<bgdev />free

Вход Регистрация

Гана
-2

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#10117 (ツ) Унуфри
Създадено на 15.09.2020, видяно: 1083 пъти.
Rabin

Беден човек съм аз, не се мъчИ да ме хапеш по беднотия. Виж там деда ти стилизирана путка, той се фали колко много имощен бил.

Ние у кмб сме оптимизирани до степен да купуваме кренвирши по 4 лева килото. Аз не, ама колегите ядат подобни боклуци, че и ми се подиграват кат тукашните лумпени колко изтънчена госпожица съм бил с избора на храна.

От беднотор се оскотява, дори в Африка го знаят това.

Ако някак си направиш стартъп и се вдигнеш до 100+ човека, може би ще разбереш защо.

Мдам, ще ги карам да пишат документи, които никой не чете, в 70% от времето. Дааа...

И след 4 години работа у фирмата - вместо бонус и актуализиране на заплатата - анекс към договора със силно утежняване отговорностите на работника.

Последното работно място и туй ми се случи. Как да не ти се доработи!

Ти гледай там да пускаш джаварника за колайдера по чуркосмучене, другото ние ще го измислим, не се напъвай. От много напъване ще ти се олаби халката.

#10227 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.09.2020 от Rabin, видяно: 1060 пъти.

Ганенца, Гани, Ганища...

Тия коментари не съм ги писал аз!

Продуктова компания не се става със селс отдел и ПМ-и неразбиращи от технологиите, които се опитват да продават или управляват господа от "екзекютив тийм". Вече предизвиквахте смях с твърдението, че ще се превърнете от прост аутсорс в продуктова компания. Сега очаквам да осъзнаете, че с повече мениджъри и по-малко разработчици копаете усилено на долу в кафевите неща. Преструктуриране като барнем структурата и кой на кой е подчинен няма да помогне понеже тези хора трябва да се и сработят. Това отнема доста време, а до колкото си спомням тази структура съм я виждал поне 3 пъти да се променя изначално. Това ме навежда на мисълта, че просто имитирате дейност и нямате ни най-малка представа какво да правите. В същото време търтеите очевидно хора на някого седят и продължават да не вършат нищо, но съвество си вземат заплатите.

https://bgrabotodatel.com/company/10157

Наглост по български. Хем ти намаляват заплатата, хем се разбрали с другите фирми да не те наемат. В индустрията като бачках тоя нагъл картел беше особено силен. Понеже фирмите в бранша се броят на пръстите на двете ми ръце. Казвали са ми го директно.

Днеска се сблъсках с поредната доза уважение на ScaleFocus към служителите си. Започнах да си търся работа, след като видимо фирмата залязва - пиша си с различни HR-и от няколко от тях получавам следното съобщение:

"В момента работите ли към Скейлфокус, че имаме клауза да не привличаме техни служители?"

Не знам колко надоло трябва да копае вече фирмата. Уволнява наред от днеска за утре. Намаля заплати и тъй като е наясно, че хората ще тръгнат на бягат - си е платила да не наемат хората които работят при тях. Чудесна фирма! Чудесно отношение! Силно препоръчвам!! A++++

Бачкаш години наред, и накрая отношение като към отпадък. Като си подам предизвестието и рязко ставам черната овца и лошия, до вчера всичко е било наред...

Няма да е първата, нито последната фирма, която уволнява служители, ама неуважителното отношение ще се запомни. Събуждаш се и разбираш, че си уволнен, защото си изключен от всички комуникационни канали, имейлът ти е спрян и дори не можеш да си кажеш едно чао с колегите. Сами преценете.

Много мизерен номер, не бих се сетил. Да подлъжеш служителите да минат на изпитателен срок, че да не им платиш обезщетение зарад съкращаването.

От няколко дни в всички комуникационни канали свързани с ИТ сферата в България(форуми/фб-ДевБГ/колеги) се говори колко некоректно е подходила фирмата и как е лъгала служителите си, че няма да има съкращения и да се съгласят да подпишат анекс за 4 часов работен ден.

Чист късмет е, че не приех веднага офертата, сигурно сега щях да съм сред тези 120 без компенсация заради изпитателен срок.

Колко ли народ го е издухал с ипотеката, особено като наводнят пазара с трицифрена сума и не могат да се въдворят толкова рязко...

Типично българска фирма, тръгват с голямата кошница, наемат на килограм (подбор се прави сред жените на колегите, приятелите и шуренайките) и после уволняват читавите кадри на база на нечия субективна преценка. Пред очите ми изволниха хора с по 3-4 проекта, твърдейки, че нямало работа за тях.

#10228 (ツ) Courvoisier
Последно редактирано на 16.09.2020 от Courvoisier, видяно: 1046 пъти.

Аре ве, чудо голямо. Аутсорса е място, през което много джунки минават. Все пак е по- добре от нищо. Тъкмо да си научат урока. И да оревем интернета, файда. В нашата сфера не е трудно да си намериш нова работа до N сума пари месечно.

#10229 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.09.2020 от Rabin, видяно: 1042 пъти.
Courvoisier

Аре ве, чудо голямо. Аутсорса е място, през което много джунки минават. Все пак е по- добре от нищо. Тъкмо да си научат урока. И да оревем интернета, файда. В нашата сфера не е трудно да си намериш нова работа до N сума пари месечно.

120 човека да залеят пазара не е шега работа. Не сме Ню Йорк сепак.

Някои от мениджърите се взимат насериозно без да имат никакви умения, особено такива, свързани с управление на хора. Типичен пример е печално известният нов шеф на САП екипа Росен Пейчев, който за някой лев и титла се оказа готов да мине през труповете на колегите си и на човека, който го е наел в тази компания. Тип Пази боже, сляпо да прогледа. Не знам как такива хора спят спокойно. Разруши за 2 месеца един екип, граден няколко години. Самият Виктор Билянски се прави на пич, но се крие като мишка, когато трябва да застане с лице пред хората, на които е обещавал света, когато са му били нужни да му вършат работа и които са му водили клиенти. Пламен Цеков дори не заслужава коментар. Освен да говори глупости по зуум и по телевизора, друго не може да се очаква от него. В момента масово уволняват хора не защото са пред фалит, а за да си запазят нивата на растеж, печалбата и бонусите. Вадете си изводите за какъв морал става дума.

Такива компании трябва да потъват дълбоко и добре да помните хората, които са го създавали, за да не се окажете някой ден рамо до рамо с тях в някоя нова БГ фирмичка. БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ.

У БгРаботодател имат име, че трият неудобни коментари. Срещу заплащане. Нека тука да има бакъп.

Хората освободени по чл.328 - имате основание за завеждане на дело срещу дружеството с искане за възстановяване на работа!!! Целта на такъв иск не е физическото ви връщане на работа. След като спечелите делото, работодателят ще трябва да ви изпрати заплатите от датата на освобождаването ви, до датата на възстановяването ви на работа (12-24+ заплати). 120 човека сте, направете един колективен иск и си поделете разходите по делото! Търсете си правата, ако не се противопоставяте на такива работодатели, такива беззакония ще станат норма.

#10230 (ツ) Courvoisier
Създадено на 16.09.2020, видяно: 1038 пъти.

В цитата ти за 120 онзи не е почнал работа в калето. Нет читател, писател!

Нали осъзнаваш, че тази пролет пазарът беше наводнен с ремоут позиции от цял свят. Предлагаха ми ремоут за УК, Ирландия, Немия, Дания, Испания цяла пролет и лято. А може и фриланс. А специално тази пролет при мен имаше страшно много работа, чак овъртайм платиха.

#10231 (ツ) Rabin
Създадено на 16.09.2020, видяно: 1035 пъти.
Courvoisier

В цитата ти за 120 онзи не е почнал работа в калето.

Може ли да пишеш ако не грамотно, то поне разбираемо?

#10232 (ツ) Courvoisier
Създадено на 16.09.2020, видяно: 1033 пъти.

Със зрението ли имаш проблеми?

#10233 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.09.2020 от Rabin, видяно: 1029 пъти.
Courvoisier

Със зрението ли имаш проблеми?

Може и да имам, може и да нямам, ама като сереш у темата дето отворих гледай поне да ти разбирам.

Абе много духовити коментари има. По-нагоре показах снимка как едни други Гани получили статуетка от Forbes, за най-як ейчар. А фирмата е нарицателна за пинтилък.

Уволниха ни с някви смешни имейли, върнаха ме в даскало, когато мацките ме късаха с смс.

Бахти номерата, да ти спъват работата, че да могат да си спестят едната заплата обезщетение...

В момента се намирам в "престой", сега ще ви преведа.Отваряш си очите сутринта и виждаш, че си блокиран отвсякъде, мейл, системи за работа, достъп с колегите ти ( нищо, че през това време работиш по 4 задачи и от теб се очаква обратна връзка). Казва ти се, че твоят отдел трябва да спре работа за 15 дена, за да могат по чл 328 т.4 да от КТ, да бъдеш отстранен. И причината за спирането на работа е, че ти е отнет достъпът до системите за работа, не че няма работа!Lovely!

Опъваш каиша по 3 проекта наведнъж, пък накрая въртели да не можеш да вземеш твойто си. После аз съм бил негативно настроен... минижмента в кмб е почти еднакъв. Като към ресурс на машина, само че човешки. Овърклокват, пък ако изгориш изгориш.

Абсолютно долнопробен аутсорс, който често ми приличаше на робовладелските шивашки фирми из провинцията, които шият дрехи за големи марки, а всъщност издевателстват над бедните жени от провинцията и им плащат жълти стотинки в сравнение с тяхната печалба. Аз работех на пълен работен ден за един клиент на СкейлФокус, но паралелно с това се очакваше от мен да работя и по вътрешни проекти, както и да участвам в спечелването на нови такива с подготовка на предложения и технически оценки. Общо все едно работих на 2 места на пълен работен ден, разбира се със страшно много извънреден труд, който не ми беше компенсиран нито с пари, нито с дадените празни обещания за кариерно развитие. Препоръчвам на всички уважаващи себе си експерти да стоят далеч от тази пропаднала, робовладелска организация.

Среднисти отговарят за инженери със сертификати и опит. Аз като ви разправям...

Работих преди време в София за тази компания. По ниските етажи има нормални хора, но всичко останало е нещо страшно. До такава степен е побългарено, че няма как да станете какъвто и да било, защото съпругите и любовниците на мениджърите са на сладките позиции. Пълно е с роднини, къде много близки, къде не чак толкова, но все пак с роднински връзки. За София няма да споменавам с имена, защото се познавам с хората, но за провинцията даже и на ниските нива положението е все едно се връщате в най-мрачните години на комунизма. В Пловдив ръководител на ЧР е госпожа Галина Нанкова... Само че милата е толкова сдухана, че даже крие връзката си с единия тийм лийд. Явно я е срам да признае, че дългите й опити да намери човек с дебела заплата най-накрая са се увенчали с успех. Още по-страшното е, че нейна помощничка е комшийката й от Карлово- Виктория. Или както е по-известен сред колегите си- Зъбатата. Та това мило момиче, което трябва да помага за ЧР в град Пловдив е само със средно образование, на двайсетина години и неграмотна. Нека всеки един да си представи как такъв "професионалист" трябва да ви провежда интервю за работа... И също така върти отношения с тоя и оня, защото на всеки е ясно, че такива, от които нищо не става, няма как да оцелеят ако не клякат често. Като цяло за ЧР в тази фирма е много трудно да се каже нещо положително. Хора без образование в дадената сфера, хора с фиктивен опит, а това си личи по всички малоумщини, които правят. Но пък за сметка на това или са си селски, или се клецат един с друг и така върви политика в това отношение. Най-тъжното е, че всеки месец напускат хора. Едни и същи обяви се въртят от година, но развитие няма. По морето положението е на ниво Пловдив. Пълен кенеф! Средна заплата около хиляда лева, но с огромни обещания за увеличение. Добре, че преди години когато започвах се разбрах за хубава заплата в София... За Бургас няма ЧР, а отговаря онази същата госпожа Нанкова, която крие, че е госпожа. Като се види кадровата политика в Пловдив, всеки може да си представи каква е и в Бургас!

#10235 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.09.2020 от Rabin, видяно: 1002 пъти.

Бухахахааааа не, нимоъ! Мислех, че съм видял достатъчно простотия по грешната земя. Барем джипара да беше, или поне кон. Абе и магаре бива, поне е 4 по 4.

Друго особено е че няма коледни бонуси, нито бонуси за свършена работа. От време не време се избира топ пърформър и му дават да покара кола (тест драйв) за 2 дена, като горивото си го плаща служителя. Колите обикновенно са от средната класа, като по принцип този тест драйв е безплатен, но се представя като бонус.

Таа тема у БгРаботодателя да я прекръстят на Гана, и ще спра да ги бакъпвам.

Компанията е силно засегната от болестта на съвременната софтуерна индустрия - аджайл фундаментализма.

Симптомите са: бъгави и недовършени продукти, липса на иновации, несъразмерно увеличение на "мениджърския екип" и разходите за него, стрес, демотивация и текучество на програмисти.

Причината за тази болест е на първо място ниското интелектуално и морално ниво на така наречените "мениджъри". Мениджърите, изхождайки от себе си са убедени, че програмистите са мързеливи, крадливи, лъжливи и тъпи, и че ако не ги следиш постоянно, не ги ръчкаш в ребрата, не им дишаш във врата и не им държиш ръката, те няма да знаят какво да правят и само ще се чудят какво да откраднат или ще си гледат фейсбука по цял ден. Затова са измислили "аджайла" - система за тотален контрол, максимална експлоатация, поощрения и наказания - сякаш става въпрос за затворници.

Наказанията се налагат спрямо "метриката". Качеството става на последно място и хората стават роби на метриката - започват да работят за нея, а не за продукта. Човек направил 5 нескопосани кръпки за един ден ще бъде оценен 25 пъти по-добре от някой направил иновативен ре-дизайн за 5 дни, нищо че този ре-дизайн ще спести 250 проблема в бъдеще. Човекът направил ре-дизайна ще бъда заплашван с уволнение, обиждан и сочен с пръст. Разбира се такава система за сплашване и безсмислен труд има нужда от надзиратели, сиреч "тиим лидери", "проджект мениджъри", "скрум мастери" и т.н. Най-лошото на тази система обаче е задушаването на иновациите. Иновациите са несъвместими с малоумните метрики и казармената йерархия, при която най-глупавите са най-отгоре. Това е нещото, което в най-голяма степен гони способните хора.*

Дългосрочната прогноза е лоша: некачествени продукти, хвърлени на вятъра пари, неудовлетвореност и загуба на клиенти, неудовлетвореност и загуба на качествени програмисти. Лечението се затруднява отново от ниското интелектуално и морално ниво на мениджърите, които страхувайки се че ще изгубят привилегиите си продължават в същия дух. А лечение има - разкарайте мъртвия товар от меринджеи, наемайте способни хора, на които им е ИНТЕРЕСНО да правят това което правят, дайте им свобода и най-вече не им пречете да работят. Разбира се ако проектите ви са все скучни и безперспективни - тогава нямате шанс да задържите такива хора. Сигурно си мислите, че аджайлът е подходящ за една скучна и еднообразна работа (разбирай аутсорсинг), но дори това не е вярно. Ще ви обясня защо друг път. ... Що се отнася до "привилегиите", които програмистите имали но били разглезени и не оценявали, като заплати с които да не се чудят как да свържат двата края примерно, осигуровки на цялата заплата (представете си каква глезотия само!) и отпуска около минимума в кодекса на труда, то трябва да знаете, че в нормалните страни за НЕдаване на тези "привилегии" се ходи в ЗАТВОРА. Освен това в нормалните държави ако не можеш да осигуриш на работниците СИГУРНОСТ, поне им осигуряваш бонуси и огромни компенсации при уволнение, ако останат без работа. Нещо което вие НЕ правите. Затова и в България никога няма да има излишък от специалисти - защото вие некадърните и алчни селски меринджеи изгонихте и продължавате да гоните нормалните хора с разбирането си, че да спазваш законните права на хората е привилегия.

#10236 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.09.2020 от Rabin, видяно: 988 пъти.

Туй вече е престъпно, явно затуй се дърпат да подписват договори че те вземат на работа. Разиграват го на 3 интервюта, карат го да откаже предложение за работа, и после...

Факти 25.01.2013 – Първо интервю с Живко Радев (по визитка Solution Delivery Manager). 31.01.2013 – Второ интервю с Виктор Билянски (по визитка Chief Technical Officer) Началото на февруари - Трето интервю – беше с Пламен Цеков (Chief Executive Officer) и отново Виктор (CTO). След срещата получих предложение за работа при финансовите условия, който бях поискал. Хората ми казаха и начална дата за започване. На следващия ден потвърдих на Виктор и отказах другото предложение за работа, което имах.

Обачеееее... (още факти) До тук всичко е много добре, но когато дойде времето ми да ме извикат да си предам документите за започване (трудова книжка и т.н.), Виктор ми казва че плановете на фирмата са се променили и ще трябва да започна по-късно. Ами ОК, седмица, две няма да са ми проблем. После се оказва, че фирмата може да ми предложи работа, евентуално, след месец и половина след първоначално заявената дата на започване. Но само евентуално, като отказва да подпишем договор, които да ми гарантира стабилност и който е потвърждение на техните думи. До днес, почти месец по-късно, нямам никакъв контакт от тяхна страна.

https://miteff.blogspot.com/2013/03/Otzivi-za-bgrabotodatel-ScaleFocus.html

... Пак като не са раздавали тупаници за изпроводяк...

Искам само да напиша, че преди 2 седмици уволниха 7 служители без никаква основателна причина и то от днес за днес. На служителите не им бе дадена възможност дори да си вземаат нещата от работното място. Шефът ме повика и ми каза, че работа за мен тук повече няма. Тръгнах си същия ден при обещание, че ще ми изплатят обезщетение. Нямаше едномесечно предупреждение. Взеха ми картата и ми казаха да напусна сградата. Като работа през няколкото години така и не получих шанс за развитие, а ми се даваха някакви смешни задачки или да чета за какво ли не. Не препоръчвам фирмата!

Но са най-гадни когато решиш да напускаш - правят всичко възможно да ти попречат да си намериш работа - включително да злословят и да разпростаняват лъжи за вас.

Стойте далеч от тези хора - това не е технологична компания а по-скоро пазар за тикви.

#10241 (ツ) Courvoisier
Последно редактирано на 16.09.2020 от Courvoisier, видяно: 968 пъти.

Т.е., един вид ти се присмиваш на дебелак, че е дебел и това явно ти доставя удоволствие. Дали някога, в детската градина или в училище, са ти казвали, че това не е възпитано. Въпреки, че също неудобрявам политиката във въпросната компания, не мога да ги виня. Като не ми харесва, има и други. Намерили са си начин, правят си пари. Де викат либерастите, не е луд този, който яде баницата. Ти нито си ги наемал, нищо те са те наемали, нито пък си от борда им, теб как те бърка? Аргументира теоремите за ганите ти ли?

#10242 (ツ) Rabin
Създадено на 16.09.2020, видяно: 965 пъти.
Courvoisier

Аргументира теоремите за ганите ти ли?

Да. Туй болднатото за Скума, много ми хареса. Само че нямам дар слово да го напиша толкоз убо.

И дето им давали да покарат безплатна кола, ама да си платят бензина. Само най-изтъкнатото ропче, може да се снима пред знамето. И да спи с парадните чорапи. Просто култово, бе хиля се, може и аз да не съм добре, не знам.

#10243 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.09.2020 от Rabin, видяно: 962 пъти.
Courvoisier

Аргументира теоремите за ганите ти ли?

Да. Туй болднатото за Скума, много ми хареса. Само че нямам дар слово да го напиша толкоз убо.

И дето им давали да покарат безплатна кола, ама да си платят бензина. Само най-изтъкнатото ропче, може да се снима пред знамето. И да спи с парадните чорапи. Просто култово, бе хиля се, може и аз да не съм добре, не знам.

Бру-тал-но! На мен лично са ми пилили на дедовеца половин година, зарад такваз направена автоматика, дето ми ускори работата 10 пъти. Турят боклуци по ръководните позиции, и освен да станеш майстор на скатаването друг смисъл в работата ти няма.

Затова са измислили "аджайла" - система за тотален контрол, максимална експлоатация, поощрения и наказания - сякаш става въпрос за затворници.

Наказанията се налагат спрямо "метриката". Качеството става на последно място и хората стават роби на метриката - започват да работят за нея, а не за продукта. Човек направил 5 нескопосани кръпки за един ден ще бъде оценен 25 пъти по-добре от някой направил иновативен ре-дизайн за 5 дни, нищо че този ре-дизайн ще спести 250 проблема в бъдеще. Човекът направил ре-дизайна ще бъда заплашван с уволнение, обиждан и сочен с пръст. Разбира се такава система за сплашване и безсмислен труд има нужда от надзиратели, сиреч "тиим лидери", "проджект мениджъри", "скрум мастери" и т.н. Най-лошото на тази система обаче е задушаването на иновациите. Иновациите са несъвместими с малоумните метрики и казармената йерархия, при която най-глупавите са най-отгоре. Това е нещото, което в най-голяма степен гони способните хора.

#10244 (ツ) Courvoisier
Създадено на 16.09.2020, видяно: 960 пъти.

Това, че някой не разбира кога и как да приложи Скум, не означава, че SCRUM е тъпотия. Това, че една гана ти е стъпила някога (може и повече) пъти на главата, не означава, че всички са гани. Гледаш доста ултимативно към света. Ако веднъж си спал с една курва, всички жени ли са курви?

#10246 (ツ) Унуфри
Създадено на 16.09.2020, видяно: 950 пъти.
Courvoisier

Това, че някой не разбира кога и как да приложи Скум, не означава, че SCRUM е тъпотия. Това, че една гана ти е стъпила някога (може и повече) пъти на главата, не означава, че всички са гани. Гледаш доста ултимативно към света. Ако веднъж си спал с една курва, всички жени ли са курви?

Никой не е преборил дребният педерас Рабин с думи. Погледни в уикипедия, той винаги е прав освен ако не го ебът, хабиш се напразно. Единственото, което бори тая гнида е да му засегнеш "интернет репутацията" повече отколкото той вече сам си я е засегнал.

Рамбо стига си крал идеи от нашите теми, бъди една идея по-креативен от малък злобен дребен педерас. После "сраха ми в темата". Много е гадно като ти се изсерат нали.

This message has been sent from Intel i7-6700K processor 🤡

#10248 (ツ) Rabin
Последно редактирано на 16.09.2020 от Rabin, видяно: 949 пъти.
Courvoisier

Това, че някой не разбира кога и как да приложи Скум, не означава, че SCRUM е тъпотия. Това, че една гана ти е стъпила някога (може и повече) пъти на главата, не означава, че всички са гани. Гледаш доста ултимативно към света. Ако веднъж си спал с една курва, всички жени ли са курви?

Дося неизкривен Скум аз лично не съм виждал.

Кадърна женска на ръководна позиция също не съм срещал ни на работа, ни на интервю. Дойде една пълничка дето била 2 нива над ропчетата. Направо се насра и изчерви като им казах как мога да пробия системата им. Щото ме питаха изрично, не, че се правя на отворен.

Женските имат навика да се размекват от мъртви растения, и да се изчервяват при всеки дребен проблем на работа.

Ква Гана може да ми е туй? То мрази техниката и в мозъка на костите. Турили го да ми дава наклон на дебелия.

#10250 (ツ) Rabin
Създадено на 16.09.2020, видяно: 945 пъти.
Унуфри

Никой не е преборил дребният педерас Рабин с думи. Погледни в уикипедия, той винаги е прав освен ако не го ебът, хабиш се напразно. Единственото, което бори тая гнида е да му засегнеш "интернет репутацията" повече отколкото той вече сам си я е засегнал.

Рамбо стига си крал идеи от нашите теми, бъди една идея по-креативен от малък злобен дребен педерас. После "сраха ми в темата". Много е гадно като ти се изсерат нали.

This message has been sent from Intel i7-6700K processor 🤡

Що не отиде у СкейлФокус, като не съм прав? Ами и ти ги плюеш.

Аз нямам идея за тях, само цитирам кво са писали служителите им.

#10251 (ツ) Унуфри
Създадено на 16.09.2020, видяно: 943 пъти.
Rabin
Courvoisier

Това, че някой не разбира кога и как да приложи Скум, не означава, че SCRUM е тъпотия. Това, че една гана ти е стъпила някога (може и повече) пъти на главата, не означава, че всички са гани. Гледаш доста ултимативно към света. Ако веднъж си спал с една курва, всички жени ли са курви?

Дося неизкривен Скум аз лично не съм виждал.

Кадърна женска на ръководна позиция също не съм срещал ни на работа, ни на интервю. Дойде една пълничка дето била 2 нива над ропчетата. Направо се насра и изчерви като им казах как мога да пробия системата им. Щото ме питаха изрично, не, че се правя на отворен.

Никой не ти вярва, че въобще си виждал скръм в място различно от ютюб. Ти не може да пробиеш системи, системата теб те е пробила.

#10253 (ツ) Унуфри
Създадено на 16.09.2020, видяно: 941 пъти.
Rabin
Унуфри

Никой не е преборил дребният педерас Рабин с думи. Погледни в уикипедия, той винаги е прав освен ако не го ебът, хабиш се напразно. Единственото, което бори тая гнида е да му засегнеш "интернет репутацията" повече отколкото той вече сам си я е засегнал.

Рамбо стига си крал идеи от нашите теми, бъди една идея по-креативен от малък злобен дребен педерас. После "сраха ми в темата". Много е гадно като ти се изсерат нали.

This message has been sent from Intel i7-6700K processor 🤡

Що не отиде у СкейлФокус, като не съм прав? Ами и ти ги плюеш.

Аз нямам идея за тях, само цитирам кво са писали служителите им.

Нашият колега stewie по-принцип не се занимава с дребни педераси и фирмите им. Но за теб прави изключение, ти си му любимият дребен педерас.

#10254 (ツ) Rabin
Създадено на 16.09.2020, видяно: 939 пъти.
Унуфри

Никой не ти вярва, че въобще си виждал скръм в място различно от ютюб. Ти не може да пробиеш системи, системата теб те е пробила.

Тъй да е. Ходи се карай на тия, които цитирам. Повтарям ти като на олиготрон. Не съм ги писал аз тия работи, чак такова дар слово нямам.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Гана
-2

AsmBB v2.9 (check-in: e72809fde8a3357c); SQLite v3.31.1 (check-in: 3bfa9cc97da10598);
©2016..2020 John Found; Licensed under EUPL. Powered by Assembly language Created with Fresh IDE