<bgdev />free

Вход Регистрация

Да ви разкажа за битката при Кричим
0

0 1 2 3 4 ....6 7 8 9 10 11 12 13
#39305 (ツ) saruman
Създадено на 22.05.2021, видяно: 1000 пъти.
Major Obvious
saruman

За късмет има достатъчно умни хора,които разбират,че няма нищо в природата,което да е измислено без причина,и съответно лошото за едни е добро за други

Да не си креационист :) Кой е измислил кучетата? Както и да е, тва звучи много зен и философски, но не обяснява защо е ок да трепем плъхове, а кучета не.

Очаквах доста повече от теб,не,не е ок да трепем плъхове,защото доста птици се изхранват с тях,както и с хлебарки,змии и т.н.

#39307 (ツ) Major Obvious
Създадено на 22.05.2021, видяно: 991 пъти.

Може и според тебе да не ок но самия факт че има термин "дератизация", а "декучизация" няма говори достатъчно кое се смята за ок и кое не. Както и това че ако утрепеш плъх няма да те линчуват кълнящи кифли у фейцбука.

#39308 (ツ) Stilgar
Създадено на 22.05.2021, видяно: 989 пъти.
Rabin

Похвално Стилгаре, ама късно чадо за разкаяние. Рабиновците като ходеха да протестират вие се подигравахте и ни наричахте интелектуалци. Пазя си една снимка от дирника, нещо като 70% от темите бяха по мой адрес, да ми се лендзите за нещо си по ваш избор.

На мен протестите не са ми чужди, аз се забавлявам да ходя на такива, но тука не аз бях протестиращия. Аз бях в защита на кмета и срещу протестиращите. Контрапротест един вид :)

#39309 (ツ) gat3way
Създадено на 22.05.2021, видяно: 982 пъти.

Аве рабиняк, ти как оцеляваш на село, то там всяка втора къща е със селско куче, аз тва е от нещата които немоа да понасям по селата, кат стане вечер като се почне един масов лай мноо ме нервира.

#39312 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 22.05.2021 от Rabin, видяно: 976 пъти.
saruman

Престани да ми цитираш личните драми на приятелите си мангали,ами кажи какво ти е решението на проблема - да убием всички кучета на Земята,така ли ще се отървем от кучешката тения?

Еми казах ти, като при бай Тодор. За чифт уши от кучи давали на ловджиите по 10 кинта, тогаз си бяха пари. Един приятел разправя бачкал към общината, изнасяли са кучове с ремаркетата... Това се развъжда със скорост която е ограничена само от наличието на храна. Де вика Ребата за няколко години теоретично могат да се размножат до маса на планета.

Като с леките коли предлагам. Прибира го паякът с упояваща стреличка, до 14 дни ако си го потърси собственикът само глоба за него. Ако не го потърси - кучът за рециклиране, пък за собственика 14 дни обществено полезен труд. Ако кучът няма чип - директно към вечните ловни полета.

Именно такива паразити като тебе развъждат кучкарника, предотвратяват ограничаването на популацията, а оттам и болести за цялото ти домочадие. И тук там някой разкъсан.

Деба и отпадъците, къв бой носите, не е истина. Аз по принцип не одобрявам насилието, ама вие сте тинята на утайката, мършата на отпадъка, зарад който страдаме всички. Май първо трябва да се отървем от вас, после ще си улегнат нещата според вечните природни закони. Дядо ти ако беше льохман като тебе ся нямаше да дрискаш през машина с няколко милиарда транзистора, ами просто нямаше да те има. Нали все за природа дрънкаш, тя природата като тебе такива хич не ги толерира. Пуста идиокрация, ушевия варди някой да не ти увие цифката около врата...

#39313 (ツ) |
Създадено на 22.05.2021, видяно: 970 пъти.
Rabin

Нали все за природа дрънкаш, тя природата като тебе такива хич не ги толерира. Пуста идиокрация, ушевия варди някой да не ти увие цифката около врата...

A\Абе, Рабине, това което съществува сега не е ли природа? :)

#39314 (ツ) Rabin
Създадено на 22.05.2021, видяно: 969 пъти.
#39315 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 22.05.2021 от Rabin, видяно: 966 пъти.
|
Rabin

Нали все за природа дрънкаш, тя природата като тебе такива хич не ги толерира. Пуста идиокрация, ушевия варди някой да не ти увие цифката около врата...

A\Абе, Рабине, това което съществува сега не е ли природа? :)

Еми то сме си в една Вселена, ама е прието да се говори за природа дека не го е направил човек.

Човек развъжда дръгливи зверове край блоковете, те не са диви животни в общоприетия смисъл. Зависят от човек за да се развъждат, и му се отблагодаряват с наплашено домочадие, болести и смърт. Няма и една полза от тях.

#39316 (ツ) |
Последно редактирано на 23.05.2021 от |, видяно: 959 пъти.
Rabin
|
Rabin

Нали все за природа дрънкаш, тя природата като тебе такива хич не ги толерира. Пуста идиокрация, ушевия варди някой да не ти увие цифката около врата...

A\Абе, Рабине, това което съществува сега не е ли природа? :)

Еми то сме си в една Вселена, ама е прието да се говори за природа дека не го е направил човек.

Човек развъжда дръгливи зверове край блоковете, те не са диви животни в общоприетия смисъл. Зависят от човек за да се развъждат, и му се отблагодаряват с наплашено домочадие, болести и смърт. Няма и една полза от тях.

То реално диви животни вероятно има само в части от Африка и Южна Америка. В останалите части на света животните дори знаят да се оглеждат като пресичат пътищата.

А само идиоти като теб могат да си мислят, че нещата биха били по-добре ако имаше само хора и никакви животни.

#39317 (ツ) gat3way
Създадено на 23.05.2021, видяно: 948 пъти.
Stilgar
Major Obvious

Неква фитка скоро обясняваше че избиването на кучетата не решавало проблема, трябвало да се кастрират. Извода е че явно мъртвите кучета продължават да се размножават. Мистерии на майката природа.

А тва от фейцбука заслужава увековечаване:

Kostadin Aleksiev , ти грешка на еволюцията ,лош антропоморфен материал тлъсто разхищение на пространството ,емоционален олигофрен ,конски ректум ,кал под обувките ...имаш наглостта да заплашваш почтените хора със съд ? Проклета да е уличницата ,която те е пръкнала на този свят ,да замърсяваш въздуха със зловонната си ,мръсна уста . Внимавай какво си пожелаваш ,защото може да се сбъдне !!! Да не получиш смъртна присъда от съдия Колт и неговите шест заседатели ?И смъртта ти е малко 🙁 Защото както живееш убиецо от това и умираш

Кучелюбците използват терористични тактики. Ако някой им се опълчи или каже нещо на въпреки му скачат групово и му инсталират хранилка пред къщата докато го наричат убиец и му пращат заплахи за убийство и съд по Спайбук. И нормалните хора се отказват да се занимават.

Между другото вижте какъв култов индивид имаше. Жалко че снимката е лоша ама тая беше цъкнала всички отметки от меметата. Дебела, татуирана, лилава коса, кучелюбка.

Кучелюбка

Тая работа като я започнеш така "тая е дебела", "тая има лилава коса" трябва да знаеш че вече изначално си загубил играта, то това е като цяло проблема с консервите, те не могат да си формулират идеите освен "тоя ме дразни", което е хубаво ама повечето хора очевидно не ги дразни иначе оранжевия немаше да налапа ауспуха. Като цяло аз хич не се радвам на това безодмни животни да се разхождат и разни хора да са ок да им се подхвърля храна от терасата, вместо да си ги осиновят, като човек дето гледа домашни животни, това ми се вижда неморална позиция, обаче тея дето се барат за анти-кучкари и ми тъпанарстват за антифриз, рибарски кукички и прочее тъпотии са още по-зле, тея са горе-долу на едно ниво с педофилите, същата доста долна и малоумна сган.

#39319 (ツ) Дон Реба
Създадено на 23.05.2021, видяно: 939 пъти.
Stilgar

Интервюират ме по bTV, аз казвам, че не трябва да се хранят кучета из градовете, казвам че кучелюбците работят като борците през 90те които обикаляха с джипове из квартала и карат всеки който им опонира да млъкне и ги наричам терористи като PETA. bTV изрязват тая част. Затова сме на 112 място по свобода на словото.

така е, това че изобщо са те интервюирали е причина да не сме на челните места, а това че са изрязали откровения хейтспийч все пак ни бута малко напред, да не сме чак на последните.

#39320 (ツ) Дон Реба
Създадено на 23.05.2021, видяно: 935 пъти.
gat3way

което е хубаво ама повечето хора очевидно не ги дразни иначе оранжевия немаше да налапа ауспуха.

ее, тука сме резерват , не се подлъгвай че щом в америка не ги дразнело, и тука така. колкото до антифризите и кукичките - казвал съм го на кучефили, да го кажа и тук: светът е голям и изроди дебнат навсякъде. не можем да изловим и избием всички "изроди", най-малкото поради простата съвсем очевидна причина че само "изрод" може да убие каквото и да било, вкл и друг "изрод". навремето немците са експериментирали в тая посока (убиването майки с деца си е сериозен проблем, не става само с айн бефель), но ноухауто е загубено а и да не е, едва ли ще го ползвате. принципно човешкия мозък носи на противоречия повече от руснак на водка, така че може да се очаква някакво решение на тоя проблем, но практиката показва че чисто технически май няма да стане, "изродите" си имат ятаци и симпатизанти в цялата власт, така че трябва да се примирим със съществуването им, и просто да не ги провокираме. както писа оня в статията за китай, "не можеш да обвиняваш ураган, ако те удари сам си си виновен". това е много разумна стратегия, не само за кучефилите, но като цяло. кучефилите трябва да се пазят от "изродите", както в личен план като слагат намордници, така и в групов, като първи шамаросват тези дето оставят лайната на кучетата си, и като лично събират лайната на чуждите кучета. това ще породи някои проблеми разбира се, но това са вътре кучефилски проблеми, трябва да се справите сами. аз проблема го реших по най-лесния начин, на моите деца им казах "без кучета и котки" , гледаме заек.

кучефилията обаче е чудесен пример колко е лесно простичката идея "жевей и не пречи на другите да живеят" да ескалира до огромна каша. "ама ако имаше закони..." ами не, кучефилията е проблем дори в държавите "със закони", или казано без политкоректни ефемизми - със бял манталитет. зад спретнатите и чисти градинки и весели дечица разхождащи пуделчета се крият мрачни кучешки концлагери, където ако не бъдеш спасен до две седмици, отиваш в газовата камера. това е цената на сладките пуделчета, и за мен това е проблем равен на кучешките лайна. това че е скрит не го прави по-малко опасен, а дори обратното. буда е изперкал точно защото е разбрал "грозната истина", а тези дето си живеят от малки с нея, не им изглежда кой знае каква драма. наличието на "грозни истини" е обществен проблем, и по-добре да се избягват.

#39321 (ツ) saruman
Създадено на 23.05.2021, видяно: 932 пъти.
Rabin

Човек развъжда дръгливи зверове край блоковете, те не са диви животни в общоприетия смисъл. Зависят от човек за да се развъждат, и му се отблагодаряват с наплашено домочадие, болести и смърт. Няма и една полза от тях.

Еми именно де,защо ще стреляш по животните,като са ти виновни хората? Животното затова е животно,защото след като се роди,а и цял живот след това общо взето има три потребности - да яде,да сере,и да ебе - всичко друго е придобито,естествено,че мангали като теб ако го тормозят,ще се озлоби,а ако не се грижат за него,ще има кърлежи и болести

#39322 (ツ) Дон Реба
Създадено на 23.05.2021, видяно: 928 пъти.
saruman

Еми именно де,защо ще стреляш по животните,като са ти виновни хората?

стрелбата по хора все още се разследва сериозно и наказва даже ако си мангал, а по животни забраната е проформа, никой няма да води кой знае какво следствие. нарича се "симптоматично лечение"

#39323 (ツ) Delegate
Създадено на 23.05.2021, видяно: 923 пъти.
Rabin
Delegate

Рабине, заборавил си вече софията от това Туче. Не е на Дондуков, на Сакъзов е. На Дондуков има друг център за паразити.

Аз със сигурност ходих на Дудуков, срещу спирката на трамвай 22 е, опашката се вижда от трамвая. Бяла ПеВеЦе врата с козирка, като застанеш пред огромната сграда на центъра по паразитните и ти се пада в дясно.

Разбирам желанието ти да покажеш колко си наясно със София, но пак ти казвам, че не си ходил на "Дудуков"

Цетър за заразни паразитни

#39324 (ツ) Дон Реба
Създадено на 23.05.2021, видяно: 920 пъти.
Stilgar

Кучелюбците намират цифром и словом 1 (една) кучелюбка в Кричим да подаде декларация. Събират си хранилките, осиновяват едно куче (ще го карат във Враца), обявяват, че всички в Кричим ги е страх от кмета и си заминават и реват по нета колко клет град бил Кричим.

това просто си плаче за My picture

#39325 (ツ) bvbfan
Създадено на 23.05.2021, видяно: 909 пъти.

Проблемът не е апатия, а глупост. Комунизмът произведе пролетарият, който все още е водеща сила.

#39326 (ツ) Rabin
Създадено на 23.05.2021, видяно: 904 пъти.
|
Rabin
|
Rabin

Нали все за природа дрънкаш, тя природата като тебе такива хич не ги толерира. Пуста идиокрация, ушевия варди някой да не ти увие цифката около врата...

A\Абе, Рабине, това което съществува сега не е ли природа? :)

Еми то сме си в една Вселена, ама е прието да се говори за природа дека не го е направил човек.

Човек развъжда дръгливи зверове край блоковете, те не са диви животни в общоприетия смисъл. Зависят от човек за да се развъждат, и му се отблагодаряват с наплашено домочадие, болести и смърт. Няма и една полза от тях.

То реално диви животни вероятно има само в части от Африка и Южна Америка. В останалите части на света животните дори знаят да се оглеждат като пресичат пътищата.

А само идиоти като теб могат да си мислят, че нещата биха били по-добре ако имаше само хора и никакви животни.

Tи еба макята лумпеноидна, по-най-псувателната тема си ме зафанал, отпадък. Аз кога съм казвал, че само хора да имало. Фащаш ли изобщо контекста на тая тема, че направихме градовете на развъдници на зверове, и с това застрашихме живота и здравето си. Тиеба и чантажийския артък!

#39327 (ツ) Rabin
Създадено на 23.05.2021, видяно: 903 пъти.
saruman
Rabin

Човек развъжда дръгливи зверове край блоковете, те не са диви животни в общоприетия смисъл. Зависят от човек за да се развъждат, и му се отблагодаряват с наплашено домочадие, болести и смърт. Няма и една полза от тях.

Еми именно де,защо ще стреляш по животните,като са ти виновни хората? Животното затова е животно,защото след като се роди,а и цял живот след това общо взето има три потребности - да яде,да сере,и да ебе - всичко друго е придобито,естествено,че мангали като теб ако го тормозят,ще се озлоби,а ако не се грижат за него,ще има кърлежи и болести

Ми грижи се ти бе, ама не искам пред вратата да ме посрещат тумба помияри. Зарад такива като тебе съществуват, бъди така добър да си ги отглеждаш както намериш за добре.

Аз що да съм мангал, дори котка нямам, парцали като тебе завъждат градовете да стават на кучкарник. Вземате си помияр, после като излезе новия модел помияр, и стария на улицата ми го фърляш да съм го гледал аз. Все едно ти е новия вайфон!

#39328 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 23.05.2021 от Rabin, видяно: 902 пъти.
Delegate

Разбирам желанието ти да покажеш колко си наясно със София, но пак ти казвам, че не си ходил на "Дудуков"

Цетър за заразни паразитни

Оф да ве, прав си, мислех си дека Сакъзов е ена друга улица. Баш тая врата е дето си я засякъл, там обаждат 28% вероятност да пиеш антибиотици поне 2 години нонстоп. Лично ги видях на опашката, тия дето нямаха моя късмет.

И всичко това зарад кучелюбски коришки, дето ми викат на мене тъп, че не съм се грижел достатъчно за помиярите ИМ. Поне връвете да видите какви рискове носи малоумната ви религия. Ако не си ти ще налази жена ти, децата ти, маката ти проста... Не е лично към теб, те си знаят кои са.

Екосъобразна, евроатлантическа, 100% натурална, идиократска, лаймска болест. Опс, по евроатлантика поне тоя проблем са го решили, щото явно не пеят тъпи кокошки в парламента и общината. Лошото е, че мада нейча наказва всички ни зарад ваща простотия, и наказанието е инвалидност. Супер устойчива бактерия, дето се мести от орган в орган, и е почти нелечимо в 3-ти стадий.

п.с. цялата тая мизерия те дебне в трамвая, на пейката, в тревата, може да падне и от неко дръво на главата ти. Ако не го забележиш после се усещаш чак в инвалидния стол.

Щот сте много учени и философи, деда ти ако те види кво лайно си станал щеше да те пребие с правата лопата, Сарумане и Путка- - философ. Ако знаеше кви боклуци ще се измътите щеше да ви изцика в банята и да се приключва.

0 1 2 3 4 ....6 7 8 9 10 11 12 13

Да ви разкажа за битката при Кричим
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE