<bgdev />free

Вход Регистрация

Новото ПКП
0

0 1 2
#35605 (ツ) Golden Gega
Създадено на 15.04.2021, видяно: 978 пъти.

Е то в Русето покрай хлора тия дреболии като миризми и задушавания не се броят, най-хубавия виц на тая тема е как един русенец го нападнали със спрей а той вместо да падне взел че пребил нападателя и на полицаите казал: - Аз съм преживял хлора а той ме пръска с някакво си спрейче...

#35606 (ツ) gat3way
Създадено на 15.04.2021, видяно: 975 пъти.

По принцип това е така, аз допълнително сам съм си произвеждал чист хлор и хлорни продукти навремето, немое ме събори тва никак ооообаче то това не ти дава супер имунитет, примерно като отида в бургас и нефтохима в 2 часа сутринта пуснат лайната яко си ме бъгват. Обаче па тея там изглежда като яко да са му свикнали и не им дреме. Ем така е изкривявания кво да се прави.

#35608 (ツ) Golden Gega
Създадено на 15.04.2021, видяно: 966 пъти.

Вишуту ми беше със специалност синтез на пластмаси, вонята си беше изключително могъща и всепроникваща но опитните кадри твърдята че най-смрадливите специалности са с нефтопродукти, явно са били прави

#35609 (ツ) gat3way
Създадено на 15.04.2021, видяно: 964 пъти.

Е то това с полимерите май по бургас, девня и ямбол май се случва най-вече, по русето най-вече бои, а при боите смрадта е предимно на органични разтворители, но па оттам полулегално можеше да се сдобие човек със солна и сярна киселина, некакви такива спомени ама това беше толко отдавна че ми е леко мъгла това време.

#35620 (ツ) Stilgar
Създадено на 15.04.2021, видяно: 954 пъти.

Абе верно ли при Фандъка поизчезнали глутниците помияри? Някой ми разправяше така, обаче в същото време не се хвалила от което следва, че са ги избили тайно, ако беше просто да работи кастрирането щеше да се тупа по гърдите как е решила проблема. Други хора ми казват, че няма особена промяна с помиярите в София.

#35621 (ツ) gat3way
Създадено на 15.04.2021, видяно: 951 пъти.

Тука специално няма разлика.

#35624 (ツ) Golden Gega
Създадено на 15.04.2021, видяно: 948 пъти.

Моето лично впечатление е че поизчезнаха, но всичко е субективно. Реално Фандъчката пооправи доста неща, други се поосраха или си останаха същите но понеже винаги е най-лесно да се критикува и Господ да дойде пак ще е страшна мрънканица, аз мисля че реално промените трябва да са законодателни - имам познат дето прави одити на големи държавни и общински поръчки и се доверявам на неговото мнение, дотогава който и кмет да сложиш, дали той, дали обкръжението му ще крадне яко просто защото може и защото риска да понесеш истински санкции е много малък

#35643 (ツ) Дон Реба
Създадено на 16.04.2021, видяно: 923 пъти.
gat3way

но па оттам полулегално можеше да се сдобие човек със солна и сярна киселина,

защо полулегално,напълно легално можеш да си ги купиш за 10 лева, бонус ти ги носи на крак до вратата хрупкава кифла с бмв х-5. тук още не сме развили демокрацията до нива където веднага идва черната жипка и те кара в гуантанамо ако си поръчаш "терористични" материали

#35652 (ツ) gat3way
Създадено на 16.04.2021, видяно: 899 пъти.

А, твърде вероятно е можело, то между другото в химснаб също можеше, но аз тогава оттам реактиви не помня да съм вземал, май главно стъклария и сух спирт и това ако успея да навия нашите да ме закарат там, което не беше толкова проста работа.

#35654 (ツ) Дон Реба
Създадено на 16.04.2021, видяно: 893 пъти.

аа, ти за соца ли говориш, е тогава да.

#35656 (ツ) gat3way
Създадено на 16.04.2021, видяно: 890 пъти.

А, не соца, някъде началото на 90-те докъм средата да е било.

#35657 (ツ) qtakabg
Създадено на 16.04.2021, видяно: 879 пъти.

Намаляха значително, което се вижда и по увеличаващия се брой котки.

#35658 (ツ) Rabin
Създадено на 16.04.2021, видяно: 875 пъти.
Евлампи
Rabin

Бе свирът беше мажоретка на гербавите, особено пък на заспалата даскалица

За Фандъкова метнах дори след като дигна билетчето което умнокрасиво левичарската ми душа принципно не хареса :)

После се сърдите като ви викам лумпени и ропове.

Гербавите ми вдигнаха винетка с 60%, билетче с 60%, данъка на жипарата с 50%, въведоха ми платена зона за паркиране, тия дни я увеличиха и за събота.

Постоянно ми дигат ток и вода, гражданска отг. фръкна и тя почти двойно от преди 10 г., прегледите и те, постоянно влошават условията за пенсиониране, вече не може да се внася ако няма безсмисления СЕ сертификат, Боко наскоро назначи още държавни клатикурци и мисирки.

Криминализира неползването на конституционното право за пенсионно осигуряване, вкараха данък кладенец, за малко да мине и 5 стотака рекет паспортизация сгради. Значи дотам изнагляха че ретроспективно да наказват вече построеното и законното. Смятай, къщите на възрожденците, дето са музеи - ще влизат обрачите фирми да паспортизират, без смисъл някакъв, по една трицифрена сумичка от сяко домакинство, в полза на частни фирми.

По тяхно време вкараха чл. 417 да те осъдят и изритат от бащино огнище, само с елементарния за фалшификация документ запис на заповед.

Квото и да се замисля гербаджиите ми го оскъпиха и окепазиха, и продължавате, нищожества, да ги подкрепяте.

200 000 бюджетни служители на няма и 2 милиона работещи, ся с тия затваряния може и милион и половина да са останали. Де го има това???

Кво и да си помисля все искат да лапат и лапат. По 6 чужди чавета са ви зачислили, и пак им е малко! И бежански лагери правят.

#35659 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.04.2021 от Rabin, видяно: 873 пъти.
qtakabg

Намаляха значително, което се вижда и по увеличаващия се брой котки.

Нямам такива наблюдения, се същите песове си обикалят. И закво са ви, макя ви проста! Нито имат принос към екосистемата, само разнасят болести и ядат хора.

#35660 (ツ) Courvoisier
Създадено на 16.04.2021, видяно: 869 пъти.

Имаше бум на продажбите на антифриз, if you know what i mean

#35663 (ツ) gat3way
Създадено на 16.04.2021, видяно: 866 пъти.

Мех, тва с антифриза е хубава легенда ма не знам дали на практика се получава толкова успешно. На много места иначе стават такива случки, примерно навремето в русето имаше некакъв мистериозен "отровител в парка" дето тровеше мастиите, ама не беше с антифриз със сигурност, както и да е, то и бая птици изпотрепа покрай тва и уж ходеха да го дебнат да го пребият щото си слагал примамките по някакви детски площадки и там околните блокове бяха побеснели, ама така и не го хванаха накрая. Както и да е, тука преди няколко години минаваха тея екоравновесие ли кви са да прибират мастиите в кучкарника и имаше една бабушкера дето прибираше мастията в мазето докато се разкарат, аз така и не разбирам защо не си го гледа за постоянно ако ще е така, явно идва нанагоре да го разхожда ли не знам, верно е криворазбрана работа това.

#35664 (ツ) Courvoisier
Последно редактирано на 16.04.2021 от Courvoisier, видяно: 863 пъти.

4 лапи ги прибират временно, кастрират и пускат след време, ако някой не ги осинови. И други организации го правят. Може друга организация тихичко да ги е изтрепала. Но съм чувал разкази как няколко хора са претрепали няколко помияра в младост, защото са им пречели. Чувал съм и пикантни разкази за помиярите между студентски град и симеоново.

Веднъж бях пред добро хрумване до католическия. Чакам аз да прегледат котарака и изведнъж излизат некви мастии с други мастии и рев голям. И жената чак се разрева. Дори за момент и мен ме трогнаха, но няма значение. Некви плевенски... така :) реваха за бездомни плевенски кучета (що реват в софия?!), как хората се гаврели с тях, рязали им уши, пъхали им неща в гъзовете и така нататък. Голям рев. Та от тези случки съм добил впечатление, че хората се саморазправят и сами си решават проблемите, без да разчитат на държавата. Наистина, има шанс да разнасят болести и нахапят някого, но не са от належащите проблеми за оправяне и разбирам бездействието на държавата (по- скоро някой не е измислил как да усвоява или пък си мислят, че ще има обществен натиск, ако се вземат по- радикални мерки). Бездомните кучета не ми пречат, не ме и вълнуват. Пречи ми, че собствениците на кучета обикновено не чистят лайната на кучетата си и центъра, лозенец и парковте наоколо са пълни с лайна. Вероятно е същото и в другите квартали.

#35665 (ツ) gat3way
Създадено на 16.04.2021, видяно: 857 пъти.

как хората се гаврели с тях, рязали им уши, пъхали им неща в гъзовете и така нататък. Голям рев.

Е тва си е за бой, аз такива простотии не мога да понасям и немоа си представя що за олигофрен ще тръгне да се гаври с животни за кеф, ако ще да са най-противните мастии. А има верно много болни мозъци, една сутрин примерно водя малката на градина и то се минава по едни плочи през една градинка по пътя и гледам некакъв тъпанар оставил един разпорен плъх баш на плочите, ся човек отдалеч може и да си помисли че просто е пукнал или некоя котка му е видяла сметката, ма не беше така - беше си разпорен от-до с нож и вътрешностите му беха захвърлени встрани, ся не ми пука за некакъв плъх и бих се радвал всичките да ги избият, ма тва малката като взе да ми задава въпроси вече ми дойде леко нагоре, треа си много болно просто парче да го сътвориш тва.

#35667 (ツ) qtakabg
Последно редактирано на 16.04.2021 от qtakabg, видяно: 851 пъти.

Поддържането на популацията е основен бизнес за няколко организации, които имат интерес да показват някакъв напредък по намаляването й, но не и да изчезне застрашително много, че парата да секне. Просто е - стабилен бизнес за десетилетия.

#35669 (ツ) Дон Реба
Създадено на 16.04.2021, видяно: 849 пъти.
gat3way

не мога да понасям и немоа си представя що за олигофрен ще тръгне да се гаври с животни за кеф

деца го правят, ти не беше ли разправял че като малък си обичал да поубиваш кученца? аз със приятелите порехме жаби, ама с образователна цел, упоени (вдъхнови ни Е.Т. впрочем) . после ги зашивахме и веднъж даже една успя да се съживи и избяга преди да сме я изписали официално.

а малката като те пита, отговаряш и, какво толкова.

0 1 2

Новото ПКП
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE