<bgdev />free

Вход Регистрация

и последната надежда на резервата умря!
0

0 1 2 3 4 5
#40920 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.06.2021 от Един от многото, видяно: 847 пъти.
Евлампи
Един от многото

обикновенно

Тва зЕми да си го курегираш че не ти е за пръв път :)

Ее добре бе "интернет патриот"! Sram za BaLgarja e! Redno e Da pi6em na kirilica.

#40922 (ツ) Евлампи
Създадено на 11.06.2021, видяно: 844 пъти.
Един от многото

Ее добре бе "интернет патриот"! Sram za BaLgarja e! Redno e Da pi6em na kirilica.

Има и по-забавни случаи, един образ беше писал половер и му викам - епа почти си там бе, нахакай едно У само. И оня го нахака - полУвер :)

#40950 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.06.2021, видяно: 837 пъти.
Евлампи
Един от многото

Ее добре бе "интернет патриот"! Sram za BaLgarja e! Redno e Da pi6em na kirilica.

Има и по-забавни случаи, един образ беше писал половер и му викам - епа почти си там бе, нахакай едно У само. И оня го нахака - полУвер :)

Това с "интернет патриотизма" само в началото на "патриотарския ми период" го разбирах, но дори тогава "спрях да го разбирам".

Нима някой вярва, че като следваме "правопис" в Интернет "повишаваме българската култура"? Ква ти култура у тоя селски народ?

#40954 (ツ) Евлампи
Създадено на 11.06.2021, видяно: 833 пъти.
Един от многото

Нима някой вярва, че като следваме "правопис" в Интернет "повишаваме българската култура"? Ква ти култура у тоя селски народ?

ОбикновеННо е просто тъпо, не го прави :)

#40955 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.06.2021 от Един от многото, видяно: 829 пъти.
Евлампи
Един от многото

Нима някой вярва, че като следваме "правопис" в Интернет "повишаваме българската култура"? Ква ти култура у тоя селски народ?

ОбикновеННо е просто тъпо, не го прави :)

Е колко да е тъпо?

Предвид, че навсякъде има цигански надписи от рода на "Пукъм гуми! Викъм КАТ!", че и персонал на банки (предполага се "бели образовани българи") лепи "грамотни" съобщения като "Банкомата не работи!" (и за тях "слагането на пълния член" е срамен въпрос), за какво си говорим? Целата държава е кочина, но дайте да пишем "правилно" в Интернет!

П.П. И все пак да отговорим на въпроса - "Пълния член се поставя ФОСТАТА!"

#40962 (ツ) Евлампи
Създадено на 11.06.2021, видяно: 823 пъти.
Един от многото

Е колко да е тъпо?

ОбикновеННо е много тъпо :)

#40963 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.06.2021, видяно: 819 пъти.
Евлампи
Един от многото

Е колко да е тъпо?

ОбикновеННо е много тъпо :)

Eми карай - аз съм един от многото обикновенни тъпаци в Резервата. Разбираемо е.

#40970 (ツ) gat3way
Създадено на 11.06.2021, видяно: 814 пъти.

Генгста генгста.

Аве това не е ли геритидж парка? Там виемуера, майлстоун и прочее?

#40972 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.06.2021 от Един от многото, видяно: 808 пъти.

Тоя е "IT генгста" - напада те късно вечер в уличките между сградите на Бизнес парка и те заплашва с "Даваш ли парите или да ти инсталирам Windows 8?". После ходи да бичи Tech Support до 5 сутринта и после ходи да спи (или да записва "рап видеота" явно).

П.П. Тоя тип "ряпарчета", като ги чуя си мисля.

#40973 (ツ) gat3way
Създадено на 11.06.2021, видяно: 806 пъти.

Аха и вади заплашително инсталационно CD с репликата "ей вииш ли класика бате като пико в чалготека".

#40974 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.06.2021, видяно: 799 пъти.

Мани го тоя, дори не носи "шапка идиотка". Е тва е класика.

#40977 (ツ) gat3way
Създадено на 11.06.2021, видяно: 795 пъти.

Ааа аз на гумените глави им бях фенче ве. Ееей носталгия трябва да видя като нищо може да се окаже да успея да си изровя касетката с квартал четирсеинещо, даже си спомням че като се напих за пръв път май тва слушахме "шъ му разбия главатаааааа"

#40978 (ツ) Един от многото
Създадено на 11.06.2021, видяно: 792 пъти.

Ее, едно време кви "гангста рапъри" имаше - снимат се у Варна, у гетото.

А сегашните мишки се снимат у Бизнес парка, щото знаят, че ако излязат на улицата ще ги набият. Съсипаха я тая държава.

#40979 (ツ) gat3way
Създадено на 11.06.2021, видяно: 792 пъти.

Ами то и в бизнеспарка не е лесно, като нищо да те ошамари охраната на рецепцията.

#40980 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 11.06.2021 от Един от многото, видяно: 789 пъти.

Е те затова слагат некви лелки като охрана, да имат умно-красивите IT-та шанс да се отбраняват... макар, че ако им се падне някоя лелка, като чистачката от софийския затвор, ще се озорят и сигурно ще ги пречука.

П.П. Имаше яко ебавки от ония случай. Като тази:

My picture

#40983 (ツ) Дон Реба
Създадено на 12.06.2021, видяно: 771 пъти.
Един от многото

Я какво излиза "блудствата" са над 10 пъти повече от "изнасилванията". Хм, сумарно "много далеч ли сме от шведите, сега"?

пак ДА, трябва над 20 пъти корекция за да ги настигнем. но дори дабеше така и да се изравнявахме като включим блудствата, все пак ние сме резерват, беззаконие, ще бутнеш на милицая ще си затвори очичките, а при тях защо има изнасилвачи изобщо на свобода? защо не са 100 пъти по-малко от нас? обаче ти не си го слагай на сърце - всъщност както не веднъж вече споменавам, гледането на подобни числа, за което ти толкова много драпаш, е пълна глупост - не бих се учудил ако тая класация изобщо няма общо с истината и примерно германия има повече истински изнасилвания от швеция, както и обратното - 90% от случаите да са премълчани, за да няма "расизан" имаше подобен скандал в англия. числата за смъртни случаи са долу горе достоверни, защото умрелия си е умрял, но "изнасилване", "щастие", "свобода на словото" - който цитира подобна статистика трябва директно да му се отнемат личната карта "по липса на зрелост", и да му се назначава опекун.

все пак, да поставим нещата на по-здрава почва. аз не ти казвам че в резервата е "по-добре", а че драпането към "нормалните държави" е злокачествено образувание (хехе, чекера ми го подчерта червено заради Уто). ако оставим настрана тия препирни има ли изнасилвания в швеция или няма, и "ревертнем" запада до върховата му точка някъде в края на 20ти век, за да премахнем всякакво съмнение в качеството на западния рай, пак би било грешка да се мъчим да ставаме като тях и да се "оправяме". целия тоя болен напън за "оправяне" идва точно от набивания злокачествен патриотизъм, който ти погрешно мислиш че си надрастнал. ако внушаваш на едно бездарно дете че може да пее като павароти, го обричаш на нещастие и мъка за цял живот, защото ще се сравнява с павароти и ще драпа към сцената, няма да му се получава и ще се чувства мизерно цял живот. впрочем затова швеция има повече самоубийства,защото злокачествения позитивизъм (в индивидуален аспект) е много популярен при тях. разбира се това не значи че трябва да смятаме за ОК митничарите да чакат за "смазка", но най-важното е да избягваме всячески политици които имат в главата тоя рак за който говоря, и вече сред останалите да преценяваме кой как какво. към днешна дата политиците от ДБ го имат най-силно изразен тоя рак, затова те са най-лошия избор на първо място, всеки друг, вкл и божков лично дори, е по-добре. всъщност това с божков не е добър пример , аз съм убеден че най-изявените престъпници имат много повече шансове ако им дадеш кормилото, нали знаеш, в някои корпорации наемат хакери за секюрити експерти, и това определено дава резултат. божков знае по-добре от всички къде са слабите места в системата,защото лично ги е ползвал, отделно е много по-интелигентен от целия партламент накуп.

#40984 (ツ) Stilgar
Създадено на 12.06.2021, видяно: 762 пъти.
Един от многото

Нали ме съветваше да "съдя по личен опит" - имам един съученик дето живее в Malmö дето ако четеш "биготската пропаганда" е "най-изнасиленият град в Европа" пък човека само хубави неща ми е казал за Швеция. Бачка си като Lead Architect, пори шведки, живее спокоен живот в град с чисти улици и изобщо му е "през кура за Резервата".

А тука нека си говорим "еми Шведите като са 'бела държава' - що ги ебат негрите?".

Ама тва не потвърждава ли тезата? Някъв емигрант пори шведки в Малмьо. Сега вярно е спорно дали сме негри, но със сигурност не сме бели като шведи.

#40985 (ツ) gat3way
Създадено на 12.06.2021, видяно: 755 пъти.
#41005 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 12.06.2021 от Един от многото, видяно: 732 пъти.
Дон Реба
Един от многото

Я какво излиза "блудствата" са над 10 пъти повече от "изнасилванията". Хм, сумарно "много далеч ли сме от шведите, сега"?

все пак, да поставим нещата на по-здрава почва. аз не ти казвам че в резервата е "по-добре", а че драпането към "нормалните държави" е злокачествено образувание (хехе, чекера ми го подчерта червено заради Уто). ако оставим настрана тия препирни има ли изнасилвания в швеция или няма, и "ревертнем" запада до върховата му точка някъде в края на 20ти век, за да премахнем всякакво съмнение в качеството на западния рай, пак би било грешка да се мъчим да ставаме като тях и да се "оправяме". целия тоя болен напън за "оправяне" идва точно от набивания злокачествен патриотизъм, който ти погрешно мислиш че си надрастнал. ако внушаваш на едно бездарно дете че може да пее като павароти, го обричаш на нещастие и мъка за цял живот, защото ще се сравнява с павароти и ще драпа към сцената, няма да му се получава и ще се чувства мизерно цял живот. впрочем затова швеция има повече самоубийства,защото злокачествения позитивизъм (в индивидуален аспект) е много популярен при тях. разбира се това не значи че трябва да смятаме за ОК митничарите да чакат за "смазка", но най-важното е да избягваме всячески политици които имат в главата тоя рак за който говоря, и вече сред останалите да преценяваме кой как какво. към днешна дата политиците от ДБ го имат най-силно изразен тоя рак, затова те са най-лошия избор на първо място, всеки друг, вкл и божков лично дори, е по-добре. всъщност това с божков не е добър пример , аз съм убеден че най-изявените престъпници имат много повече шансове ако им дадеш кормилото, нали знаеш, в някои корпорации наемат хакери за секюрити експерти, и това определено дава резултат. божков знае по-добре от всички къде са слабите места в системата,защото лично ги е ползвал, отделно е много по-интелигентен от целия партламент накуп.

Съгласен съм, че "драпането към нормалните държави" като цяло е друг тип "изкривен патриотизъм", но не съм "изкривен" чак до там, повярвай ми.

И аз много пъти съм се чудил на разни "hate-ъри" и съм си мислел "Добре бе, като мразите България, що все я сравнявате с най-великата държава, САЩ? Сравнете я с некоя държава на местна почва - Гърция, Турция и т.н." и много добре осъзнавам, че дори магически да си изчистим всички видими проблеми:

- Да правим по 3-4 деца, както някои тук смятаха, че е "пътят към борбата с циганите и имигрантите".

- Да развиваме само БГ бизнеси и купуваме само българското.

- Да напънем образованието и икономиката. и т.н.

(опа то си стана политическа платформа това) Та дори всичко това да свършим и да станем 100 милиона народ пак не тая дори капка надежда, че ще стигнем САЩ, щото просто нямаме "умствения капацитет" за това. За това ни сравних, не просто с народ "инвалид", а с народ "инвалид-олигофрен".

И все пак идеята ми е, че трябва да гоним САЩ "не защото ще ги стигнем", а защото "това е правилната посока на развитие". Иначе какво остава - да ставаме все по-изостанала държава? Да гоним Македония и Косово (и да чакаме "косовски сценарий") или още по-зле - да гоним фалирали държави като Украйна и Русия?

А това с Божков няма да го коментирам в детайли, щото да си избереш Баце и Божков е все едно да "си сложиш черен кур у дупето" с надеждата, че ще се оправиш. То ще те "оправят" де, ама нема да се чувстваш по-добре.

Stilgar
Един от многото

Нали ме съветваше да "съдя по личен опит" - имам един съученик дето живее в Malmö дето ако четеш "биготската пропаганда" е "най-изнасиленият град в Европа" пък човека само хубави неща ми е казал за Швеция. Бачка си като Lead Architect, пори шведки, живее спокоен живот в град с чисти улици и изобщо му е "през кура за Резервата".

А тука нека си говорим "еми Шведите като са 'бела държава' - що ги ебат негрите?".

Ама тва не потвърждава ли тезата? Някъв емигрант пори шведки в Малмьо. Сега вярно е спорно дали сме негри, но със сигурност не сме бели като шведи.

Ее, говорехме за "изнасилвания". То навсекъде има емигранти порещи местните, че даже си има процес за това ("секс туризъм"), ама не е престъпление.

#41007 (ツ) Евлампи
Създадено на 12.06.2021, видяно: 730 пъти.
Един от многото

И все пак идеята ми е, че трябва да гоним САЩ

Слугински майндсет, никого не трябва да 'гониш' :)

0 1 2 3 4 5

и последната надежда на резервата умря!
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE