<bgdev />free

Вход Регистрация

Честита нова година!
0

0 1
#83353 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 01.01.2023 от Rabin, видяно: 296 пъти.
Golden Gega

Джони, тия неща не са мислени за да тормозят олигофрени като козаря, те са измислени заради някакви нужди. И като казвам че ще се преоткрият не е защото го казвам аз, а защото така работи светът. Ако имаш претенции да си по-умен от света - чудесно, аз лично ще аплодирам по-добро решение. Засега обаче не се вижда нищо подобно, вижда се нагледно защо тия неща са измислени и са прилагани (и ще се прилагат). Не че няма и други интересни решения, само че те са в графа "интересни" или защото са с голямо TCO, или изискват знания и умения които засега не се демонстрират.

Иначе какво ще има, какво ще няма и дали Бамбо ще опъне Гинка или Генка - интереса ми е чисто академичен

Светът е модериран за рекламо-лумпени като теб. Какъвто този форум не е.

Рекламния добитък не му е проблем примерно да си плати за телевизия и да му дънят 5 мин. реклами, 7 мин. предаване, после пак 5 мин. реклами, същите. Не му е проблем да плати 20 кинта за кино, и като влезе първите 20 мин. са реклами. Същество, което купува нещо като му го покажеш 100 пъти - накрая вика АЗ НЯМАМ КАКВО ДА КРИЯ, няма да разбере ползата от анонимност. Няма да разбере, че корпоративният фашизъм е измислен да те изцеди като лимон, и да те изхвърли за тор. Неслучайно Били си изхвърля старите програмисти, и с парите дето са му докарали купува земеделска земя.

Тъпата ти тиква никога няма да схване, че нормален човек няма да си даде телефона за щяло и нещяло. И ще пише през прокси, щото идат времената на нещо по-лошо от сталинизма. Рашките в момента го играят тоя кошмар.

Като извадя от макя ти ГЗ и го туря фОстата - това за 2 ебанета ли се брои? От академичен интерес питам.

#83373 (ツ) Един от многото
Създадено на 02.01.2023, видяно: 232 пъти.

За много години! Пожелавам много нови потребители и админите големи да порастнат!

0 1

Честита нова година!
0

AsmBB v3.0 (check-in: a316dab8b98d07d9); SQLite v3.42.0 (check-in: 831d0fb2836b71c9);
©2016..2023 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE