<bgdev />free

Вход Регистрация

Ще ги спазваме ли тия закони?
0

0 1 2 3 4 ....24 25 26 27 28 ....50 51 52 53 54 55 56 57
#61852 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.04.2022 от Rabin, видяно: 744 пъти.

Добре де - ама си представи за миг, че това твърдение е вярно "Има човек инокулирал се 90 пъти и не умрял". 😨

Ти като конспиратор, не трябва ли да се заровиш сега и да изнамериш детайли за това, как Урупсия и др. по веригата са изгенерирали заблуждаващата информация, да докажеш че нема такъв човек и, че 90 инокулации са "невъзможни"? 🤔

Щото ако пък е вярно туй твърдение - ти оборва всички 100 страници анти-вакса дето прелистихме досега.

Виж аз знам силата на СМРАД-овете. Програмират ви FPGA-тата, на ниво хардуер. После никва логика не мож го промени.

Няма логика да се инокулира 90 пъти без да го изловят, и после да ДОКАЖЕ 90 инокулации. Пък и от графена ще стане като брикетче. Kво, от 90 лекари един ли не му погледна физиономията на личната карта? Урсулата хептен за добитък ни взема, и като гледам за вас хваща декиш.

СМРАД-овете не ги понасям зарад неспирните реклами. Показват ли ви 2,5% смъртност, и по ЕМА и по Ваерс? 6-те процента сериозни проблеми показват ли ви ги? Официалните власти бе, не конспирации, както удобно изригват тия материално облагодетелстваните. Направили грешка милите, ДОПУСНАЛИ говорене срещу зловещите експерименти. Показват ли ви как млади хора падат кат талпи пред камерите? Като изключени, хардуерен shutdown. Да допуснем, че някой със слаба имунна система няма проблем да се набоде 90 пъти. Невъзприемчив е. Кво правим с млади здрави дето изпукаха от експериментите на Урсулата? Или ще кажеш, че е измислица? Я представи си да намериш твой близък сабахлем, или детето ти след инокулация - блажено заспало вечен сън? Пак ли ще се радваш на измишльотините на Бурлата, дека ви иска на 3 месеца на иглата?

Не мога да ви разбера и вазе, очите ви ще извади статистиката, и пак квото теле-визията покаже - туй. Бай Шиле се скъса да обикаля теле-визиите, да рекламира Урсулата, ама пациент на живо не е виждал.

#61853 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.04.2022 от Rabin, видяно: 740 пъти.

Идиокрацията е тук и сега, буквално повтарят простотиите и с точност. Имало ЕЛЕКТРОЛИТИ в някви препарати, говорят на растенията за да пораснат, правел кръгчета с колата да изгори бензина, че ШЕЛ щели да му подарят пластмасова количка (след 1000 литра изгорени).

Няма лошо да сте малоумници, лошото е, че ни направихте фашизъм, примерно тия шофьорите в Канада ги фалираха зорлем, ако откажат фашистките експерименти. И то пълен курс, вече почнаха да ви водят антиваксъри, тия с по 3 инокулата. С коне газиха мирни граждани, у Стокхолм избиха няколко човека. Щото протестирали за правото си да откажат инвалидна количка. Запорираха банкови сметки, отнемат имущества. Платени застраховки изключиха, да не може ТИР-аджиите да карат. Конституция и човешки права не се зачитат, само милиардите на Бурлата важат. Той решава кой е евреин.

Тая дъртата кикимора дето е рекламното лице на Петков. Заразила е 1000 души със СПИН, от немърливост. Ей на тия боклуци как да им вярвам? Ветеринарната медицина в момента е пъти по - читава, от касичката на Корпорациите дето мислят за вас. Как да ви очистят по - бързо. Говедовъдът има пряк материален интерес от здравето на животните, при вас е обратното. И да не си болен ще те тикнат при ковидните, щот е златна пътека.

#61854 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.04.2022 от Rabin, видяно: 722 пъти.

Ето боклуци, ЕМА са напълно наясно, че ваксина няма, обаче координират действията срещу врага, в случая техните си данъкоплатци. В момента мътят СЗО да има над-национално действие, и официално да не важат човешки и Конституционни права. Ще ни мушкат докат имат сметка, нищо че надминаха жертвите от ядрените бомбардировки! ЕМА се съмнява дали е нужна четвърта доза от ваксините против COVID-19

Днес министрите на здравеопазването на ЕС заявиха, че искат да координират по-добре разнопосочните национални политики за поставяне на четвърта доза ваксина

Капита-лизъм, capita от латински е глава ДОБИТЪК. Баш както ви инокулират, с липса на грижа на добър стопанин. Вие ги издържате, те се чудят как да ви редуцират популацията. Дишате им въздуха. Интересно защо баш те се развъждат кат хлебарки, без мисъл за въглероден отпечатък. Урсулата има 7 изчадийца, и едва ли си намалява парното, както ни съветва нас. Бавно спускане за тия,

Mandatory vaccination comprises:

the first dose;

a second or further dose, given between 14 and 42 days after the first dose; and

a third or further dose, given between 120 and 270 days after the previous vaccination.

https://www.lexology.com/commentary/healthcare-life-sciences/austria/preslmayr-attorneys-at-law/covid-19-mandatory-vaccination

Ся и четвърта добавят, както ви разправях ще ни тероризират до безкрай. Вие ми лашкате аутизми!

#61855 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.04.2022 от Rabin, видяно: 711 пъти.

What penalties exist for non-compliance with the legislation? Persons who fail to comply with the mandatory vaccination policy are subject to a fine of up to €3,600. However, contrary to ordinary administrative law, the fine is not converted into a prison term if it is not paid. The fines accrue to local hospital providers.

Деба и военопрестъпниците деба, без война ни избиха! Дори затвор мислиха, който не ще парализиран.

capita (ˈkæpɪtə) n 1. (Statistics) See per capita 2. (Anatomy) anatomy the plural of caput Collins English Dictionary – Complete and Unabridged, 12th Edition 2014 © HarperCollins Publishers 1991, 1994, 1998, 2000, 2003, 2006, 2007, 2009, 2011, 2014

https://www.thefreedictionary.com/capita

#61856 (ツ) Major Obvious
Създадено на 05.04.2022, видяно: 700 пъти.

Рамбине, австрийците отдавна махнаха задължителната ваксинация. Колко пъти да ти обясняваме че д-р Батюшка изцери целия свят от пандемията и ваксините вече са ненужни. Ела в темата за войната да ръсиш бисири и не се занимавай с глупости.

#61857 (ツ) Rabin
Създадено на 05.04.2022, видяно: 698 пъти.
Major Obvious

Ела в темата за войната да ръсиш бисири и не се занимавай с глупости.

Хихи, аз да не съм на 90 години, да ме викаш у дядовската тема... Искам ги у панделата, тая шайка дето ни бие по протести, ако не се подлагаме на експериментите им. Дори застреляха няколко протестиращи. Войната засега не ме касае, ама що не се напиках дето не ме пущат като не съм се инокулирал.

Въведение

Към 8 декември 2021 г. само 72% от хората в Австрия са получили една доза ваксина срещу covid-19, докато 74,8% от хората са получили две дози и 28,2% от хората са получили три дози. На 9 декември 2021 г. в отговор на този нисък процент на ваксинация Министерството на здравеопазването представи проект на законопроект относно задължителната ваксинация, който е отворен за коментари до 10 януари 2022 г. (1) Въпреки че австрийските политици отхвърляха задължителната ваксинация в миналото, дискусията в тази връзка се ускори през ноември и доведе до проектозакона, който ще влезе в сила през февруари 2022 г.

Проектозакон

За кого се прилага законодателството? Проектът предвижда задължителна ваксинация за лица над 18 години, които живеят в Австрия. Лица с местожителство в Австрия на възраст между 14 и 18 години също се ваксинират, при условие че имат необходимата способност за вземане на решения. Ваксинацията не може да се приложи чрез незабавна принудителна сила. Проектът изключва следните групи лица от задължителна ваксинация:

бременни жени; лица, които не могат да бъдат ваксинирани без опасност за живота или здравето им, освен ако тази опасност не може да бъде преодоляна чрез избор на ваксина; и лица, преборили covid-19 в рамките на 180 дни от вземането на проба.

Причината за освобождаването и липсата на способност за вземане на решения трябва да бъдат удостоверени от лекар. Лекарят трябва да регистрира сертификата в централния регистър за ваксинации.

Какво включва законодателството? Задължителната ваксинация включва:

първата доза; втора или допълнителна доза, приложена между 14 и 42 дни след първата доза; и трета или допълнителна доза, приложена между 120 и 270 дни след предишната ваксинация.

Ако правната ситуация по отношение на централно разрешените ваксини бъде променена или има модификация на състоянието на техниката по отношение на интервала между дозите, разрешените ваксини или броя на ваксинациите, достатъчен за осигуряване на защита, министърът на здравеопазването може приеме наредба за изменение на тези правила.

#61858 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.04.2022 от Rabin, видяно: 697 пъти.

Колко време ще е в сила законодателството? Законът е в сила до 31 януари 2024 г.

Коментирайте

Политиката за задължителна ваксинация води до имунизиране на австрийското население във възможно най-голяма степен. Министерството на здравеопазването очаква значително увеличение на ваксинираните лица поради мандата на ваксините, като това увеличение ще намали необходимостта от налагане на други защитни мерки и ще сведе до минимум тежестта върху здравната система. Финансовата експозиция се оценява на 150 милиона евро до 2024 г.

Защитната цел на член 8 от Европейската конвенция за правата на човека (ЕКПЧ) гарантира, наред с други неща, зачитане на личния живот. Това включва защита на физическата и психологическата неприкосновеност на индивидите, както и възможността за свободен избор дали да се подложи на медицинско лечение. Въпреки това, намесите в член 8 от ЕКПЧ са оправдани, ако са законово предвидени и необходими в едно демократично общество за постигане на цел съгласно член 8, параграф 2 от ЕКПЧ.

Тази необходимост може да се приеме, ако се удовлетвори неотложна социална потребност – в частност, като се има предвид сериозността на заболяването, неговата заразност и опасността за обществото. SARS-CoV-2 е патоген с експоненциален потенциал на разпространение (особено новият вариант на Omicron). Протичането на заболяването варира по сериозност от инфекции без симптоми до тежка пневмония и смърт, докато лицата без симптоми също могат да бъдат носители на заболяване. Пандемията досега демонстрира опасностите от covid-19 за обществеността, включително непосредствената опасност от претоварване на здравната система. Задължителната ваксинация служи на легитимните цели на член 8, параграф 2 от ЕКПЧ, както е признато от Европейския съд по правата на човека (2) – а именно защитата на здравето и защитата на правата на другите.

В светлината на ниския процент на ваксиниране в Австрия и бавното нарастване на процента на ваксиниране от юли 2021 г., изглежда малко вероятно необходимият процент на ваксиниране да бъде постигнат чрез продължаване на съществуващите мерки за повишаване на готовността за ваксинация. Въпреки че няма точен процент, който би довел до намаляване на тежестта на пандемията, законопроектът има за цел да намали циркулацията на вируса чрез постигане и поддържане на ниво на ваксинация от над 90%.

При липсата на емпирично установени данни от съществуващия опит с ваксините срещу covid-19, задължителната ваксинация може да бъде оправдана от стриктния процес на разрешаване и тежките последици от пандемията върху обществото като цяло. Щетите, произтичащи от редките и много редки неблагоприятни ефекти на ваксините, подлежат на отговорност съгласно Закона за нараняване на ваксините. Също така, задължителната ваксинация не се налага с незабавна принудителна сила, а само с административни глоби. Високият процент на ваксинация служи не само за защита на отделните лица, но и за защита на уязвимите лица и обществото като цяло, като по този начин оправдава обществения интерес.

Въпреки че законопроектът предвижда задължителна ваксинация, няма намерение да се променя "3G-правилото" (т.е., geimpft , genesen , getestet – ваксиниран, възстановен, тестван) на работните места или "2G-правилото" (т.е., ваксинирани и възстановени) в търговията на дребно и ресторантите. Модификацията на тези правила в "1G" (т.е. ваксинирани) също може да повиши ефективността на задължителната ваксинация.

За допълнителна информация по тази тема, моля, свържете се с Райнер Херциг в адвокатската служба на Preslmayr по телефон (+43 1 533 16 95) или имейл ( herzig@preslmayr.at ). Уебсайтът на Preslmayr Attorneys at Law може да бъде достъпен на адрес www.preslmayr.at .

Крайни бележки

(1) 164/ME XXVII.GP – министерски законопроект.

(2) Европейски съд по правата на човека, 8 април 2021 г., 47.621/13, Vavricka ; Европейски съд по правата на човека, 15 март 2012 г. Соломахин , 24.429/03.

#61859 (ツ) Major Obvious
Създадено на 05.04.2022, видяно: 694 пъти.
Rabin

Хихи, аз да не съм на 90 години, да ме викаш у дядовската тема... Искам ги у панделата, тая шайка дето ни бие по протести, ако не се подлагаме на експериментите им. Дори застреляха няколко протестиращи. Войната засега не ме касае, ама що не се напиках дето не ме пущат като не съм се инокулирал.

Мисля че би се чувствал у дома си у всеки пенсионерски клуб. Те дядовците и те ги е страх от ваксината.

#61860 (ツ) Major Obvious
Създадено на 05.04.2022, видяно: 692 пъти.
Rabin

Колко време ще е в сила законодателството? Законът е в сила до 31 януари 2024 г.

Не, не е в сила.

#61861 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.04.2022 от Rabin, видяно: 692 пъти.

https://www.vaxtestimonies.org/bg/

Не само дедовци. И тия горните ги е стра. Основно млади поразява, зарад силната имунна система.

У дядовската тема нямам работа. Имам си други канали за инфо.

Не, не е в сила.

Закона са махнали, ама умрелите от инокулация няма да врънат.

п.с. Качен е в ръмбължийницата, тъй като у Тубата трият такива филми, и цели канали. Искат ви МЪРТВИ!

#61863 (ツ) Delegate
Създадено на 05.04.2022, видяно: 683 пъти.
Major Obvious

Рамбине, австрийците отдавна махнаха задължителната ваксинация. Колко пъти да ти обясняваме че д-р Батюшка изцери целия свят от пандемията и ваксините вече са ненужни. Ела в темата за войната да ръсиш бисири и не се занимавай с глупости.

Rabina е изключителен егоист и еснаф. Не го ли касае нещо, ич не го интересе па.

#61864 (ツ) Major Obvious
Създадено на 05.04.2022, видяно: 682 пъти.
Delegate

Rabina е изключителен егоист и еснаф. Не го ли касае нещо, ич не го интересе па.

Е то в момента войната го касае доста повече от вече несъщестуващата пандемия но предполагам не всички гурута в тубата са сменили темата.

#61865 (ツ) Major Obvious
Последно редактирано на 05.04.2022 от Major Obvious, видяно: 680 пъти.
Rabin

У дядовската тема нямам работа. Имам си други канали за инфо.

Знам че имаш други канали. Това е ценното и затова те каня да обогатиш темата. Искам да чета как руски войници молят украински за муниции за да се самопрострелят в крака.

#61866 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 05.04.2022 от Rabin, видяно: 680 пъти.
Delegate

Rabina е изключителен егоист и еснаф. Не го ли касае нещо, ич не го интересе па.

Дори се чудя как да измисля да си избера бежанка. По възможност мома. Под 55 кг.

Ама не го обсъждате у дедовската.

#61867 (ツ) Delegate
Създадено на 05.04.2022, видяно: 677 пъти.

Иначе иска да ебка бес пари евтини украинки(без деца) и да му слугуват по обширните имоти, и да превиват гръб на оранжериите.

#61868 (ツ) Rabin
Създадено на 05.04.2022, видяно: 676 пъти.
Delegate

Иначе иска да ебка бес пари евтини украинки(без деца) и да му слугуват по обширните имоти, и да превиват гръб на оранжериите.

Само мандръсането ме устройва, в оранжерията няма много работа. Виж машиностроенето е друго нещо.

#61869 (ツ) Дърти Хари
Създадено на 05.04.2022, видяно: 670 пъти.
Delegate

Rabina е изключителен егоист и еснаф. Не го ли касае нещо, ич не го интересе па.

Аз пък подозирам че Рамбо е прикрит евроатлантик и го е срам да си признае пред Жонката че ще му се карат. А за ваксините просто го е страх от иглата.

#61871 (ツ) Rabin
Създадено на 05.04.2022, видяно: 666 пъти.

Рамбо е прикрит евроатлантик

Oткрит съм бе, щот помня затвора на СССР, дето до Югославия не ни даваха да ходим. До западна Германия - само за татовци. Обиколих света именно с правоверния червен EU паспорт. По червения килим транзит, пък бесните тарамбуки чакат с часове. Да им ровят из багажа.

От сетна игла ме е стра.

#61885 (ツ) BIGBUGEX
Създадено на 05.04.2022, видяно: 651 пъти.

Във Варна има доста украинки. Днес ходих до магазина. Изяли са ми любимото кисело мляко.

#61886 (ツ) Дърти Хари
Създадено на 05.04.2022, видяно: 636 пъти.
BIGBUGEX

Във Варна има доста украинки. Днес ходих до магазина. Изяли са ми любимото кисело мляко.

Тва за десерт ли е или основно ястие? Спомням си на Пода сервираха фантастично овче кисело мляко.

0 1 2 3 4 ....24 25 26 27 28 ....50 51 52 53 54 55 56 57

Ще ги спазваме ли тия закони?
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE