предлагаха да се връщам да бачкам там - (при такава подкрепа към лаладжиите - почти се чудя), ама рискът "да ме накарат да подпиша, че съм съгласен да си намаля заплатата" малко ме разубеждава. Иначе Scale направо ти дават подиум да лаладжийстваш на воля. 😃 Че и подкрепа.

"Колкото повече маркетинг, толкоз повече маркетинг!"

Но Digitall са Real OG-та. No bullshit motherfuckers. Директно си ми казаха да си "гледам спокойно вечерта" и че ще ми турят "един фирмен лайк" за едно друго събитие и толкоз. И за това ги уважавам повече. 😅

#67091 (ツ) GithubMaster
Създадено на 28.08.2022, видяно: 499 пъти.

Един, я да махаш тия проектчета в github-a с комитнати bin/obj/.vs директории и appsettings.Development.json-и, че като някой интервюиращ ги види и веднага ще реши че си джунка, вместо сериозен топ програмист водещ конференции по най-добри практики.

#67094 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 28.08.2022 от Един от многото, видяно: 487 пъти.
GithubMaster

Един, я да махаш тия проектчета в github-a с комитнати bin/obj/.vs директории и appsettings.Development.json-и, че като някой интервюиращ ги види и веднага ще реши че си джунка, вместо сериозен топ програмист водещ конференции по най-добри практики.

Дреме ми на кора кво ще си помислят интервюиращите. Половината IT сфера дето ме познава ме мрази - щото съм казвал на меринджеи в очите кво мисля за тех, а другата половина ме уважава (и търси за съвети) по същата причина - щото си казвам квото си мисля. 😎

"Кой кво ще си помисли за мене" се интересуват loser-ите. А и аз прилагам маркетинг баш за тая цел - "да не мислят много", щото ще си помислят "тоя за жунка бая неща е направил, може пък да отговаря на нивото си - я да го викнем". 😄 И не чистя лайна.

И не ме занимавай с глупости - ся се изкъпах, съхна и отивам да провера Ковра #2.

🤔 Впрочем не гледам на коврите като коври, а като "секс учителки" - т.е. с "уважение и почит". Много може да научиш и "прихванеш" от професионалистки (ся и не хубави неща можеш да прихванеш - ама то и от университета така). Бая IT-та са учили по академийки, по университети и са се "помислили за умни" (туй е по-вредно и често по-дългосрочно от некаква си венерическа болест). 😅

#67096 (ツ) Един от многото
Създадено на 28.08.2022, видяно: 483 пъти.

Damn! 😠 Ся една колежка ми писа да се видим довечера. Ковра # 3, май ще пропадне. Нищо - ще уважа аверите, пък у Софията ще си действам. Само 2 коври за ся. 🤔 С малко късмет и добър график - ако свършим с колежката до 10, ще има време за Ковра # 3.

#67223 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 29.08.2022 от Един от многото, видяно: 421 пъти.

Lol, Наката - "светилото на БГ IT сферата" прави реклама на SoftUni у полунощ със статия за некъв жунка!? 😵 Мислех го за "по-голуем"! 😑

My picture

My picture

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
lol.PNG276313 bytes29.08.2022112d4cb6fc1fbfbd03e6fb445d5796840c7
#67344 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 30.08.2022 от Един от многото, видяно: 379 пъти.
Путкоскубач
Един от многото

Нали се сещаш, че и "как мисля" мога много лесно да те излъжа!? 😏

Хайде, сенсей Един, покажи ми как ще ме излъжеш. Пример за интервю трябва да реализираш тикет система с CRUD операции. При създаване на всеки тикет трябва да се вика външен оценител през някаква услуга и в зависимост каква е оценката ти се задават произволни правила, които ти трябва да обработиш. Аз те питам как ще реализираш солюшъна си, какви проекти ще има, какви архитектурни шаблони ще използваш, какви концепции би спазвал, каква база данни би избрал, как ще я достъпваш. И ако ми хареса какво си ми отговорил ще ти дам с по-конкретни детайли да ми я имплементираш с юнит и ацептанс тестове за примерно 3 часа, което е предостатъчно. Не звучи сложно нали? Та чакам да ме излъжеш :) Като за теб ти предлагам 45 долара на час!

Мислех, да ти реша задачата с картинки, детайли и т.н. ама като виждам ти колко си постен в детайлите относно въпросите, които питаш, ще си ги спестя и аз. Но за разлика от "Golden Gega" дето държи на "детайли", аз съм свикнал да предлагам "опции" когато "детайли няма" (че съм бачкал за бая тъпи клиенти дето требе да им предложиш неколко решения и те да си изберат).

Опция 1 - експертно решение (на база "липса на детайли"):

1. Ще ти планирам нацъкване на едно ASP.NET Core Web API с CRUD операцийки. Ще планирам връзване с Azure SQL DB. Ще планирам deploy-ване като Container в Azure Container Registry (кеф ти скалиране, кеф ти load balancing).

2. Ще ти сметна тея неща с Azure Pricing Calculator.

3. Ще ти сметна човеко-дни работа, че и Project Management планче ще ти направя на Microsoft Project със Sprint-ове (айде ще е 1 Sprint, ама да сме гъзари). Ще ти пусна оферта.

4. Ще го нацъкам там за некви дни (щото бачкам бавно).

5. Ще ти напиша документацийка - техническа и бизнес. Ще ти напиша QA Management план (за по-нататъшно добавяне на тестчета), Risk Management план (къде какво може да се счупи, при повишаване на "трафик", "големина на данни и др.".

6. Ако се кефиш - ще ти направя и UML диаграмки - sequence, process и др. да гледаш и да си представяш "как се въртят лайната".

Подобрение към опция 1:

7. Ще пазя некви setting-и в Azure Key Vault (connection string-ове и др.), ще пазя некви статични ресурси като картинки и др. в Azure CDN.

8. Ще ти напиша некви unit и acceptance тестчета.

9. Ще ходя на коври.

Опция 2 - по-сложно решение (ако случайно ми кажеш, че ticket системата нема да е за "гаражна фирмичка"):

1. Ще ти планирам малко "архитектурни шаблони" - влизам ей тука в "Cloud Design Patterns". И правя това, което Краси - CTO-то на Scale казваше, че е "най-добрият анти-pattern". Планирам да ти правя "комбинация от pattern-и". 😁

2. Планирам ти да ти правя решение с Angular frontend + Microservice backend. Pattern-ите ще са CQRS + Event Sourcing + Materialized View, Gateway Aggregation, Static Content Hosting, External Configuration Store, Circuit Breaker + Retry и Valet Key. Нема да навлизам в детайли, че ще изпиша още 2 коментара тука. Представи си детайлите. 😄

3. Ще ти го изчисля пак с Azure Calculator, ще ти изчисля човеко дни работа (+ тестинг, миграция на данни, като ще си сложа и буфери... т.е. както го правят "белите хора") и ще ти направя PM план с няколко Sprint-a, като ще се старая на края на Sprint-овете да виждаш "неква промяна" и "нещо работещо" (както би трябвало да е в "истинския SCRUM").

4. Ще го нацъкам в срок (ако требе ще бачкам по нощите). Ще добавя оркестратор (оркестър нема да добавям), load balancer да не се трупа трафика много. А за база ще си мина на MongoDB, щото и се кефя повече, а и май е по-подходяща за такъв тип приложенийца.

5-9 си остават същите (като за документацийките, QA Management и Risk Management плановете сроковете ще се вдигнат, щото вече не е "софтуерче за гаражна фирма"). За коврите - сроковете и разходите са същите.

Опция 3 - решение тип Захата, топ погромист и чистач на лайна (ако случайно ми кажеш, че решението ще е за мултимелеонна курпорация):

1. Ще ти бутна покрай другото и Azure Service Bus, ще ти бутна Queue-Based Load Leveling и Health Endpoint Monitoring (та лесно да провериш "живо ли е туй животно или не").

2. Solution-а си остава същия със същите други pattern-и.

3-9 си остават същите, но с extra кинтите дето ми дадеш, ще ходя да поря коври от по 300 лв. нагоре

Опция 4 - решение тип "иновации в крак с времето" (ако случайно ми кажеш, че искаш да се използват най-модерни технологии, тип Blockchain, Deep Learning, интеграция със SAP и др.; имахме такъв хамерикански клиент в Scale дето май переше пари):

1.1. Ще ти планирам On-Premise Blockchain архитектурка, даже некви dApps-ове с frontend - React и backend - Enthereum Blockchain Smart Contracts ще планирам да ти напиша, ако те кефи и плащаш.

1.2. Ще ти планирам Deep Learning-a да е в Google Cloud (та да ти излезе по-скъпичко) и ще ти планирам една TensorFlow архитектурка с доста service-чета (ще ти я сметна с Google Cloud Pricing Calculator; ти съмняваш ли се). 😎

1.3. Ще ти планирам интеграция със SAP, по методология ASAP (Accelerated SAP). Като стига да плашаш и SAP ABAP езика ще науча, та да ти въртя доработки по SAP базите. Нали ти казвам - за пари, всекви "IT свирки" правя!

2. Решението си оставя същото, просто през Azure Service Bus-a ще теглиш данни от Blockchain-a, Google Cloud service-ите и SAP-a.

3. Ще ти сметна всички тея неща и ще ти планирам "програма от проекти", като пак ще ти нацъкам Sprint-ове и срокове в PM план (като ще взема в предвид, кой проект "реалистично" след кой може да се започне или да се "работи паралелно"). Ще ти водя екипа от хора, ако решиш да си вземеш още (като ще съм отворен 24/7 за въпроси и за идеи, стига нещата да се случват в срок). Ще обучавам новите хора, също съм и махал хора от екипа си, та не ми е проблем изобщо (може и да ги поръчам на ВИС-аджиите).

4. Ще ти го нацъкам в срок.

5-9 си остават същите, но най-вероятно целата шитня ще я бачкаме с екипа за 2-3 години и с парите дето ми платиш, ще ходя да поря миските на Баце. 😁

#67366 (ツ) Путкоскубач
Създадено на 30.08.2022, видяно: 367 пъти.

Маааали... Как не ти се изприщиха пръстите да напишеш всичко, но не и това, което трябваше да напишеш.

Очаквах просто да ми представиш солюшън с проекти, които представляват различни слоеве и да обясниш как ще взаимодействат. От всичката боза, през която минах на диагонал забелязах CQRS. И са да видим дали си bitch nigga или O.G. : Как би си реализирал съхранението на командите и куеритата? И следващ въпрос - имплементация на Query Dispatcher, който обработва да кажем IQuery<TResult> и трябва да върне TResult спрямо избраното съхранение.

#67367 (ツ) Един от многото
Създадено на 30.08.2022, видяно: 365 пъти.
Путкоскубач

Маааали... Как не ти се изприщиха пръстите да напишеш всичко, но не и това, което трябваше да напишеш.

Очаквах просто да ми представиш солюшън с проекти, които представляват различни слоеве и да обясниш как ще взаимодействат. От всичката боза, през която минах на диагонал забелязах CQRS. И са да видим дали си bitch nigga или O.G. : Как би си реализирал съхранението на командите и куеритата? И следващ въпрос - имплементация на Query Dispatcher, който обработва да кажем IQuery<TResult> и трябва да върне TResult спрямо избраното съхранение.

За тва "следва продължение" - ся отивам да пия бира, но утре ще ти дам отговора на въпроса.

#67420 (ツ) bobyb
Създадено на 30.08.2022, видяно: 344 пъти.
Путкоскубач

Маааали... Как не ти се изприщиха пръстите да напишеш всичко, но не и това, което трябваше да напишеш.

Очаквах просто да ми представиш солюшън с проекти, които представляват различни слоеве и да обясниш как ще взаимодействат. От всичката боза, през която минах на диагонал забелязах CQRS. И са да видим дали си bitch nigga или O.G. : Как би си реализирал съхранението на командите и куеритата? И следващ въпрос - имплементация на Query Dispatcher, който обработва да кажем IQuery<TResult> и трябва да върне TResult спрямо избраното съхранение.

Е ти сега и да работи ще поискаш...

#67421 (ツ) bobyb
Създадено на 30.08.2022, видяно: 344 пъти.
Един от многото
Путкоскубач
Един от многото

Нали се сещаш, че и "как мисля" мога много лесно да те излъжа!? 😏

Хайде, сенсей Един, покажи ми как ще ме излъжеш. Пример за интервю трябва да реализираш тикет система с CRUD операции. При създаване на всеки тикет трябва да се вика външен оценител през някаква услуга и в зависимост каква е оценката ти се задават произволни правила, които ти трябва да обработиш. Аз те питам как ще реализираш солюшъна си, какви проекти ще има, какви архитектурни шаблони ще използваш, какви концепции би спазвал, каква база данни би избрал, как ще я достъпваш. И ако ми хареса какво си ми отговорил ще ти дам с по-конкретни детайли да ми я имплементираш с юнит и ацептанс тестове за примерно 3 часа, което е предостатъчно. Не звучи сложно нали? Та чакам да ме излъжеш :) Като за теб ти предлагам 45 долара на час!

Мислех, да ти реша задачата с картинки, детайли и т.н. ама като виждам ти колко си постен в детайлите относно въпросите, които питаш, ще си ги спестя и аз. Но за разлика от "Golden Gega" дето държи на "детайли", аз съм свикнал да предлагам "опции" когато "детайли няма" (че съм бачкал за бая тъпи клиенти дето требе да им предложиш неколко решения и те да си изберат).

Опция 1 - експертно решение (на база "липса на детайли"):

1. Ще ти планирам нацъкване на едно ASP.NET Core Web API с CRUD операцийки. Ще планирам връзване с Azure SQL DB. Ще планирам deploy-ване като Container в Azure Container Registry (кеф ти скалиране, кеф ти load balancing).

2. Ще ти сметна тея неща с Azure Pricing Calculator.

3. Ще ти сметна човеко-дни работа, че и Project Management планче ще ти направя на Microsoft Project със Sprint-ове (айде ще е 1 Sprint, ама да сме гъзари). Ще ти пусна оферта.

4. Ще го нацъкам там за некви дни (щото бачкам бавно).

5. Ще ти напиша документацийка - техническа и бизнес. Ще ти напиша QA Management план (за по-нататъшно добавяне на тестчета), Risk Management план (къде какво може да се счупи, при повишаване на "трафик", "големина на данни и др.".

6. Ако се кефиш - ще ти направя и UML диаграмки - sequence, process и др. да гледаш и да си представяш "как се въртят лайната".

Подобрение към опция 1:

7. Ще пазя некви setting-и в Azure Key Vault (connection string-ове и др.), ще пазя некви статични ресурси като картинки и др. в Azure CDN.

8. Ще ти напиша некви unit и acceptance тестчета.

9. Ще ходя на коври.

Опция 2 - по-сложно решение (ако случайно ми кажеш, че ticket системата нема да е за "гаражна фирмичка"):

1. Ще ти планирам малко "архитектурни шаблони" - влизам ей тука в "Cloud Design Patterns". И правя това, което Краси - CTO-то на Scale казваше, че е "най-добрият анти-pattern". Планирам да ти правя "комбинация от pattern-и". 😁

2. Планирам ти да ти правя решение с Angular frontend + Microservice backend. Pattern-ите ще са CQRS + Event Sourcing + Materialized View, Gateway Aggregation, Static Content Hosting, External Configuration Store, Circuit Breaker + Retry и Valet Key. Нема да навлизам в детайли, че ще изпиша още 2 коментара тука. Представи си детайлите. 😄

3. Ще ти го изчисля пак с Azure Calculator, ще ти изчисля човеко дни работа (+ тестинг, миграция на данни, като ще си сложа и буфери... т.е. както го правят "белите хора") и ще ти направя PM план с няколко Sprint-a, като ще се старая на края на Sprint-овете да виждаш "неква промяна" и "нещо работещо" (както би трябвало да е в "истинския SCRUM").

4. Ще го нацъкам в срок (ако требе ще бачкам по нощите). Ще добавя оркестратор (оркестър нема да добавям), load balancer да не се трупа трафика много. А за база ще си мина на MongoDB, щото и се кефя повече, а и май е по-подходяща за такъв тип приложенийца.

5-9 си остават същите (като за документацийките, QA Management и Risk Management плановете сроковете ще се вдигнат, щото вече не е "софтуерче за гаражна фирма"). За коврите - сроковете и разходите са същите.

Опция 3 - решение тип Захата, топ погромист и чистач на лайна (ако случайно ми кажеш, че решението ще е за мултимелеонна курпорация):

1. Ще ти бутна покрай другото и Azure Service Bus, ще ти бутна Queue-Based Load Leveling и Health Endpoint Monitoring (та лесно да провериш "живо ли е туй животно или не").

2. Solution-а си остава същия със същите други pattern-и.

3-9 си остават същите, но с extra кинтите дето ми дадеш, ще ходя да поря коври от по 300 лв. нагоре

Опция 4 - решение тип "иновации в крак с времето" (ако случайно ми кажеш, че искаш да се използват най-модерни технологии, тип Blockchain, Deep Learning, интеграция със SAP и др.; имахме такъв хамерикански клиент в Scale дето май переше пари):

1.1. Ще ти планирам On-Premise Blockchain архитектурка, даже некви dApps-ове с frontend - React и backend - Enthereum Blockchain Smart Contracts ще планирам да ти напиша, ако те кефи и плащаш.

1.2. Ще ти планирам Deep Learning-a да е в Google Cloud (та да ти излезе по-скъпичко) и ще ти планирам една TensorFlow архитектурка с доста service-чета (ще ти я сметна с Google Cloud Pricing Calculator; ти съмняваш ли се). 😎

1.3. Ще ти планирам интеграция със SAP, по методология ASAP (Accelerated SAP). Като стига да плашаш и SAP ABAP езика ще науча, та да ти въртя доработки по SAP базите. Нали ти казвам - за пари, всекви "IT свирки" правя!

2. Решението си оставя същото, просто през Azure Service Bus-a ще теглиш данни от Blockchain-a, Google Cloud service-ите и SAP-a.

3. Ще ти сметна всички тея неща и ще ти планирам "програма от проекти", като пак ще ти нацъкам Sprint-ове и срокове в PM план (като ще взема в предвид, кой проект "реалистично" след кой може да се започне или да се "работи паралелно"). Ще ти водя екипа от хора, ако решиш да си вземеш още (като ще съм отворен 24/7 за въпроси и за идеи, стига нещата да се случват в срок). Ще обучавам новите хора, също съм и махал хора от екипа си, та не ми е проблем изобщо (може и да ги поръчам на ВИС-аджиите).

4. Ще ти го нацъкам в срок.

5-9 си остават същите, но най-вероятно целата шитня ще я бачкаме с екипа за 2-3 години и с парите дето ми платиш, ще ходя да поря миските на Баце. 😁

Т.е. ти вярваш че заливането на клиента с булшит работи? А пробвал ли си да зарибяваш клиенти сам, а не под шапката на аутсорс скотобойна?

#67425 (ツ) Путкоскубач
Създадено на 31.08.2022, видяно: 336 пъти.

И сега Бобо ако се окаже програмист или поне P. O. ше е ебати плот туиста на фона на оттеглянето на Евлампи от коденето.

0 1 2 3 4 ....12 13 14 15 16 ....26 27 28 29 30 ....50 51 52 53 54 ....71 72 73 74 75

Заплати в IT сектора - анализ и коментари на оригиналната тема
2

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE