<bgdev />free

Вход Регистрация

залагания
0

0 1 2 3 4 5
#36128 (ツ) Дон Реба
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1042 пъти.

кога цар путин ще освободи брацки донецк и луганск от евроатлантическо иго?

#36129 (ツ) Евлампи
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1028 пъти.

Като почне секретаря му Джо Брежнев да чупи стойки сякаш много му се дърви значи е близо :)

#36130 (ツ) Един от многото
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1025 пъти.

Предвид, че 1/2 от Руската армия е съсредоточена в европейската и част, а на НАТО ще му трябват седмици за да мобилизира и докара достатъчно части на европейски терен - реално когато си поиска (т.е. напълно възможно и през управлението на Бай Дън).

Лошото е, че с всеки опит на другаря Путин да си вземе "каквото му принадлежи" (както правеше един Übermensch с мустак), наближаваме един забавен момент в историята на човечеството дето може пак да се "наложи" няколкостотин милиона души да умрат заради амбициите на некви тарикати.

#36131 (ツ) Дон Реба
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1024 пъти.

то явно е близо,ама кога? дали ще е за 9ти май, или ще изчакат да мине?

#36132 (ツ) Един от многото
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1022 пъти.

Еми аз ако бях от страната на Путин щях да изчакам да мине 9-ти - то причини за нападение имат, но повод нямат още май.

Та примерно може да стане следното:

1. Руското население в тези области организира мощни чествания на 9-ти Май.

2. Инсценира се "репресия" от страна на Украйна спрямо руското население.

3. Русия се намесва за да защити населението си и всее "справедливост".

#36133 (ツ) Дон Реба
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1021 пъти.
Един от многото

няколкостотин милиона души да умрат заради амбициите на некви тарикати.

всъщност те си умират защото мащехата природа така обича, а победителя просто хвърля вината на победения. ако беше победил "тариката" с мустаците, вината за световната война щеше да е на британците , защото се месят. "вина" разбира се носят и двете страни - едната за това че почва войната, другата за това че раздухва войната до световна. аз все пак смятам че по-опасното е именно раздухването на войната до световна, а не запалването и. войни е имало и ще има, вода е текла и ще тече. това което е нередно е световните войни, а не просто войните. така че в задаващата се война предпочитам да спечелят "лошите" дето заграбват териториите на суверенни държави, имали глупостта да им се ежат. има и нещо друго - дълготрайния глобален мир който цари днес (тия "войни" с по няколко хиляди убити не са войни) също увеличава шанса за голяма световна война,защото се трупат напрежения,а и хората губят идея какво е това война, и започват да недооценяват безметежното благоденствие в което погрухват доволно.

#36134 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 20.04.2021 от Един от многото, видяно: 1017 пъти.
Дон Реба

дълготрайния глобален мир който цари днес (тия "войни" с по няколко хиляди убити не са войни) също увеличава шанса за голяма световна война,защото се трупат напрежения,а и хората губят идея какво е това война, и започват да недооценяват безметежното благоденствие в което погрухват доволно.

Има го това. Като няма къде да се отпуши това напрежение, то се събира и накрая става "нещо голямо". Но верно еврогейците позабравихме какво е война (вече 70 години нема война на наша територия, с изключение на некви Косово, Югославия, Украйна, ала бала, дето почти не ги броим за Европа).

Едни приятели така нещо се депресират напоследък - я за работа, я покрай пандемията, а аз им казвам:

"вземете изгледайте няколко документални филма за Втората Световна и ще благодарите за хубавия си живот - едно време 'щасливците' са изкравали по 6 години на фронта (нещастните са ги отстрелвали на първия ден) и я се завърнат сакати, я с PTSD, а днеска 2 месеца те карат да стоиш дома и да си пиеш ракията и вече изперкваш".

#36135 (ツ) gat3way
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1015 пъти.

Препвате ли, бидони с вода, тенекета със сирене, олио и гранати в мазето?

#36136 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 20.04.2021 от Един от многото, видяно: 1011 пъти.

Хах, едно време (като почна великото преселение на тъмнокожите сирийци - 2012-13 ако не греша), разните националисти така се беха наплашили, че идват да ни превземат, че сигурно са спали с кама и пищов, от страх, че негрите ще ги наебат посреднощ. То някои още вярват на тая конспирация, че ги "заселват тук с цел", докато чернилките предимно минават през страната и ходят към цивилизованите страни - Германия, Франция и т.н. (все едно некой ще си постави за цел да превземе тая кочина, Резервата).

#36137 (ツ) Дон Реба
Създадено на 20.04.2021, видяно: 1008 пъти.
gat3way

Препвате ли, бидони с вода, тенекета със сирене, олио и гранати в мазето?

а без законен калашник как ще опазиш тия благини като настане глад?

#36138 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 20.04.2021 от Един от многото, видяно: 1005 пъти.
Дон Реба
gat3way

Препвате ли, бидони с вода, тенекета със сирене, олио и гранати в мазето?

а без законен калашник как ще опазиш тия благини като настане глад?

Е как - с незаконен калашник. Май и Георги Стоев в една от книгите си описваше, как мутри отишли да рекетират некви мангали дето произвеждали незаконна ракия, ама те си пазели казаните с незаконни калашници и на мутрите "не им се получил рекетът". :-D

Бех гледал едно документално филмче за "руската мафия в САЩ", ама беше за некви Mid-Level мафиоти. Некъв ФБР агент отива да купува оръжие и руснаците му фърлят едни справочник с оръжия на завод "Арсенал". Та щом в Щатите можеш да си купиш незаконно българско оръжие със справочник, тука требва да е още по-лесно.

#36139 (ツ) Дон Реба
Последно редактирано на 20.04.2021 от Дон Реба, видяно: 1001 пъти.
Един от многото

Е как - с незаконен калашник.

това беше ебавка с рабиняка, ти не си бил в оня форум, ама един от безсмъртните му бисери в хленченето беше че държавата не му давала да притежава законен калашник. дори аватара ми е в чест на тоя шедьовър на изкуството на хленча

#36140 (ツ) Един от многото
Създадено на 20.04.2021, видяно: 995 пъти.

Разбрах за тая мелодрама, но верно не съм бил свидетел. Ама да - като няма "законни" калашници по улиците, ще си намерим "незаконни" и толкоз.

#36141 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 20.04.2021 от Rabin, видяно: 988 пъти.

Ропове, подигравките са нещо като статус към някого. Като подиграваш някого значи казваш "аз не съм като теб".

Нещо като гравитацията - всемирно взаимодействие. Примерно мога да се издървя "привличам Земята със 70 килограма", и ще бъде вярно, макар и малоумно казано.

Че и ваща работа. Заявявате че доноризмът ви дава всемирно отблъскване към рабиноидите, със 70, 100 или 120 кг, напоследък всички заявявате че сте сте се освинили. Нищожникът донор казва "ето аз съм доволен да ставам всеки втори ден зарад ушевия, и после на старини да остана на милостта на 4-те чавета дето отгледах от залъка си".

Като се подигравате на Рабин за калашника се подигравате на собсвения си доноризъм. Автоматични оръжия продават почти свободно у ФАЩ, и са най-голоямата военна сила засега. На швейцарците им ПОДАРЯВаТ държавна пушка, и престъпността е в пъти по-ниска от сетния чук дето вилнее в кмб. У Туче имаме зверски убита бяла от мангал, съседния град имаме изяден човек от бездомни псета.

Няма лошо да си турите на аватара кви сте нищожества, с това само засвидетелствате колко сте различни от велики народи като фащовите и швейцарците. Верно са турбо затъпели напоследък, ама поне имаха акъла да не си нарязват армията на скрап като нас. Щото сте много умни и 1/3 век избирате тумбаци като шкембе войвода.

Утре ако стане война не мож мобилизира и 1 рейс народ. Мен ми е през кура за военните и за кмб изобщо, пък новото поколение не е служило и дори да ги съберат после няма кво да ги правят.

Също тъй не виждам кво лошо е да те застрелят на първия ден, отколкото 6 години на фронта. Оцелелите Сталин ги е пращал в сибир, както са с военните униформи, просто защото са виждали западния свят.

Наще деди са били едни отпадъци, вие сте други донори, ваще деца питат отде да си отворят чипса. Техните деца сигур ще почнат да лазят на 4 крака.

Та с тия ебавки на тема рабиноизъм просто показвате готовността си да ви праят уя на камшик в силните ви години, и сетен чук или храна за псетата накрая на силите ви.

Децата ви отдавна ще са се разбягали към рабиноиден ФАЩ или Швейцария. Дето имат законни калаши. Поне ще имат шанса да не са изядени от псета или среща с оня сетния през възглавницата. Мангалът туря възглавница на лицето на жертвата, че го е страх да гледа кво се случва под нея.

#36142 (ツ) Дон Реба
Създадено на 20.04.2021, видяно: 984 пъти.
Rabin

Като подиграваш някого значи казваш "аз не съм като теб".

абсолютно вярно рабиняк, пак откри топлата вода rofl нещо повече, за да не се обърка да помисли някой дори за секунда че съм като теб, съм сложил аватар, който ясно и нагледно показва че не съм като теб аххахахахахахаха

#36143 (ツ) Един от многото
Създадено на 20.04.2021, видяно: 979 пъти.
Rabin

Също тъй не виждам кво лошо е да те застрелят на първия ден, отколкото 6 години на фронта. Оцелелите Сталин ги е пращал в сибир, както са с военните униформи, просто защото са виждали западния свят.

Наще деди са били едни отпадъци, вие сте други донори, ваще деца питат отде да си отворят чипса. Техните деца сигур ще почнат да лазят на 4 крака.

Според зависи, ако те застрелят (без да те убият) и лежиш с лечими рани в лечебницата до края на войната, си е направо супер. Ама ако приключиш на първия ден, нз колко е добре. Ама може да е по-добре от 6 години война, нз. Дано и да не разбера.

А иначе верно, масово изпростяваме спор нема. Но точно затова го има и другия проблем. У САЩ и др. държави са се научили кога да вадят оръжие и кога не. Тука некви пенсионери-военни със законно оръжие се стрелят като някой ги задмине на светофара. Ако се даде оръжие на "материала" ще се изпозастреляме (или изпосамоубием от некадърност).

У Резервата сме още на ниво бухалки, вериги и павета. Рано ни е да откриваме огнестрелните оръжия.

#36144 (ツ) gat3way
Създадено на 20.04.2021, видяно: 976 пъти.
Един от многото

Хах, едно време (като почна великото преселение на тъмнокожите сирийци - 2012-13 ако не греша), разните националисти така се беха наплашили, че идват да ни превземат, че сигурно са спали с кама и пищов, от страх, че негрите ще ги наебат посреднощ. То някои още вярват на тая конспирация, че ги "заселват тук с цел", докато чернилките предимно минават през страната и ходят към цивилизованите страни - Германия, Франция и т.н. (все едно некой ще си постави за цел да превземе тая кочина, Резервата).

Мче да...

#36146 (ツ) Дон Реба
Създадено на 20.04.2021, видяно: 975 пъти.
Един от многото

Ако се даде оръжие на "материала" ще се изпозастреляме (или изпосамоубием от некадърност).

това ще е първите три месеца, после нещата ще си дойдат на мястото. така или иначе въпроса за и против оръжието не е ключов, на бисера със законния калашник се смяха хората и от двата лагера

#36147 (ツ) Един от многото
Последно редактирано на 20.04.2021 от Един от многото, видяно: 974 пъти.
gat3way
Един от многото

Хах, едно време (като почна великото преселение на тъмнокожите сирийци - 2012-13 ако не греша), разните националисти така се беха наплашили, че идват да ни превземат, че сигурно са спали с кама и пищов, от страх, че негрите ще ги наебат посреднощ. То някои още вярват на тая конспирация, че ги "заселват тук с цел", докато чернилките предимно минават през страната и ходят към цивилизованите страни - Германия, Франция и т.н. (все едно некой ще си постави за цел да превземе тая кочина, Резервата).

Мче да...

Мда. :-D Курвоазие се ебава, че познавам само "слависти" и "шкембисти", ама за 6 години като "патриот" съм се запознал със секви индивиди от "родолюбците" (включително "културоведи" и "културисти"). Както разправя един циганин, чийто брат е арестуван за кражба, на ченгето дето го е арестувало:

"Аз познава брат, душата вътре!"

Знам им и кътните зъби на тея "патриоти", само на тая хубава стена трябваше да сложат и портрет на Ботев или Левски направен със спрей (щото народът се "събужда" като ги види) и щях да бъда обзет от "патриотизъм" и да пусна сълза. 😥

#36149 (ツ) Rabin
Създадено на 20.04.2021, видяно: 969 пъти.
Дон Реба
Един от многото

Ако се даде оръжие на "материала" ще се изпозастреляме (или изпосамоубием от некадърност).

това ще е първите три месеца, после нещата ще си дойдат на мястото. така или иначе въпроса за и против оръжието не е ключов, на бисера със законния калашник се смяха хората и от двата лагера

Кои 2 лагера бе донор, единия лагер съм аз, другия сте роповете без амбиции.

Аз не съм се смял, радвам се. Ще има кой да храни мангустите. Ако не сте вие верно ще плъзнат да оглозгат навсякъде като плъхове. Визирам ония прослойки дето си горят дограмата, че да се стоплят. И лягат с камък в джоба - с него гаси лампата.

Сигур тъй се смеят швейцарците, кат им раздават пушките.

Пък за "бежанците" е отделна тема - не останаха тука, щото верно резерват. Не че сте по-умни от германките дето прегръщаха черния кур на гарата. Просто сте бедни и не ви искат ни територия ни сухия хляб. Като се съфиресат ще дойдат да поискат и ващо.

0 1 2 3 4 5

залагания
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE