<bgdev />free

Вход Регистрация

Цитати от книги + умозаключения
5

0 1 2 3 4 ....21 22 23 24 25 ....44 45 46 47 48 ....55 56 57 58 59 ....63 64 65 66 67
#66686 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 19.08.2022 от Rabin, видяно: 691 пъти.
niggaboy

Единия е хитър, защо да води курвите на срещи като може да ебе на магистралата за 20 лева. Не се става милионер с излишни харчове. Поне е последователен - моите уважения.

Пази си дедовия за старини!

Най-смислените ми арчове са като са размъквахме с таа и онаа.

Нищо че ся съм scrapheap. Това е част от бизнес плана.

#66693 (ツ) Един от многото
Създадено на 20.08.2022, видяно: 677 пъти.
niggaboy

Единия е хитър, защо да води курвите на срещи като може да ебе на магистралата за 20 лева. Не се става милионер с излишни харчове. Поне е последователен - моите уважения.

Thank you! 😊 И впрочем даже не ми е толкоз до парите, а до времето.

Ако намеря неква дето да ми губи сумарно максимум 1 ден на седмица и пари ще фърла за нея, ама съм търсил и нема. 😞 А нема човек на тая планета, за който съм готов да си загубя повече от 1 ден на седмица.

#66703 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 20.08.2022 от Един от многото, видяно: 650 пъти.
BIGBUGEX

Посредствен, 27К евро даваш за имот в Турция и взимаш автоматично турско гражданство.

Хм, това ако е истина - веднага ги давам парите, ама май е по-смислено да ги дам като науча турски (което ще направя до 10 години). 🤔 За ся турския език не е нужен, но до 10 години ще почва да се усеща, а до 20 сигурно ще е и необходим на някои места в Бъ (не само в Кърджали и др. про-турски региони).

П.П. И после може да си взема имотче на брега на Средиземно море и да си щракам с пръсти. 😋

#66704 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 20.08.2022 от Един от многото, видяно: 648 пъти.

Хах, тея дни като се върнах от лагера (както очаквах) ме хвана "мързелът" и станах една идея "по-човечен" и се видех с некви авери, колежки и др. и се замислих:

Като цяло ми е през кура кво става с тоя народ и тая държава - аз съм си гъвкав и приспособим пич с кинти, високоплатени умения и др. и лесно мога да се сприятелявам с хората (ако искам; обикновенно не искам), та ще се оправя в един куп среди. Та и да дойдат турците и да изколят и изгорят цела България ми е абсолютно все тая (стига да не съм тук или да не съм "жертва"). 😊

Ама тва дет ме притеснява, че ако съм тук и стане нещо (я "етнически конфликт", я "войничка") - тъпата държавичка ще хване да ме "мобилизира" заедно с другите овце дето 30 години са блеели и са разправяли, че "нема корупция", "нема демографска криза", "България е раят на Земята" и др. и ще отида зян за нищо.

Макар че вероятно пак ще имам по-големи шансове да оцелея от разни там тулупи и пенсии, ама не ща нещата да опират до шансове и "търкане на билетчета".

Но иначе да - за "индивидуалист" като мен (а и май като повечето българи), тоталитарната държава е идеална, щото тя мисли за "големите неща", а ние само "съществуваме" и "преживяваме". А у "демокрацията" народът трябва да ги мисли тея неща.

🤔 И има неква шепа хора дето ги мислят тея неща, ама са некво малцинство и квото и да се опитат да направят полезно за тая кочина, да им "помагат" идват "подчовеците партиоти" дето немат акъл за нищо, и в повечето случаи вредят на страната.

My picture

Чат пат се случва да направят нещо полезно (е га се събраха сите скинари и оградиха Катуница след като цар Киро и компания газиха българи с джипка), ама са толкоз прости, че полицията требе да пази циганите, че да не вземат "от емоции" да спретнат некой "етнически конфликт" и да се свърши с тая държавица. 😟

А бе да. Ако не ме беше страх, че ще отида зян заедно с другите тъпанари у гетото - дума немаше да обеля за тая кочина.

Attached files:
FileSizeUploadedDownloadsMD5 hash
untermenschen.jpg967885 bytes20.08.20221332e459e91f809871656e1d1a3bd9c9915
#66710 (ツ) Major Obvious
Създадено на 20.08.2022, видяно: 640 пъти.
BIGBUGEX

Посредствен, 27К евро даваш за имот в Турция и взимаш автоматично турско гражданство.

Мина тая вече, и турците не щат прошляци. Първо го дигнаха на $250К, а после и на $400К. Не че има особена разлика за мастит енвеститор...за единия тва са пари за семки.

#66711 (ツ) Един от многото
Създадено на 20.08.2022, видяно: 638 пъти.
Major Obvious
BIGBUGEX

Посредствен, 27К евро даваш за имот в Турция и взимаш автоматично турско гражданство.

Мина тая вече, и турците не щат прошляци. Първо го дигнаха на $250К, а после и на $400К. Не че има особена разлика за мастит енвеститор...за единия тва са пари за семки.

С 5-цифрени суми мога да играя. Със 6-цифрени още не (ама до 10 години и с тях ще играя). Ама евала - не е много реално погледнато. То и в САЩ, ако инвестираш $1 000 000 май ти даваха гражданство.

EB-5 and E2 are not a citizenship by investment program, However; after getting a Green Card via the EB-5 visa route, investors can apply for USA citizenship after five years of Permanent Residency. This process is known as Naturalization.

#66735 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 22.08.2022 от Един от многото, видяно: 585 пъти.

🤔 А бе, от неколко месеца ме човърка въпросът:

"Как мога да работя активно за съсипването на тая държава, ама хем качествено, хем да не стана цел на ГДБОП?"

Дето се вика - да ускорим малко умирането на България, та да не е толкоз бавен и мъчителен процес. Примерно ако може да ускорим смъртта от "след 30-40 години", на "след 20-30". Следните идеи ми дойдоха:

1. Да се бутам да стана дупетат в ГЕРБ - ама там ще съм изпълнителче на некви поръчки и ще пренасочвам европроектчета. Пак ще работя за добрата кауза, но некак си ще е бавно.

2. Да се бутам да стана дупетат в ПП, ДПС или БСП - тея трудно се добутват до софрата и некак си не успявят да вредят на България, колкото ГЕРБ (особенно на локално ниво). Не си заслужава ми се струва май.

3. Да живея като пълния селтак - да си фъргам боклуците навсекъде. Да стимулирам алкохолизма, наркоманизма и побоищата. Да мотивирам приятели и роднини да са нагли боклуци, дето да правят живота непоносим за другите. Да стимулирам неграмотността сред приятели и познати. 🤔 Ама некак си много "селташко" ми се вижда, а и бавно. А и би засегнало има нема 30 човека (ся те биха могли да засегнат повече, ама българинът е мързеливо животно и най-вероятно няма).

4. С мутрите да развием некви далаверки и да мъчим по-бедните българи. Тука лошото е, че и мутрите ни са страхливи и предимно си поставят за цел некви самотни хора, без защита, тъпанари и др. (и реално погледнато прочистват държавата от "лошия материал"). Даже за жалост може да се каже, че "една идея подпомагат България".

Ся ако в далаверката са включени мангали - реално може да подпомогнем циганското малцинство, което вече е по-качествено съсипване на държавата. 😏 Ама некак си пак изглежда малко.

5. Да стана дарител за стимулиране на циганските махали. Тука пречката е "алчността", ама пък ще съм доволен, че директно подпомагам съсипниците на България. 😊 "Един мангал повече - един пирон повече в ковчега на България!"

До тва ми се изчерпват идеите - дайте някакви идеи ако имате! 🙄

П.П. Естествено, нема как да не отбележа идеята за "радикален ислямизъм и неоосманизъм", ама ще стана цел на ГДБОП, а и много е "първобитно".

Добрите радикали пускат идеята бавно и полека и после палят бърз огън и директно избухва етнически конфликт. Нема го тоя случай с "един турчеещ се мангал у село, дето ГДБОП му хлопа на вратата".

#67073 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 27.08.2022 от Един от многото, видяно: 430 пъти.

До горе долу туй време догодина "системите ми" и "target-ите ми" са следните:

Системи (в рамките на седмица):

- Бачкане (между 4 до 40 часа)

- Учене на немски (поне 8-10 часа)

- Учене на Google Cloud (поне 8-10 часа), a догодина на AWS (поне 8-10 часа)

- Бокс (поне 3-4 часа)

- Фитнес (поне 3-4 часа)

- Ковра (поне 1 час) 😅

- Инвестиране (1 час с ходене до банки)

Target-и (в рамките на годината):

- 50+ тествани коври

- Немски научен на A1 ниво (ако може и на A2)

- Бокс научен на добро ниво

- Фитнес до нацепване (изкарване на плочки, изчистване на мазнини и др.)

- Инвестиране поне на 60% от приходите.

- Събитие за DEV.BG с архитектурка с TensorFlow и некви Google Cloud service-и за по-яко

- Събитие за SoftUNi с AWS архитектура (може пак да е за Deep Learning)

- Събитие за DEV.BG с DevOps гъзарийки за AWS

- Събитие за ITTour (*Не задължително* - но все пак са пичове, що па да не направя още 1 събитие за тях)

- Водене на международна конференция (*Не задължително* - ама ми се ще да излаладжийствам 1000 човека наведнъж) 😄

- Статия за DEV.BG на тема Google Cloud или AWS

- Статия за SoftUni на тема Google Cloud или AWS

- Статия в https://www.researchgate.net/ на тема Google Cloud или AWS

- Статия в https://scholar.google.com/ на тема Google Cloud или AWS

- Сертифициране за Google Cloud Architect (*Не задължително* - тея серфитикати са си "хартийки за бърсане на дупе" и без тва)

- Сертифициране за AWS Architect (*Не задължително* - пак по същата причина)

- Повишаване на заплатата с 2k (дали ще стана архитектче нейде или remote developer - все тая)

- Стартиране на фирма за бизнес с имоти

#67078 (ツ) Путкоскубач
Създадено на 28.08.2022, видяно: 420 пъти.

Нали си неанонимен вече, ще започна с името ти така, както го произнасят в моя роден край, а именно - Ивгиени, младежо... Успокой топката да не се налага няколко часа психолог всяка седмица. Да си излагаш публично какво ще правиш, значи търсиш признание от нас. Защо ти е?

Отделно така плана ти фаща уроки. Е агронома Рабин ми плю по стария комп в половината теми на тоя форум. Изпратих го на авер в чужбина (още го бива за работа) и доста сложния му охладител се наклони на ебем страна и не пали. Ще трябва да му баеме сега. Та не се ебавам - тук има много злобен народ. Нищо лично не трябва да се споделя, и сега всички ти знаят и кой си, и колко пари имаш, и къде си и си е ебало мамата. Ам ти си знаеш най-добре.

#67084 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 28.08.2022 от Един от многото, видяно: 401 пъти.
Путкоскубач

Нали си неанонимен вече, ще започна с името ти така, както го произнасят в моя роден край, а именно - Ивгиени, младежо... Успокой топката да не се налага няколко часа психолог всяка седмица. Да си излагаш публично какво ще правиш, значи търсиш признание от нас. Защо ти е?

Отделно така плана ти фаща уроки. Е агронома Рабин ми плю по стария комп в половината теми на тоя форум. Изпратих го на авер в чужбина (още го бива за работа) и доста сложния му охладител се наклони на ебем страна и не пали. Ще трябва да му баеме сега. Та не се ебавам - тук има много злобен народ. Нищо лично не трябва да се споделя, и сега всички ти знаят и кой си, и колко пари имаш, и къде си и си е ебало мамата. Ам ти си знаеш най-добре.

Аа ем пиша тука за да чета кво съм писал после - и до кви умозаключения и планове съм стигнал. А и плана ми е agile, не е задължително да се случи точка по точка. Е го - планирах да проверя 3 блондинки в Бургас, а май ще проверя 3 брюнетки (което е по-добре от плана ми).

Иначе не вервам в уруките, нито в черните котки - нали все пак съм "человек - християнин". Винаги съм се чудил как българите хем верват в Христянството, хем в поверия... хем в Баце. 😏 Но то и за тва сме такава държава. А за злобни хора тук не знам, ама сме "българи" та е възможно.

А бе какво да ти кажа - нацелил съм се много нависоко, та некой ден все ще научат кой съм, кви пари имам и къде съм. И трябва да се науча това да не ми пречи. 😎

#67139 (ツ) Путкоскубач
Създадено на 28.08.2022, видяно: 370 пъти.

Бахмааму, рокстар ши стааш. Само гледай да не OD-ийнеш. Но забележи кой е другия дето пише за да може да чете после :) За нарцисизма няма хапчета :)

#67146 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 28.08.2022 от Един от многото, видяно: 356 пъти.
Путкоскубач

Бахмааму, рокстар ши стааш. Само гледай да не OD-ийнеш. Но забележи кой е другия дето пише за да може да чете после :) За нарцисизма няма хапчета :)

Нз, дали ще ставам rockstar, ама дай ще пробвам да ти обясня "как мисля". Че гледам с Ламби ми давате акъл за неща дето грам не ме интересуват, а вие си мислите, че ме интересуват щото "другите ги интересуват", еми не.

Виж ся - изгърбил съм се от учене и бачкане навремето (включително и ся) и ся просто искам да "правя каквото си искам" (това е доста "странно", "ненормално", "притеснително", за някои хора "свикнали да мислят в рамки" - да не говорим, че причинява и "завист" и "презрение").

Но много хора се фокусират върху "какво нямат". Примерно:

Нямат приятелка/жена - търсят си.

Нямат работа - търсят си.

Нямат смисъл в работата - търсят "смислена работа" (квото и да значи туй).

Голяма част от проблемите на човека и човечеството са причинени от търсене на неща, които не ти трябват, но "ги нямаш".

Ще ви го обясня като за погромисти:

Аз просто прескачам тая стъпка и си задавам за всяко нещо въпросите:

"Искам ли го? И ако не го искам - трябва ли ми?"

И ако отговорите и на 2-та въпроса са НЕ - то не се занимавам изобщо.

Примерно "не искам да работя, ама ми трябва работа". 😄

От друга страна пък "не искам да ме харесват жените (за да не ме занимават), а и не ми и трябва".

Не искам жена до себе си, а и не ми и трябва (ся жена си трябва за създаване на семейство)

Но не искам семейство, а и не ми и трябва. 😃

Виждаш ли колко е просто - на човек му трябва супер малко за да живее.

От друга страна "да инвестирам" не ми трябва, но го искам.

Да тренирам бокс не го искам, но трябва (за да мога да се пазя от мутри и др.), макар че напоследък ми хареса та вече го и искам. 🤔

П.П. Също понеже ми дадохте акъл за тва 5 пъти.

Искам ли "истински секс" (квото и да значи туй животно)? – Не! Стига ми да ми е кеф, не държа на качеството толкоз. Трябва ли ми "истински секс" - Не!

Искам ли да доставям удоволствие на жените? - Не! Трябва ли ми (ако искаш една жена да е с теб по-дълго може би, но аз не искам да е с мен повече от 1 час и без тва)? - Не!

А дано ви стана ясно, ся! Обясних ви го като за погромисти! 😎

#67147 (ツ) realinformatik
Създадено на 28.08.2022, видяно: 351 пъти.
Путкоскубач

Нали си неанонимен вече, ще започна с името ти така, както го произнасят в моя роден край, а именно - Ивгиени, младежо... Успокой топката да не се налага няколко часа психолог всяка седмица. Да си излагаш публично какво ще правиш, значи търсиш признание от нас. Защо ти е?

Отделно така плана ти фаща уроки. Е агронома Рабин ми плю по стария комп в половината теми на тоя форум. Изпратих го на авер в чужбина (още го бива за работа) и доста сложния му охладител се наклони на ебем страна и не пали. Ще трябва да му баеме сега. Та не се ебавам - тук има много злобен народ. Нищо лично не трябва да се споделя, и сега всички ти знаят и кой си, и колко пари имаш, и къде си и си е ебало мамата. Ам ти си знаеш най-добре.

Във форуми като този би трябвало да участва само малко, подбрано общество от хора, много от които се познават в реалния живот. Ако някой използва информация от тук за да създава неприятности в реалния живот няма да е мъжкарска постъпка.

#67150 (ツ) Путкоскубач
Създадено на 28.08.2022, видяно: 347 пъти.

Са, Единьо, разбрах те. Ако трябва да съм честен ще наблюдавам с интерес как се развиваш, защото аз действам противоположно на твоята егоистична ценностна система. Следователно аз ще съм винаги по-прецакания в живота. Ти ще постигнеш много повече от мен, пожелавам ти го, и най-важното - не завиждам. Но ако няма хора като мен, хора като теб също няма да ги има. Като забуксувате и сте пред катарзис ей такива пишман християни като стую идват да ви вадят главите от гъзарете, без да имат никаква кирия от това.

#67155 (ツ) Един от многото
Създадено на 29.08.2022, видяно: 331 пъти.
realinformatik
Путкоскубач

Нали си неанонимен вече, ще започна с името ти така, както го произнасят в моя роден край, а именно - Ивгиени, младежо... Успокой топката да не се налага няколко часа психолог всяка седмица. Да си излагаш публично какво ще правиш, значи търсиш признание от нас. Защо ти е?

Отделно така плана ти фаща уроки. Е агронома Рабин ми плю по стария комп в половината теми на тоя форум. Изпратих го на авер в чужбина (още го бива за работа) и доста сложния му охладител се наклони на ебем страна и не пали. Ще трябва да му баеме сега. Та не се ебавам - тук има много злобен народ. Нищо лично не трябва да се споделя, и сега всички ти знаят и кой си, и колко пари имаш, и къде си и си е ебало мамата. Ам ти си знаеш най-добре.

Във форуми като този би трябвало да участва само малко, подбрано общество от хора, много от които се познават в реалния живот. Ако някой използва информация от тук за да създава неприятности в реалния живот няма да е мъжкарска постъпка.

Аа все ми е тая, човек - нека хората "постъпват по български" то тва е причината поради която ще се затрием като народ и без тва. 😅

Тва обяснявам на некви авери снощи - не съм напълно против схемите и измамите (все пак инвестирането работи със закупуване на "нечестни цени с цел печалба"), ама като сме българи да мамим чужденците. Аз примерно скатавам пред немците.

С българи и до сега се опитвам да съм честен и коректен, макар че едно 90% се опитват да ме "пробват" от селяния ли, от завист ли, от кво ли и аз нз (наемателят ми и мутрите му щеха да отидат на Витоша за малко секс, бой и сръбска музика понеже решиха да ме "пробват" прекалено много, а им дадох доста шансове).

Тайната на дългия живот в Бъ е да си "учтив с хората" и да "не се правиш на селянин" (макар, че за много хора проявите на селяния са "мъжкарство"). А много от мутрите са "много учтиви хора" (като мен, че и по-учтиви) - просто ако тръгнеш да им се правиш на интересен ще те смажат като едното нищо.

Един приятел ми разказа как некви крадци са тръгнали да обират Елена Динева (на Божков жена му) и охраната и са ги смазали от бой. А охраните си ходят в цивилни дрехи, тя си ходи обикновено облечена - в тая държава гледаш ги "обикновени хорица" - а се оказва, че не са.

Та така е в България - както казва Марио Пеевски за Бъ:

Гледаш го пише "Полиция" - не е полиция.

Гледаш го пише "Банка" - не е банка.

И аз ще добавя:

Гледаш го пише "Инвестиционен фонд" - не е инвестиционен фонд.

Гледаш я уж добра жена - не е добра жена, а ковра

Гледаш я ковра - не е ковра изначално, а учтива учителка с 5 висши дето е открила, че с туй се изкарват пари.

Гледаш ги мутри - не са мутри, а бивши ченгета.

Гледаш го поп - не е поп, а агент на ДС.

Гледаш го мъж (уж нацепен батка уу аа) - не е мъж, щото ти върти курвенски номера зад гърва и ти прави мръсно, научил да ебе некви жалки коври, ама не може да си оправи живота.

В тая държава, казвам ти - Нема нищо истинско и свято!

Дано некой ме опровергае - ама просто не мога да намеря.

Та кво семейство, кви 5 лв. - като се изнеса от тука бих мислел за тва. В тая кочина дето всеки се хапе с другия, няма място за семейство - само за цигани.

#67156 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 29.08.2022 от Един от многото, видяно: 331 пъти.
Путкоскубач

Са, Единьо, разбрах те. Ако трябва да съм честен ще наблюдавам с интерес как се развиваш, защото аз действам противоположно на твоята егоистична ценностна система. Следователно аз ще съм винаги по-прецакания в живота. Ти ще постигнеш много повече от мен, пожелавам ти го, и най-важното - не завиждам. Но ако няма хора като мен, хора като теб също няма да ги има. Като забуксувате и сте пред катарзис ей такива пишман християни като стую идват да ви вадят главите от гъзарете, без да имат никаква кирия от това.

Може би си прав, а може би не. 🤔

Примерно хан Аспарух не е бил "християнин" и е "изтрепал доста хора" и не е "постъпил добре", но за туй я има Бъ. И доста хора дето са постигнали доста неща за други хора - но не са го постигнали с "добри" цели и "добри" методи.

Та не знам дали заради хора като мен има хора като теб, или обратното. Признавам обаче, че хора като теб са градивна единица на обществото, но в исторически план, те поддържат започнатото от хора като мен.

Не смятам, че си по-прецакан по некъв начин. Тука въпросът е "всеки да е доволен с това което има". За това точно не искам да имам нещо "щото го нямам" (един куп хора има в нещастни връзки, в нещастни бракове, в работи в които ги гърчат - само и само за да ги имат). Та ако си доволен от това което имаш - си си екстра.

Но аз лично знам за себе си, че семейството не би ме направило доволен (както казва Марио Пеев "не съм семеен тип). Имам цели, имам интереси и на колкото и добро семейство да попадна, знам че това "да не си гоня целите" ще ме изяде от вътре, та и семейството ще си отиде покрай тва. 😏 Та така - просто се познавам много добре. За тва живея по този начин.

Добре е за мен, макар да е непоносим за много хора. На некои хора 1 burnout им стига, а аз имам 5 (вече може би 6), но пак ги предпочитам пред семейство.

#67183 (ツ) Евлампи
Създадено на 29.08.2022, видяно: 302 пъти.
Един от многото

Че гледам с Ламби ми давате акъл

А, не, забавлявам се като си казвам моето мнение по разни въпроси, абсолютно на никого не давам никъв акъл :)

Може би бъркаш посочването на неква друга тангента към некъв въпрос с 'даване на акъл'. Не е, просто посочване на неква друга тангента към даден въпрос е, ужким си корав риъл ОГ уонаби а все търсиш 'скрит смисъл' като неква драма кралица, нема 'скрит смисъл' :)

#67196 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 29.08.2022 от Един от многото, видяно: 293 пъти.
Евлампи
Един от многото

Че гледам с Ламби ми давате акъл

А, не, забавлявам се като си казвам моето мнение по разни въпроси, абсолютно на никого не давам никъв акъл :)

Може би бъркаш посочването на неква друга тангента към некъв въпрос с 'даване на акъл'. Не е, просто посочване на неква друга тангента към даден въпрос е, ужким си корав риъл ОГ уонаби а все търсиш 'скрит смисъл' като неква драма кралица, нема 'скрит смисъл' :)

Аа не - аз обичам да чета други тангенти и мнения - за тва пиша тука. Оти сме ентелегентни ора уж и покрай хранежа дето ще получа, мое да получа и полезна информация. И хем се смеем, хем научавам по нещо. 😏

Ама на твоето му викам "даване на акъл" - не щото е "друго мнение", а щото неколко пъти писах, че не ми пука как да докарам жена до оргазъм и подобно на "ракиените политици", тука всеки "експерт" се изреди да "дава акъл". 😒

#67211 (ツ) Евлампи
Създадено на 29.08.2022, видяно: 288 пъти.
Един от многото

Ама на твоето му викам "даване на акъл" - не щото е "друго мнение", а щото неколко пъти писах, че не ми пука как да докарам жена до оргазъм и подобно на "ракиените политици", тука всеки "експерт" се изреди да "дава акъл". 😒

Никой не ти дава акъл бе мой, ебаваме се, верно идваш парче драма кралица :)

#67213 (ツ) Един от многото
Създадено на 29.08.2022, видяно: 285 пъти.
Евлампи
Един от многото

Ама на твоето му викам "даване на акъл" - не щото е "друго мнение", а щото неколко пъти писах, че не ми пука как да докарам жена до оргазъм и подобно на "ракиените политици", тука всеки "експерт" се изреди да "дава акъл". 😒

Никой не ти дава акъл бе мой, ебаваме се, верно идваш парче драма кралица :)

Аа окей - явно не съм фанал тролщината. Ок. 😅

0 1 2 3 4 ....21 22 23 24 25 ....44 45 46 47 48 ....55 56 57 58 59 ....63 64 65 66 67

Цитати от книги + умозаключения
5

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE