<bgdev />free

Вход Регистрация

Да нахраним Киро брейка!
1

0 1
#21798 (ツ) Komsomolec
Последно редактирано на 17.12.2020 от Komsomolec, видяно: 1468 пъти.

Здравейте, Гугъл ме доведе при вас, като обеща, че сте свободен форум. Да видим дали е така.

В една група у Фейсбук коментираме, че няма да е зле да помогнем на Киро Брейка да има какво да сложи на масата. ЗатвоОри залата, приклЮчи с магазина, сега на гърба на лична трагедия опитва да изкара някой лев. Негова си работа, но има нещо много по-голямо и грозно.

Регистрирал си е няколко бот ника под видеата си, и сам си хвали и одобрява пропагандата по бай Тодор. По какво се познава ли - най-ревностните му уж почитатели - имат права да трият мнения, които му опонират на внушенията. Много народ писа, че им изчезват мнения, ако не хвалят социализма. Уж си ги виждаш докато си в профила си, но ако излезеш - мнението го няма. Не е видимо за останалите потребители.

Предлагам всеки, на който не са му безразлични трагедиите на тоталитарния строй - да пусне линк към тази дискусия - http://spodeli.net/4/story-149696.html. Да видим нея как ще изтрие. Ако тук в https://bgdev-free.asm32.info/da-nahranim-kiro-brejka.443 се заформи дискусия - Брейка също ще се радва да я види. Той си го казва в прав текст - вие пишЕте - аз ще ви трия. Просто пуснете линк под всяко ново негово видео. Ще изтрие двама, ще изтрие двадесет, но все някога ще разбере, че не е по-голям от Интернет. Пишете под видеата му в Youtube, пускайте линк към дискусията тук, за да има Кирчо какво да яде! Да чете и да се радва. Да четат и останалите и да му пишат, тук не може да модерира! Споделяйте по мрежите, кажете си мнението за соца, за да не гласуват утре децата ви по някой нов мераклия за вожд и учител.

Да нахраним Киро брейка! :-)

#21799 (ツ) gat3way
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1457 пъти.

Рабине, бегай оттука.

#21801 (ツ) гофи2
Последно редактирано на 17.12.2020 от гофи2, видяно: 1451 пъти.

Този Киро съм хващал веднъж, дваж негови интервюта. Нямам време да му гледам канала.

Едно време имаше образи като Калин Релефа и Цветан Поща. Днес никой не помни тези хора.

Та думата ми е, какво трябва да му се вталясвам на някой, който сам се е кръстил Брейка?! Минава и заминава. Няма, какво да се занимавам с него.

А и темата, по която желаеш да го храним, е твърде сложна. Хич не е еднозначна. И определено няма общо мнение по нея. На всичкото отгоре е нещо, което е било прекалено скоро и сме го живели.

Например дядото на Курвазие е бил в Белене. А моя, пастрока беше окръжен секретар. Вероятно не мислим едно и също. И за да е още по-весело, нашия Админ е заклет комунист. Такъв комунист, който ругае БСП. Толкова краен.

Та такива неща.

#21802 (ツ) Komsomolec
Последно редактирано на 17.12.2020 от Komsomolec, видяно: 1446 пъти.

Казусът не е за комунизма, а за пропагандата, която Брейка се опитва да налага. "Вие пишЕте, който плюе по социализма ще го трия", казва Брейкът. Ето, предлагам да пробваме дали може да се пребори с целия Интернет. вече си е огранизирал фен група от деца, които му вярват, че по соца всичко е било съвършено и са живели в рая, това буквално го казват.

Политическата страна на казуса е огромна, колкото хора - двойно повече взаимно изключващи се мнения.

Говорим за грозното едностранчиво представяне на фактите. Не може да има дискусия ако всичко което не пасва на пропагандата се трие. Който е живял по соца си има мнение, но децата утре ще се юрнат да гласуват за турбо далавераджии като БСП примерно. Това вече е вредно.

#21803 (ツ) гофи2
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1436 пъти.

Не, че ще оправдавам Киро, но една диктатура, особено, ако е на пролетариата, има и известен брой хубави черти. Някой по-краен, подобен на Дон Реба, би казал, че най-доброто им дело е народния съд. А то даже не е тяхно. Не казвам, че той конкретно би го казал, но някой с неговия характер.

Обаче, това, че Киро възхвалява нещо си там (независимо, какво) не го смятам за проблем. Това е просто едно уравновесяване. Много по-отдавна да чуем това име, у нас беше пълно с всякакви Иво Прокопиевци, Александър Йордановци и подобни, говорещи диметрално противоположните неща. Един умен човек ще чуе едното, ще чуе другото и ще си направи извод за себе си.

Киро щеше да се случи, макар под друго име. Природен закон. Да не излъжа, ама май беше втория, нютонов за равната по сила и обратна по посока.

Тъпото е, че един Иво Прокопиев прави впечатление на интелигентен човек, пък този Киро хич не изглежда. От друга страна това може да е от забавянето. Първите антикомунисти като споменатия дебелак Йорданов, им казваха пещерни. Той 30 години по-късно отново изпълзя от някаква дупка по поръка на Манфред Вебер и си личи, че не е мръднал милиметър.

Същото ще стане и с Киро. По някое време ще се позагуби, защото ще омръзне на почитателите си. После след някакъв брой десетилетия пак ще изгрее като светулка за малко, за да се види, че си е същия. А междувременно ще бъде заменен от други по-добре подготвени.

Кръговрата на живота.

#21804 (ツ) Komsomolec
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1432 пъти.
гофи2

Не, че ще оправдавам Киро, но една диктатура, особено, ако е на пролетариата, има и известен брой хубави черти.

Диктатура на пролетариата никъде не е имало, но темата изобщо не е за това.

Става въпрос за нагла и показна цензура, и то от някой който постоянно реве, че него го цензурират.

#21805 (ツ) гофи2
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1429 пъти.
Komsomolec

...

Става въпрос за нагла и показна цензура, и то от някой който постоянно реве, че него го цензурират.

Живеем във времената на Spybook, Гългъл, Твитер, LGBT, Me to, BLM., ЗАСП. Цензурата е навсякъде около нас. Даже този режим дето той възхвалявал, беше известен с цензурата си. Но нямаше и 10% от сегашните възможности.

Тъй, че всичко си е наред. Той възхвалява диктатура и я упражнява на практика да покаже, как се прави.

Този Киро наистина е прекалено незначителен в моя свят. В тази тема употребих името му повече пъти от всички пъти, в които съм го споменавал. Май беше не повече от веднъж.

#21806 (ツ) Komsomolec
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1425 пъти.
гофи2

Живеем във времената на Spybook, Гългъл, Твитер, LGBT, Me to, BLM., ЗАСП. Цензурата е навсякъде около нас. Даже този режим дето той възхвалявал, беше известен с цензурата си. Но нямаше и 10% от сегашните възможности.

Тъй, че всичко си е наред. Той възхвалява диктатура и я упражнява на практика да покаже, как се прави.

Едно е да ти цензурират коментар. Друго е да те изпратят в Белене заради безобиден виц, и над семейството и роднините ти да тегне щампата "народен враг".

Кое е наред - единия ден да пищи, че му цензурират клиповете, и на другия ден да се хвали как той цензурира. Мъжко държание ли е това? Инак много обича да се прави на големия мъжага.

#21807 (ツ) гофи2
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1423 пъти.

За много хора да те изхвърлят от Инстаграм, Твитер, Линкедин е равносилно на край на живота им. Да им лепнат щемпел антисемит, ксенофоб, хомофоб и край на кариерата ти. Защо мислиш, че всички тук пишат с псевдоними? Защото, ако работодателите им научат, какви ги пишат, ще ги изгонят.

Не те пращат в трудов лагер и това е добре. Но цензурата не е по-малка, а по-голяма.

Защото тогава управляващите бяха тъпи, а активистите умни. Успяваха да пробиват. Гледай например „Преброяване на дивите зайци“. Това е филм, който никога не е забраняван, че и награди е печелил.

Сега цензурите са умни (направо са машини, не са даже хора), а активистите са тъпи. В резултат цензурата е много по-успешна.

#21808 (ツ) miron
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1419 пъти.
гофи2

Но цензурата не е по-малка, а по-голяма.

Пак прекаляваш, като за секса :-)

Поне на половината от постоянното присъствие тук имената им лесно могат да се намерят.

#21809 (ツ) гофи2
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1414 пъти.

Може и да хиперболизирам малко, но днес не би минал филм „Преброяване на демократичните зайци“.

В тая връзка, втория коментирал никога не е крил името си, но той не е и писал нищо противо-конформистко. Човек като го чете, може да реши, че Байдън му плаща за връзки с обществеността.

Моето име също не е никаква тайна, но мен няма от къде да ме уволняват.

В това меркантилно време е много зле да те изритат от обществото.

Все пак е по-добре от това да те затворят. Дано не дочакаме пак да се случва.

#21810 (ツ) gat3way
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1411 пъти.

Не може да има дискусия ако всичко което не пасва на пропагандата се трие. Който е живял по соца си има мнение, но децата утре ще се юрнат да гласуват за турбо далавераджии като БСП примерно. Това вече е вредно.

И какъв е проблема да гласуват за БСП? Ако гласуват за турбо далавераджии като ГЕРБ и ДПС примерно, по-различно ли е?

#21811 (ツ) гофи2
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1405 пъти.

Една идея е по-добре ГЕРБ, бивайки все пак партия от семейството на ЕНП, отколкото подопечните на Р.Овч. А ДПС си го имаме с всяка власт. То е константа.

#21812 (ツ) gat3way
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1401 пъти.

Пфффффхахаха. Да, добре, съпартийци с онова гейче на Орбан, само че по-пасивни.

#21813 (ツ) гофи2
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1399 пъти.
gat3way

Пфффффхахаха. Да, добре, съпартийци с онова гейче на Орбан, само че по-пасивни.

Точно така, раз-Бойко е за бракове на LGBT и да не си бием жените, а вафла Корни, която явно е мъжа в семейството, е твърдо против това да не можем да бием половинките си. И конституционния съд пита по въпроса. Само дето понеже е тъпа, не разбра, че този отговор значи, не, че може да бие мъжлето си, а че трябва да променим конституцията си, че да е в синхрон с Цариград.

#21814 (ツ) gat3way
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1399 пъти.

Ами откъдето следва че членството в ЕНП е абсолютен ташак, там очевидно ще вземат и педофилска партия, стига да им докара няколко евродупедата.

#21815 (ツ) Courvoisier
Последно редактирано на 17.12.2020 от Courvoisier, видяно: 1389 пъти.

Който иска да ми вдигне данъците да го духа и да пие на боклука сока.

гоф, в по- малките фирми, ако шефевете не са геежендърма може да се псува неофициално пред тях, но ако са, може да се псува неофициално като ги няма, но може да има клюкарки и тогава вече не се псува. и все пак, като поработиш малко ще видим може ли или не може и ако не те кефи си намираш следващото място и засега минава номера, но ако се изкаша нетолерантно официално, ще си ритна трудовата книжка, то е ясно rofl

по принцип е яко, ако сте разделени по 3-4 в стая и ако си допаднете, може да се насирате даже, няма проблеми

но алкохолиците изчезнаха :/ помня като бях жунка, стария жавар влиза в 10 сутринта със 6 бири и ме пита искам ли кафе подавайки ми бира.... ех, деа! сега някъде е забранено да се пие

#21816 (ツ) Komsomolec
Последно редактирано на 17.12.2020 от Komsomolec, видяно: 1383 пъти.
gat3way

И какъв е проблема да гласуват за БСП? Ако гласуват за турбо далавераджии като ГЕРБ и ДПС примерно, по-различно ли е?

Проблемът е, че народът не ще да прогледне отвъд доказани далавераджии, и то на наш гръб. Избирате "най-малкото зло", без да ви иде на ум, че може и да не е само зло.

Дотук добре, вашия "Админ заклет комунист" още не е тръгнал да трие, ама темата беше за друго. Политиката е тема безкрайна, пуснете по едно линкче под видеата на Брейка, поне някаква полза да има. Ще изтрие двама, петима, на 50-тия ще се замисли. Пък и разпалва хейт за себе си по целия нет.

Разбира се, и по други форуми ще събирам подаяния за него, защото е огладнял. Лично негова молба удовлетворявам, каза да му пишем, да има какво да трие.

#21817 (ツ) гофи2
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1377 пъти.
Komsomolec
gat3way

И какъв е проблема да гласуват за БСП? Ако гласуват за турбо далавераджии като ГЕРБ и ДПС примерно, по-различно ли е?

Проблемът е, че народът неще да прогледне отвъд доказани далавераджии, и то на наш гръб.

...

Колкото доказани педерасти са гърбавите и лично лидера им (не, че вярвам, че при тях има изключения и сини пички), то петдесеторно по-доказани са социалистите. Герберите са управлявали 11 години, а онея над 60 общо.

#21818 (ツ) Komsomolec
Създадено на 17.12.2020, видяно: 1373 пъти.
гофи2

Колкото доказани педерасти са гърбавите и лично лидера им (не, че вярвам, че при тях има изключения и сини пички), то петдесеторно по-доказани са социалистите. Герберите са управлявали 11 години, а онея над 60 общо.

Уважаеми Гофи, може ли поне да удовлетворите желанието на Брейка, като така или иначе разводнявате тази тема в съвсем друга посока? Пуснете му двете линкчета от първото мнение, и пак заповядайте!

0 1

Да нахраним Киро брейка!
1

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE